Şimdi Ara

ZX (ZhuXian) Online CBT (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
9.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman01

benimde çok hoşuma gitti oyun
    bazen hevesleniyor giriyorum
    00ms ping
    neyse diyorum ama yaratığa tıkladıktan 3 saniye sonra vurabilmek hevesimi kaçırıyor
    beklemedeyim şaun arada sırada giriyorum :)

Benim de hevesimi kiran bir tek o oldu. Ama yakinda ya da OB'ye gectikten sonra düzeltilecegini umuyorum. Ben de oyun OB'ye gectikten sonra tam olarak baslamayi düsünüyorum. Yanlis bilmiyorsam CB süreci bittikten sonra bütün hesaplar silinecek. O yüzden tam olarak acildiktan sonra gecmeyi düsünüyorum.
  • Oyunda cb de oldugundan lag yok serverların bulundugu yerden dolayı lag var.1. etken bu birde fazla kisi olursa lag oluyor o yuzden diger kanalları deneyin ben 7-8-9 uncuya filan giriyorum zaten 10 dan sonra olanlara girmiyor.Hic oyle 3 sn lik bekleme olmadı en fazla 1 sn ama arada sırada normalde skilleri kullanırken npc le konusurken yarım sn bile olmuyor bende.Her giren 1 class denese ve deneyimlerini aktarsa yeter zaten oyun icinde skill book tan butun skilleri gorebiliyorsunuz.Skillerin yanı sıra onları gelistiren talent sistemide var heavenly book olarak geciyor.Cubizone da acılıcak fakat serverları nerde olucak bilmiyorum tam acılınca gorucez...
  • oyununu indirdim karakteri de actım ama giremedim oyuna neden se 30 snye de giremiyo 422 ms ping var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~exampleGM~

oyununu indirdim karakteri de actım ama giremedim oyuna neden se 30 snye de giremiyo 422 ms ping var

15 tane kanal var 10 ve 10 ustundekileri secme otomatik birinis ectiginden sende bunlara denk gelmis olabilirsin...
  • oyuna yeni basladım ama bisi bilmiyorum mesela class ı nasıl belirleyecez

skill nasıl açtıracaz ?

pet nasıl alacağız ? kaç lvl uçabileceğim ?

Stat sistemi varmı ?

bunları yanıtlarsanız sevinirim iyi oyunlar...
  • Bunlar kendinde cozebilecegin seyler neden bukadar hazırcısınız anlamıyorum.Bir oyunu oynuyorsun yani ,hersey onune geldikten sonra ne zevk alıcaksın.
  • en azından skill i nasıl alacağımı söyleyin 1 saatir şehirde dolanıyorum bulamadım
  • off skill bolumune basıcaksın kısayollar altta sag tarafta yada kısayol tusu "R" ye basıcaksın ve lvl atladıkca gelen puanlarınla skillere dagıtıcaksın zaten ustundeki acıklamaları okuyarak hangi skill lvl kacta acılır bi onceki skillden kac tane gerekir ve ne ozelliktedir diye bilgi edinebilirsin.Sana bukadar sakin cevap verdigime ben bile inanamıyorum yazdıgım haldeBEnce yol yakınken rpg turevlerini bırak ve single action oyunlara fazla komplike olmayan oyunlara takılmaya basla lutfen.Bu tur oyunlara girip karakter ekranını skill bolumunu ilk lvl de acmayan adam olucagını sanmıyordum.
  • talisman olayını bilen varmı etrafımızda donen tas
  • http://download.e-games.com.ph/files/ZXOnlineSetup.exe

oyunu indiremiyorum açılmıyor ?

client i buldum indireyemeyenler indire bilir
    http://downloads.seitoukai.net/Zhu%20Xian%20Ph/ZXOnlineSetup.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 24 Kasım 2008; 19:29:47 >
  • EU veya Global Server'ını Bekliyoruz ^^
  • Torrent en iyi indirme sekli bence senin verdigini 1-2 gun tuttular orada sonra kaldırıp bi kac parcalı olan 2 mirror koydular.Sende bence torrentten indir hem hatalı cıkma olasılıgı azalır hemde istedigi kadar patlasın devam etmekten yılmazİlk basta yavas gelebilir ama 5-10dk sonra max a ulasır tabi bazı ayarlar dogrultusunda...
  • evet şimdi karakter açıyorum

bu arada bu aldığımız ID ve pass ı değiştire biliyormuyuz? karışıkda çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 25 Kasım 2008; 13:13:09 >
  • İlk soyledigin digeri daha acılmadı.Oradan id ve pass gelicek sana onlarla giriceksin...
  • siz hangi kanalda takılıyosnuz ben 9a girdim ama lag var?

Tyrael birde adım eklersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 25 Kasım 2008; 14:35:20 >
  • Bende 9 da filan takılıyorum ama suan download var giremeyecegim pek fazla lag olmuyor 1 sn yi gecmiyor yani bende genelde.Birde birbirinizle gorusmek icn aynı kanalda olmanıza gerek yok pm filan atabiliyorsunuz tabi gormek icn aynı kanal şartBirde ekleyecegin kisi oyunda olmazsa eklenmiyor online olması lazım ben bildiklerimi deniyorum girdigim zamanlar arka sayfadaki arkadas ekli mesela sende denersin resimde ismi yazıyor onun,benimkide Gabriél pek fazla kasmıyorum zaten 15-20 gibi bırakırım gereken seyleri gordukten sonra sen hangi clanı secicegine karar ver ve buradan bildir herkez farklı denesin vedeneyimlerini paylassın bircok class hakkında bilgiliz olur boylece.Butun clanların skillerine oyun icinde bakabiliyorsun ama uygulamıs birinin deneyimleri daha acıklayıcıdır...
  • Ghost King Sect School
    olabilirim belki

bende daha şimdi geldim işim vardı şimdi kasıca bakalım zaman neyi göstercek.

grafikler oldukça güzel ebnce güzel bi oyun denemenizi tavsiye ederim.
     ZX (ZhuXian) Online CBT
  • clan ı kac lvl den sonra secebiliyoruz ve nasil
  • 15 lvl den sonra 1 quest yardımıyla...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.