Şimdi Ara

ZURNA DÜRÜM Kadıköy (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
6
Favori
20.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerde tam olarak gideyim bende. 75 cm 4.5 lira uygun görünüyor.

Açız olum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

ZURNA DÜRÜM Kadıköy

Zurnayı yerken...
  • Arkadaşlar hijyen durumu nasıldır ve ne eti kullanıyor acaba Erdal ustamız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_34 -- 14 Ocak 2012; 4:13:39 >
  • Adamın tipe bakıp hala ona para verne varsa aklına şaşarım bide resim koymuşlar ne eti belli değil :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

At Dürüm koyaymış dükkanın adını daha iyi olurmuş.

gülmiyim dedim ama nafile

/>

Freddy Mercury mi o

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

ZURNA DÜRÜM Kadıköy

Zurnayı yerken...

Yok o kadar kısa değil yerken çoğu masanın altında oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Bir Üye

quote:

Orijinalden alıntı: TRansilvania*

İkista dürüm

• beyler bu durum lahmacun seklinde bir durum mu yoksa icinde bildigin adana kebab gibi et mi var? Eger ikincisiyse maliyetini kurtarmaz.
  • hergün önünden geçiyorum ama yemek nasip olmadı arkadaşlar baya güzel diyor deniyicem birgün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

beyler bu durum lahmacun seklinde bir durum mu yoksa icinde bildigin adana kebab gibi et mi var? Eger ikincisiyse maliyetini kurtarmaz.

Dışına acı bir sos sürüyor iyi pişmesi için içinde tavuk döner ve salatalık vs var.
  • arkadaşlar bildiğiniz tavuk döner bu, sadece başka mekanlara göre daha bol porsiyonlu ve ucuz. ayrıca özel bir sos kullanıyor erdal usta hataylı, hatay usulü yapıyor yani. (gerçek hataylı bir abim de onaylamıştı). Ama Mekanda hijyen adına birşey yok cidden. dilerseniz paket yaptırın ama ben orası ilk açıldığından beri gittiğim için sorun yaşamıyorum bu konuda, aldırmıyorum yani. Hijyen yok derken yiyeceklerin hazırlanmasında sıkıntı yok elemanlar eldivenle çalışıyor ama masalar filan özensiz siliniyor yani. 2007 den beri giderim bir sorun yaşamadım yani rahat olun.
  • Ss koyan eleman zurnaya ne bicim yumulmus lan oyle, taze gelin misali
  • ya bu söğütlüçeşme metrobüsten inin ara sokaklarda bir yerde bu sususrluk ayran + yarım ekmek döner 1.5TL Satıyorlardı hergün alırdım ama zurna dürüm hiç almadık 4tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

quote:

gülmiyim dedim ama nafile

/>

Freddy Mercury mi o

ben de benzettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaFleur- -- 14 Ocak 2012; 12:50:06 >

• yanlız şaka maka 75 cm dürüm baya fazla hemde 4.5 TL herhalde içinde tavuk vs yok komple hamur sanırım
  • ben bi ara buranin mudavimi idim sonra bi arkadas burasi yuzunden hastanede serum falan yedi bir iki gun bi daha gitmedim zaten kadikoyde bunu yapan iki yer var ikiside yan yana
  • Beşiktaş yıldız'da Digiturk binasının oradaki dönerciyi bilen var mı? Adam özel salamuramız var diyordu, çok güzel yapıyordu. İlkokulda iken her okul çıkışında 2,3 kişi alır yerdik, aramızda paylaştırırdık falan. Acı sos ve patates püresi vardı.
  • Yakında saksafon halide çıkar,
  • quote:

Sıkıntı şurda başlıyor,içindeki kırmızı et değil,tavuk eti.
    Kağıdıyla cebelleşmek istemeyen arkadaşlar ikiye böldürebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.