Şimdi Ara

ZURNA DÜRÜM Kadıköy (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
6
Favori
20.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 3N3S_

quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

beyler bu durum lahmacun seklinde bir durum mu yoksa icinde bildigin adana kebab gibi et mi var? Eger ikincisiyse maliyetini kurtarmaz.

Dışına acı bir sos sürüyor iyi pişmesi için içinde tavuk döner ve salatalık vs var.

marti doner olabilir mi icindekiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

At Dürüm koyaymış dükkanın adını daha iyi olurmuş.

gülmiyim dedim ama nafile

/>

Freddy Mercury mi o

evet o, onun hep o gülmemeye çalışıp sonunda koyverdiği halleri hep güldürmüştür beni, konuya iyi gider diye düşünmüştüm

• Ben yedim çok güzel la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Yakında saksafon halide çıkar,

Sen nokta nedir bilir misin ?
  • bilmemmi haftada bir yiyorum
  • bu da bizim İskenderun dönerhttp://www.youtube.com/watch?v=cT3tl8QJiD8
  • 1 kere gittim daha da gitmedim, çünkü dürümün içinde etten çok ya baharat yada yeşillik tattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

ZURNA DÜRÜM Kadıköy

zurnanın zırt dediği yer
  • yarım tavuk ayran 1.5 idi.2 tane yer tıka basa doyardım.zurnadan tek farkı lavaş olmaması.zaten içine aynı şeyleri koyuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Bir Üye

quote:

Orijinalden alıntı: TRansilvania*

İkista dürüm

• Bu arada bu dükkanın yanında bi tane daha zurnacı var o çakmaymış heralde sonradan açmış giderseniz karıştırmayın.
  • beyler ankarada böyle bi yer var mı bildiğiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

beyler ankarada böyle bi yer var mı bildiğiniz ?

Geçen gün gittim, Kumrular'da. Ama ismi ne derseniz bilemem.. 3 katlı bir yer.

Pembe bi tebalası olmalı.

İos gibi bir şeydi :D

Hatay usülü yapıyor da, çok acayip oluyor. Patatesli falan. Sosu da çok hoş.
  • Birkez yeme gafletinde bulundum.İki lokma yedim devam edemedim.Miğdem bulandı tavuk dürümden soğuttu beni.Çok dandik tavsiye etmem.
  • quote:

Erdal ustanın içine sevgisini kattığı 75 cm lik zurna dürümden yediniz mi ?

Fiyat : 4.50 tl
    Kadıköy/söğütlüçeşme/Vişne sokak

ZURNA DÜRÜM Kadıköy

ZURNA DÜRÜM Kadıköy

ZURNA DÜRÜM Kadıköy

ZURNA DÜRÜM Kadıköy

ZURNA DÜRÜM Kadıköy

oha be oha be!! ben bunun yarısı kadarına zonguldakta 4lira veriyorum. yazıklar olsun!!

erdal usta

• Kağıdı yırtarak yiyin .. Diğer türlü iğrenç bir kağıt yığınıyla uğraşırsınız..
    Bizim dershaneye çok yakın yazın baya giderdikte artık bıraktık ,hazırlanışta sorun görmedim ama yemek yenilen yer sıkıntılı , pek temiz değil..
  • quote:

Bu arada bu dükkanın yanında bi tane daha zurnacı var o çakmaymış heralde sonradan açmış giderseniz karıştırmayın.

yanındaki mekan erdal ustadan daha önce vardı ama pek iş yapmıyodu, erdal usta o dükkanı açtıktan sonra rekabete girdiler. Kadıköydeki zurnanın mucidi Erdal ustadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

At Dürüm koyaymış dükkanın adını daha iyi olurmuş.

gülmiyim dedim ama nafile

/>

Freddie Mercury mi o adam?

• Orda çok zurna dürüm yedim ama bir gün akşam eve gelirken 1.5 ytl olan tavuk dönerden canım çekti ve bir tanede yanında ayran veriyor plastik bardakta beleşe herneyse en sağ arkaya oturdum biraz yedim ve borunun üzerinde gezen kara fatmayı gördüm bana doğru geliyordu yemeğe falan düşecek sandım yarım bırakıp parayı ödeyip gittim.Bu da böyle bir anımdır,ne zaman önünden geçsem o kara fatma gözümün önüne gelir hızlıca uzaklaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Bu arada bu dükkanın yanında bi tane daha zurnacı var o çakmaymış heralde sonradan açmış giderseniz karıştırmayın.

yanındaki mekan erdal ustadan daha önce vardı ama pek iş yapmıyodu, erdal usta o dükkanı açtıktan sonra rekabete girdiler. Kadıköydeki zurnanın mucidi Erdal ustadır.

Doğrudur mucit erdal usta ama dükkanı ilk önce diğer adamın açtığını bilmiyordum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.