Şimdi Ara

ZURNA DÜRÜM Kadıköy (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
6
Favori
20.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dayının bıyığına for yok
  • heykelin neresinde kalıyor
  • resimlerdeki dürüm 75cm yok en fazla 50 60cm
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDixon

heykelin neresinde kalıyor

Boğa heykelinden Sahil tarafına doğru inersen sağ tarafta ki Vişne sokağın hemen girişinde kalıyor mekan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awdasase -- 13 Ocak 2015; 11:34:29 >
  • quote:

Boğadan burgerin arka tarafinin oldugu sokaga gir üçüncü sola dön sağ tarafta kalıyor. Eski mekanı onun karsisiydi tasindilar. Çakma zurnaci var ona girme sakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuyubaşında var mü göztepe de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bağimlilik yapti bizim sinifa her okulu astigimiza zurnaya gidiyok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Boğadan burgerin arka tarafinin oldugu sokaga gir üçüncü sola dön sağ tarafta kalıyor. Eski mekanı onun karsisiydi tasindilar. Çakma zurnaci var ona girme sakin.

eyv knk
    bir gün gidicem gruba ss atarım
  • geçen gün o dükkanda yemiştim yarısında bırakırım sandım hepsini yiyebildim şaşırdım 65kiloym
  • çok pis bir yerdi burası ya. adam da yanlış hatırlamıyorsam mardinliydi. arkadaşın akrabasıydı sanırım, bedavaya yemiştim.
  • Içine sevgisini kattigi derken?

• icecekten kitlemesin dayi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün konuyu hortlattığım gibi, akşam gittim :)
    Kadıköyde metrobüsten indiğiniz zaman boğa heykeline çıkan yokuşta ara sokakta kalıyor, vişne sokak.
    yeri çok basit kime sorsanız gösterirler.
    aynı sokak 2 tane çakma zurna dürümcü daha var sakın onlara girmeyin, dönerlerin başında post bıyıklı bir adam var Erdal usta onun dükkanına girin :)
    sokağa girdiğiniz zaman sol tarafta ki Erdal ustadır, sağ tarafta 2 tanesi çakma zurnadır, aman aldanmayın :)

gittim konuştuk ustayla, bol koydu döneri, hepsini yiyemedim, sonuna kadar geldim, tıkandım :D
    ayranda çok iyi geldi. zurna dürüm 5 tl, büyük ayran 1 tl.
    arkadaşlar kesinlikle çok para kazanayım derdinde değil adam, diğer simsar insanlar gibi müşteriyi soyayım derdinde değil.

avcılardan geldiğim için gelirken 1 dürümde paket yaptırıp evdekilere getirdim.
    gitmeyen varsa illaki gidip görsün :)

bu arada istanbula zurna dürümü getiren erdal ustadır sadece. ustayla konuştum diğer ilçelerde ki zurna dürüm ile ilgimiz yok diyor, bizim sadece kadıköyde şubemiz var dedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awdasase -- 13 Ocak 2015; 11:38:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

eyv knk
    bir gün gidicem gruba ss atarım

Grup? Şikayet ettim forumda kutuplaşma var bakalım neler varmış grubunuzda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 75 cm olunca ici dolu dolu et anlamina gelmiyor.bolca lavaş ekmek ve magrul domates yiyebiliyorsunuz.bence tadımlık olsun bol bol olsun oda doyurur merak etme.
  • Ben orjinal zurna dürümüde yedim, karşısındaki çakma zurna dürümüde yedim.

Çakma olan daha lezzetli geldi bana.

Ayrıca geçen arkadaşlarla orjinal zurnacıya gittik, 4 dürüm 1 litrede kola aldık, adam koladan 5 tl çekti. Maksimum 3 lira olur diye kola istedik, yoksa herkes ayranını alır keyfine bakardı.
    Ve dürümün orta yerlerinde ağzıma kemik parçası geldi..
  • Ne kadar küçükmüş
    Tadı nasıl ki uzun zamandır adını duyuyorum gerçek tavuk mu acaba

• 4.5 tl lik dürümde ne eti var acaba? vasat olsa gerek tadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

75 cm olunca ici dolu dolu et anlamina gelmiyor.bolca lavaş ekmek ve magrul domates yiyebiliyorsunuz.bence tadımlık olsun bol bol olsun oda doyurur merak etme.

daha önce burada yedinmi bilmiyorum ama yanlış söylüyorsun.
    lavaş özel yapım ince, yerken kesinlikle yormuyor seni. tavuk döneri çok bol koyuyor içine koydugu domates, biber, kıvırcık vs. az koyuyor yediğin zaman lezzetini alıyorsun herşeyin.
    sıradan dürümcülerde ki gibi ekmek gibi lavaşa çok az malzeme koyup vermiyorlar sana.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.