Şimdi Ara

zxr mi yoksa dac gibi sistemlermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. merak ettiğim bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. forumu okudum belki gözümden de kaçtı ama bilmiyorum, masaüstü bilgisayarım için ses kartı yada dac benzeri bir parça almak istiyorum. amacım hoparlorden müzik dinlemek değil. amacım kulaklıktan müzik dinlemek. kulaklğım ise sennheiser hd 25-1ii kulaklığı. zaten bu kulaklığı bilen bilir. neyse araştırmalarım sonunda zxr ve dragonfly black sistemlerini buldum. şu an ki masaüstü bilgisayarımdaki ses kartı anakartın kendi ses kartı. bana bir fikir önerebilecek olan varmı. şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FBB356A66 -- 28 Ocak 2017; 23:39:30 >

• Üzerinde kulaklıklar için 600ohm'a kadar destek veren ses kartları var. Asus xonar dsx, dsx. Audiotrak hd2, creative xfi titanium hd gibi.Bunlardan alabilirsen işi görür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nadir N kullanıcısına yanıt
    söylediğin kartlar zxr den daha iyi mi sence? yada dac sistemden? ben açıkcası bu önerilerini beğenmedim.
  • Sony pha bakabilirsin. Yada cambridge magic plus'ın da kulaklık çıkışı iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    peki araştırıcam bunları da. başka önerileri olan ?
  • cambridge audio dacmagic plus, head-fi ya da hi-fi sistemlere entegrasyon kolayligi icin oneriyorum. olur da ampli hoparlor alirsaniz dac olarak sisteme eklersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şeyi ben de merak ediyorum. Acaba küçücük bir dragonfly ile Asus Phoebus aynı şeyler mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartı mı, yoksa DAC mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.