wow süper görünüo yani şu son 5 gündür 16 MMOPRG denemiş biri olarak güzel göründü bana
kaçyıldır üyeyim bu bölümdeki oyunların %90 ını denedim daha yolun başındasın bu arada elfen lied süper bi anime
up up up. Daha oyunu indirmedim ama toplanalım şimdiden.
quote:
Orjinalden alıntı: caglarus
up up up. Daha oyunu indirmedim ama toplanalım şimdiden.
Simdiden toplanalim mi? Konuya yorum yapanlarin bir cogu denediler, uzaklastilar bile oyundan.
:D Bende sevmedim boşverin ya beş para etmez bir oyunmuş heheyuehehyuuhe
quote:
:D Bende sevmedim boşverin ya beş para etmez bir oyunmuş heheyuehehyuuhe
Aslina bakarsan ben cok sevdim oyunu. Fakat uzun zamandir uzak dogu mitolojisinden basimi kaldirmadim MMORPG'lerde. Bir süre konusu biraz daha batilarda gecen oyunlar oynamayi istedigim icin uzaklastim oyundan. Daha sonra tekrar oynayabilirim Zhuxian'i. Simdilik "Sword of the New World" yeni duragim.
Sword of the new world de oynamıştım.O da 1 kere oynayıp bıraktığım oyunlardan. 3 karakter sistemini sevmedim. Clientta baya büyüktü.
quote:
Sword of the new world de oynamıştım.O da 1 kere oynayıp bıraktığım oyunlardan. 3 karakter sistemini sevmedim. Clientta baya büyüktü.
Ilk kurdugumda 1 saat kadar oynadim. Cok isinamadim, kapattim. Daha sonra tekrar girdim ve nedense ikinci girisimde cok zevk aldim. Sanirim oynayan cogu arkadasimizin yazdigi "3 karakter kullanimina alistiktan sonra cok zevk alacaksiniz." cümlesi kulagima küpe olmus.
Celestial Destroyer e başladım ben oyun grafikler baya güzel sistemide baya gelişmiş geldi baya oynicam ama arkadaş yok eğer birileri hala oynuyosa beraber yardımlaşıp muhabbet ederiz PM bekliyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme