Şimdi Ara

ZX (ZhuXian) Online CBT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
9.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suanda diger ulkelerde bulunanlardada lag sorunu varmıs hemde server a uzak olmayan ulkeler bunlar daha ilk gunu yakında duzeltirler ilk girdigimde iyiydi kanal degistirerek bazen hızlanabiliyor ama yine sıkıcı bi durum.Cubizone da acıcak ama sanırım oda my server ı cunku mod filan ararken malezyalı olsun filan diyordu bi konuda bakıcaz artık bi caresine proxylerle filan belki halledebiliriz...
  • İndirdim kurdum,karakter oluşturdum,ama girmiyor.Bayağıda zorladım neyse bakalım girebilecek miyim.Teşekkürler bilgiler için Hunterx.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

İndirdim kurdum,karakter oluşturdum,ama girmiyor.Bayağıda zorladım neyse bakalım girebilecek miyim.Teşekkürler bilgiler için Hunterx.

Girilmiyor degildir kanallardan 10 ustu olanlar 30sn sayıyor girmiyor daha dusuk kanalları dene girmesi lazım server kapalı degilse ben denemeyemiyorum simdi...
  • yarım saat sonra oyundayım bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

İndirdim kurdum,karakter oluşturdum,ama girmiyor.Bayağıda zorladım neyse bakalım girebilecek miyim.Teşekkürler bilgiler için Hunterx.

Girilmiyor degildir kanallardan 10 ustu olanlar 30sn sayıyor girmiyor daha dusuk kanalları dene girmesi lazım server kapalı degilse ben denemeyemiyorum simdi...

Evet onu sonradan anladım girdim,saol.Bana dış ortam grafiği itici geldi.Lag fazla yok.Ama çok bulanık full efekt vermeme rağmen fayda etmedi.
  • valla benide sarmadı pek. ben laptop da oynuyorum ve çözünürlük olarak 1280x800 kullanıyorum ama oyunda bu çözünürlük malesef yok ve zaten kötü olan grafik iyice bozuluyor. Ayrıca beklediğim ayrıntı bunda da yok grafik olarak, monoton geldi. kafamıza göre bi oyun bulamadık iyimi.
  • Ayarlarda bi sekme var onu kapaman lazım bulanıklıgı o yapıyor aynısı sarı effect verip bulanıklastıran ozellik nfs undercover da da var ben her oyunda kapatırım onu baska bi isimdeydi simdi aklımda yok yarın solerim girersem ama sizde ne var bilmiyorum fakat bende 6800 var ve herseyi full oynuyorum su effect leri agaclar golgeler filan cok super fazla skill olmadıgından daha skill effect gormedim ama mekanlar cok guzel bi resim koyarım karsılastırırsınız bazı ayarlarınız dusuk olabilir.1 cekmistim pek ozel degil ama onu koyayım buraya yarın daha ozel yerlerden cekip koyarım.Mesela suda kosarken filan cok guzel oluyor...

ZX (ZhuXian) Online CBT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 19 Kasım 2008; 23:32:53 >

• benim ekran kartı 512mb geforce 8600M GS. fena değil ekran kartım bende full oynuyorum ama ne bilim valla dandik geldi oyun biraz. yani zaman geçirmek için oynanabilir sadece =/
  • Peki...
  • @hunterx deiğin şey Blur diye geçiyo sanırsam,

ayrıca oyun zevklimi ? SS ler güzel geldi 1 hafta oynuan birisi söylesin skiller falan asıl efeklimi PvP nasıl .

paylaşım için sağol ayrıca.
  • Tam blur effecti gibi dusunulemez o yuzden oyle solemedim nfs den ornek verdim ama(blur diye dusunmen dogal) nfs dekide artık blur diye gecmiyor world effect in icinde daha cok ortamı sarılastıran hafif bulanıklastıran bir effect ekliyor.Oyunda da adı farklı isim koymak yerine acıklayarak soyledim.Oyuna girdim ama adına bakmadım ayarlarım tam diye girmemistim optionsa ama bakıp tam adını soylerim.

Birde ne 1 haftasından bahsediyorsun oyun daha dun acıldı biraz okusan nasıl olur?Effectleri merak ediyorsan bir suru video koydum oraya herbirinde skill effectleri mevcut tanıtımların yanı sıra madem ilgileniyorsun lutfen biraz ozen goster.Herseyi sordugun sorular cercevesinde cevaplanmasını beklemek yerine biraz daha genis bir sekilde oyun hakkında bilgilenebilirsin bosuna acmadık bu konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 20 Kasım 2008; 22:10:23 >
  • 1.5 gb

• Yanlıs yazmısım indirilen yerde 1.61 yazıyor download 1.15gb yukarda da duzelttim.Artık alısmanız gerek oyunlar 1gb dan fazla oluyor...
  • Oyunun grafikleri bir benim hosuma gitti herhalde. Hatta o cogu kisinin begenmedigi, bulaniklik saglayan filtreye bayildim. Sharpen filtresiyle birlikte kullanildiginda güzel oluyor.
  • Benm resimde tek o kapalı iste, ben pek sevmiyorum.Belki parlayan silah/zırhlarda daha hos gorunum elde edebiliriz ama suan ki haliyle hos durmuyor ustumdekiler pek biseye benzemese de sade gormek hosuma gidiyor.Alıstıktan sonra tabiki o sekilde de oynanır sonucta bosuna eklemediler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 22 Kasım 2008; 21:23:44 >
  • bende oynuorum bu oyunu buda karakterimin resmi
     ZX (ZhuXian) Online CBT

Oyun mükemmel bence :D
    ve ayrıca bi arkadaş 1280x800 çözünürlük yk demiş ben 1280x1024 ile oynuyorum ve müthiş

daha büyüğünü koymak isterdim ama beceremedim :D

bide en sevdigim skillin resmini koyuyorum :D

ZX (ZhuXian) Online CBT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 23 Kasım 2008; 1:56:05 >

• Resimleri direk cektigin png formatında degilde jpg e cevirip S image seklinde koyarsan kolay acılır ve bakmak isteyen ustune basıp rahatlıkla buyuk seklini gorebilir.Birde bi resimle olmaz oynadıgın karakteri biraz acıklasan madem 20 ye kadar kastın class (sanırım Ghost Witchery/GhostTrail Clan ını sectin genelde transformation ve onla kullanılan skilleri var)hakkında biseyler biliyor olman lazım skilleri nedir aoe,ranged melee skiller filan ben cogunu biliyorum zaten okudugum ve oyun icinde skillere baktıgım kadarı ile ama denemis birisi bunları duzgunce acıklarsa iyi olur.Ayrıca yaman01(kybele) PM lesmişsin(offline mis ama tanıyorsun sonucta^^) oyunda ne guzel o kac lvl olmus gorusemiyoruzda bu aralar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 23 Kasım 2008; 0:50:25 >
  • evet yaman nı tanıyorumda online bulamıyorumki onu bildiklerimi aktarmaya başlarım heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 23 Kasım 2008; 1:37:15 >
  • benimde çok hoşuma gitti oyun
    bazen hevesleniyor giriyorum
    00ms ping
    neyse diyorum ama yaratığa tıkladıktan 3 saniye sonra vurabilmek hevesimi kaçırıyor
    beklemedeyim şaun arada sırada giriyorum :)
  • ghost witchery skillerieen hasta oldum

gerçi tum class skilleri çok dehşet ve göz alıcı.

tek soru : oyun pvp açısından nasıl ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.