Erdal ustanın içine sevgisini kattığı 75 cm lik zurna dürümden yediniz mi ?
Fiyat : 4.50 tl Kadıköy/söğütlüçeşme/Vişne sokak
oha be oha be!! ben bunun yarısı kadarına zonguldakta 4lira veriyorum. yazıklar olsun!!
erdal usta
Kağıdı yırtarak yiyin .. Diğer türlü iğrenç bir kağıt yığınıyla uğraşırsınız.. Bizim dershaneye çok yakın yazın baya giderdikte artık bıraktık ,hazırlanışta sorun görmedim ama yemek yenilen yer sıkıntılı , pek temiz değil..
quote:
Orijinalden alıntı: 3N3S_
Bu arada bu dükkanın yanında bi tane daha zurnacı var o çakmaymış heralde sonradan açmış giderseniz karıştırmayın.
yanındaki mekan erdal ustadan daha önce vardı ama pek iş yapmıyodu, erdal usta o dükkanı açtıktan sonra rekabete girdiler. Kadıköydeki zurnanın mucidi Erdal ustadır.
quote:
Orijinalden alıntı: DemirAtlı
quote:
Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.
At Dürüm koyaymış dükkanın adını daha iyi olurmuş.
gülmiyim dedim ama nafile
/>
Freddie Mercury mi o adam?
Orda çok zurna dürüm yedim ama bir gün akşam eve gelirken 1.5 ytl olan tavuk dönerden canım çekti ve bir tanede yanında ayran veriyor plastik bardakta beleşe herneyse en sağ arkaya oturdum biraz yedim ve borunun üzerinde gezen kara fatmayı gördüm bana doğru geliyordu yemeğe falan düşecek sandım yarım bırakıp parayı ödeyip gittim.Bu da böyle bir anımdır,ne zaman önünden geçsem o kara fatma gözümün önüne gelir hızlıca uzaklaşırım.
quote:
Orijinalden alıntı: what_tha
quote:
Orijinalden alıntı: 3N3S_
Bu arada bu dükkanın yanında bi tane daha zurnacı var o çakmaymış heralde sonradan açmış giderseniz karıştırmayın.
yanındaki mekan erdal ustadan daha önce vardı ama pek iş yapmıyodu, erdal usta o dükkanı açtıktan sonra rekabete girdiler. Kadıköydeki zurnanın mucidi Erdal ustadır.
Doğrudur mucit erdal usta ama dükkanı ilk önce diğer adamın açtığını bilmiyordum.