Şimdi Ara

ZX (ZhuXian) Online CBT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
9.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni geldim format attim pc ye
    msn felan kurmadim
    pw ye benzemiyor
    pw nin aynısı
    grafik motoru skiller karakterler belki değişik olabilir
    ama dinamikler aynı
    fairy ler fly tool lar kucaga alma ucma vs.
    videoda gördüğün yeşil dragon skill i warrior un heaven flame dragon skill i
    bulutlardan yıldırım düşen skill de pw deki galactic storm
    perfetcworld un aksiyon eksikliği vardı burda giderilmiş
    grafiklerde hoş olmuş
    ayrıca pet üzerinde savaşma gibi bir çok yenilik var
    çıksada oynasak :)

ekleme:
    2 değilde 3 dememin sebebi şuan piyasadaki pw nin perfectworld 2 olması
    perfectworld 1 emin değilim ama uzakdoğuda wanmei adı ile çıktı ama uzakdoğunun dışına taşamadı
    bizim oynadığımız pw2
    bu olsa olsa pw3 olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman01 -- 13 Kasım 2008; 21:30:47 >
  • Evet sen digerini baya oynadıgın icin bu karsılastırmaları daha rahat yapıyorsun ben okuduklarımla, arastırdıklarımla genelde degerlendirim bilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: turumaji

wow süper görünüo yani şu son 5 gündür 16 MMOPRG denemiş biri olarak güzel göründü bana

artık deneye deneye oyun kalmadı
  • Bugun pazar hem gormeyenler gorsun acılmasına 3 gun kaldı hemde bikac resim ekledim interface ve skilleri gosteren...

http://zxonline.e-games.com.ph/?page_id=14 buradanda sekmeleri takip ederek daha cok resim ve bilgiye ulasabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 16 Kasım 2008; 13:36:50 >
  • Panda gitmemiş o kan kokan ortama
  • 2 gun onceden girebilmek icn Advance Pass(event duzenlemisler blog olusturanları alıyorlar) diye bi olay yapmıslar fakat secilmemisim ve secilenlerde de turk ismi gormedim ama deneyin yinede (eger bu olaya katıldıysanız) kendi acc larınızı belki girersiniz tabi indirmisseniz.Suan serverlar acık...

Buda forum sayfası :

http://forums.e-games.com.ph/index.php?showforum=209

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 17 Kasım 2008; 23:24:07 >
  • Yanlış hesaplamadıysam bugun akşam üstü 4 te açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demosty -- 19 Kasım 2008; 7:04:17 >
  • Bisey hesaplamana gerek yok zaten geri sayımı var saat farkına bakmıyor kendilerine gore saydıklarından bize kaca denk geliyorsa bittigi zaman giricez iste bi sorun cıkmazsa 17:30 da olması lazım...

Birde adamların blog sayfasında da 17:30 yazıyor ama bizden 6 saat ileri ler yani suanda e-games e gore 17:20 orada(duzeltme saatime gore) msjlara gore 10 dk sonra acılması lazım diyorlar ama gmt +8 oldugundan bize 17:30 denk geliyor onlarda da 23:30 gibi , bende kurulu oldugundan dogru saati solerim acıldıgında size...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 19 Kasım 2008; 11:29:07 >
  • hunter diğer konulara da baksana bikaç bişey yazdım sana zahmet onları bi cevapla. birde şu oyuna da girde beğenirsen bende indireyim. ben pek ısınamadım gibi baktığım ss lerden.
  • Gordum onu yazdıgımı 11 ay once yazmısım o kart oyunu diye, birde yakın isimde bir oyun daha var oda rts olrak geciyor ama pek ilgilenmiyorum 2 turlede ilgilenmedigimden yardımcı olamıyacagım o yuzden bisey yazmadım.

Bu oyunun acılmasınada 4 saat 35 kalmıs.Ufak bi patch bile gelmis patch server fix yapıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 19 Kasım 2008; 12:59:37 >
  • bakalım bu nasıl çıkacak bide bunu indireyim. inşallah bu da beni hayal kırıklığına uğratmaz. aslında warlord online güzele benziyordu. en azından birşey var, action =)
  • Deneyelim bakalım.Acayip lag olacağına bahse girerim 10 yıl sonrada avrupaya gelir bu oyun
  • Biraz arastırıp yorumda bulunsan ben bile kesin net cumlelerden kacınıyorum lag olucagını zaten soledik.Ayrıyetten yukarıda soledim global server acılıcak 1 aya kadar hatta simdi baktım sitesi acılmıs bile hos girince foruma yonlendiriyor ama zaten ingilizceye cevrilmis bir oyun cok fazla zamanı yok bu onceden denemek isteyenler icn ve oyunun varlıgından haberdar olmanız icin actım.Bos zamanı ve kota sorunu olmayanlar deneyebilir...

http://zx.cubizone.com/zxeng.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 19 Kasım 2008; 14:11:24 >
  • Server lar acıldı hemde 15 tane kanal ile ve okadarda lag sorunu olmuyacak gibi 500ms civarı baglanıyor serverlara ama char acıp girince daha genis bilgi verebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 19 Kasım 2008; 14:29:54 >
  • Sabah bilgisayarı download için açık bırakmıştım şimdi eve geldim büyük hayal kırıklığı yaşadım...Ben evden çıktıktan 5 dk sonra elektrikler kesilmiş

umarım oyun güzeldir
  • Oyun guzel lvl 15 te clan seciyorsunuz ona gore clanlara gore silahlar mevcut.Tabi ph de oldugu icn hep dedigimiz gibi 1 sn ye yakın lag var npc le konusurken skill kullanırken fakat etrafta fazla kisi yoksa bu durum degisiyor sıkıntı yaratmıyor.Questler cok kolay yani bikac oyunda gordugumuz gibi quest log dan npc yada coklu yaratık kesme goreviyse o yaratıgın ismine tıkladıgımızda direk oraya goturuyor hic takılmadan.Clanların altına skillerin sayfasını koydum rehber de lvl 4 um suanda skill point geliyor her lvlde ve bi sonraki ni acmak icin bi oncekine bikac skill vermek gerekiyor ayrıyetten lvl e gore acılıyorlar tabi mesela 3 heavy attack(bu herkezde aynı lvl 15 e kadar young paladin olarak geziyorsunuz clan secene kadar) skilline verince lvl 4 te bi sonraki skill acılıyor.

Ayrıca torrent varsa eger seceneklerde torrentten indirin hic bizaman kapandı patladı durumundan eksik cekme durumu olmaz.Yine torrent varken baska mirrorlardan cektiyseniz bu yarıda kalan dosyayı torrent te gosterip check ettirrerek yine sorunsuz devam edebilirsiniz(tabi indirilen seyin devam etme ozelligi yoksa ama bazı devam etme ozelligi olan yerlerde de bozuk cıkma durumu oluyor)

• sabah zaten torrentten indiriyordum şuan da çok yavaş çekiyor 50kb/sn
  • Ben part part çekiyorum sorun olmaz inşallah
  • Neden? olmaz heralde birlesirken degilde kurmaya calısırken sorun cıkartırsa soyledigim yontemi kullanbilirsin.Torrent dosyasını indirip yerini ve isim olarak ayarlayıp indirdigin dosyayı gosterip dosyanı tamir edebilirsin.Umarım sorun cıkmaz ama dedigim gibi 1 sn ye ye yakın lag oluyor aglamayın sonra gercekten arastırıp denemek bilgi edinmek isteyenler denesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

Neden? olmaz heralde birlesirken degilde kurmaya calısırken sorun cıkartırsa soyledigim yontemi kullanbilirsin.Torrent dosyasını indirip yerini ve isim olarak ayarlayıp indirdigin dosyayı gosterip dosyanı tamir edebilirsin.Umarım sorun cıkmaz ama dedigim gibi 1 sn ye ye yakın lag oluyor aglamayın sonra gercekten arastırıp denemek bilgi edinmek isteyenler denesin

Anlayamadığım bir nedende dolayı torrent indirmedi.10.partı çekiyorum şuanlık sorun yok,inşallahta olmaz.Olursa bahsettiğin şekilde denerim,yinede olmazssa tekrar torrente dönerim.Yaşasın kotasız net.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.