Şimdi Ara

ZX (ZhuXian) Online CBT (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
9.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Off clan seçme görevinde takıldım herife vuruom vuruom tınlamıo ki xD yardım edin :)
  • Buldum teşekkürler :)

Bilmeyenler için.. O yaşlı adama bi kaç defa vurun sonra köpeklerini salıcak onlardan birini öldürün görev tamamlanıyor :)
  • ya nerden indirecem bu oyunu ya aradım bulamadım gogleden baktım japon sitesi cıkıyor avrupası yok mu bunun
  • Arkadasım her oyunun konusunda basarısızlıkların var birinde download yapmassın birisinde acc alamassın ama bi suru msjla dolduruyorsun.İlk msjları okusan acıklamalarda butun yonlendirmeler var.Key dagıtım zamanları paylasılıyor ama sen hic birisinde basarılı olamadın ne hikmetse.Gercekten oyuncumusun oynamak mı istiyorsun yoksa baska işler pesindemisin anlamdım.Verilen ana siteye girip download sekmesine tıkladıgında bi suru mirror cıkar ben en iyisi olan torrent dosyasını verdim (diger linki kaldırmıslar ama sitesinde bi suru link var) ilk konuda daha ne yani senin gibiler yuzunden paylasımı kesmistim uzun sure sonra bunu paylastım dolustunuz foruma uzaklastırıcaksınız yine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 2 Aralık 2008; 12:17:29 >
  • kusura bakma hunterx kardes senin kadar herşeyi bilmiyom oyunu indirmeya calıstım ama japon sitesi cıkıyor japoncam olmadıgından bilemedim nerden indircegimi alttarafı indirmek icin bir site istedik bir dövmedigin kaldı bu formun amacı ne bilgilerini diyer arkadasların la paylasmak icin degilmi

http://zx.cubizone.com/chi/ bu siteyegirdim bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrEmq

http://download.e-games.com.ph/files/ZXOnlineSetup.exe

oyunu indiremiyorum açılmıyor ?

client i buldum indireyemeyenler indire bilir
    http://downloads.seitoukai.net/Zhu%20Xian%20Ph/ZXOnlineSetup.exe

Konunun ilk mesajına bakıp direk "Hızlı cevap" butonuna basmasaydın bulabilirdin...

• quote:

Orjinalden alıntı: iskender000

kusura bakma hunterx kardes senin kadar herşeyi bilmiyom oyunu indirmeya calıstım ama japon sitesi cıkıyor japoncam olmadıgından bilemedim nerden indircegimi alttarafı indirmek icin bir site istedik bir dövmedigin kaldı bu formun amacı ne bilgilerini diyer arkadasların la paylasmak icin degilmi

http://zx.cubizone.com/chi/ bu siteyegirdim bulamadım

Herturlu bilgiyi paylastım ilk konuda ve ilerleyen msjlarda.O cubizone nin china sitesi onun ingilizce olanıda mevcut ama usenmeyip okusan daha acılmadıgını soyledim ve e-games in ph server ında bulunan cb sinden bahsettim ve acık acık linkleri verdim ilk verdigim linkteki kalkmıs ama ana sitesine girip sadece downloada bassan 1 torrent 3-4 tane parcalı mirror download oldugunu gorursun.Ama sen ugras belki cinceyi cozersin ama ben senle daha fazla ugrasamıyacagım.Paylasımsa paylasım yaptık ama hersey onune gelmesini bekleyemessin sadece sorular yonelterek hazırcılıga alısmak hic hos degil.Hep msjların gozume carpıyor hicbiseyi cozemeden durmadan sorular yonlendirmen ve benim konumda/ilgilendigim oyunlarda boyle davranman hosuma gitmedi bende bunu dile getirdim.Daha nasıl paylasım yapılır anlamadım herseyi ben cozup onunuze surdukten sonra ne anlamı kalır oyun oynamanın girersin oyunun forumlarına biraz guideleri okursun birazda kendin cozdugun kadarıyla gelistirirsin ve ogrendiklerini burada paylasırsın fakat sizde boyle bir dusunce yok birisi kasar 25-30 lvl e kadar burada paylasamam oyuna gelenlere anlatıyorum der birisi durmadan sorular sorar kendisi hic arastırmaz.Paylasım istiyorsan biseyler paylasmak zorundasın bu forumların amacı hazırcı somuren insanlara bisey paylasmak degildir...

Yinede direk lin veriyorum umarım asagıdan oyunu secip dogru seyi indirmeyi basarabilirsin!

http://www.e-games.com.ph/Content/Downloads/dwl_Downloads.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 2 Aralık 2008; 16:24:28 >

• Arkadaşlar oyundaki nickleri paylaşalım oyunda yalnız kalmayalım..35 level olunca da clan kurarız tabi maddi manevi destek ile :)

benim ki wethiL daha 17 levelim :)
  • Arkadaşlar oyuna türklerden neden katılım az anlamadım Ama arkadaşlar oyun çok detaylı inanın çok zevkli .. :)

oyundan bana wethiL ya da xNeath nicklerine pm atarak ulaşabilirsiniz genelde 9. kanaldayım / bi kaç bişi kaptım oyunda

(wethiL Bonding bliss lvl 24 , xNeath Azure Cloud Lvl 19 ^^ )

Katılım bekliyorum !
  • beyler su lvl15 clan gorevi var ya ben onu yapamadım lvl17 oldu gorevin yarısını yaptım diyer yarısını yapamadım uste sure filen cıkıyır biyere teslım etmen gerek ama bulamadım kordınat filanda yok nasıl yapacam birde resim cekip koyacaktım ama beceremedim siz nasıl cekiyonuz
  • Oyundaki mountlar süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskender000

beyler su lvl15 clan gorevi var ya ben onu yapamadım lvl17 oldu gorevin yarısını yaptım diyer yarısını yapamadım uste sure filen cıkıyır biyere teslım etmen gerek ama bulamadım kordınat filanda yok nasıl yapacam birde resim cekip koyacaktım ama beceremedim siz nasıl cekiyonuz

iskender clan seçme görevi süreli değil sen başka görevle karıştırıorsun galiba.. Clan seçme görevi senden Penauma beast diye bişiden kesmeni istiyor.. sende Yizhuang ın o taraflarda bulunan "..... Emissary" ye biraz saldırman lazım ondan sonra o köpeklerini salıcak sende birini öldürüceksin.. Sonra bir görev daha vericek bunda da diğer town a gitmeni istiyecek orda da NPC belli zaten tıkla o seni götürsün.. hala beceremezsen oyundan bana ulaş.. xNeath

• OYUNU BU GÜN İNDİRDİM ŞU ANDA oynuyorum bişe sölicem aranızda Q-WORLD ü oynayan varsa biraz kopya olduğunuda aanlamıştır sanırsam quest reward systemi fln çok benzio

EDİT:oyun q-world e benzemio tamamen aynısı yalnızca karakterler 10 diil 18 yaşında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 9 Aralık 2008; 1:05:04 >
  • Şu an vatani görev için adana 6. kolordudayım şu askerlik bi bitsin yeniden aranızdayım beni seven sevmeyen herekese selam

Hunter konuna bu şekilde giriş yaptığım için kusura bakma
  • Onemli degil sen giris yap yeterki fırsat bulup girip yorum yapmısın sagolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

OYUNU BU GÜN İNDİRDİM ŞU ANDA oynuyorum bişe sölicem aranızda Q-WORLD ü oynayan varsa biraz kopya olduğunuda aanlamıştır sanırsam quest reward systemi fln çok benzio

EDİT:oyun q-world e benzemio tamamen aynısı yalnızca karakterler 10 diil 18 yaşında

Nickini yazarsan güzel olur :)

Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar için tekrar .. Nick'm xNeath

• quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

OYUNU BU GÜN İNDİRDİM ŞU ANDA oynuyorum bişe sölicem aranızda Q-WORLD ü oynayan varsa biraz kopya olduğunuda aanlamıştır sanırsam quest reward systemi fln çok benzio

aynı olması doğaldır benim görüşüme göre qworld zhuxian nın anime versiyonu 2 sininde yapımcıları aynı bide karakterkler farklı

• 28 Aralik 2008 günü Open Beta'ya gecilecek. Su an OBT account alimi ve client download kismi aktif durumdadir. Oynamayi düsünenlerin bilgisine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthun Maurits -- 23 Aralık 2008; 16:04:37 >
  • Valla ben dusunurum ama delay sorunu tabıkı bıttıyse cunku cok delay vardı oyunda..İndirdikten sonra buraya yazarım olup olmadıgnı..
  • Oyuna ilk basladigim zamanlarda lag yüzünden oldugunu saniyordum fakat oynadikca oyunun oynanisiyla alakali oldugunu anladim. Oyuna alistiginda pek de rahatsiz etmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.