Şimdi Ara

Zyxel 661HW veya USR 9108 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek katli daireye 7 makinayi baglayacagim. Modem olarak Zyxel 661HW ve USR 9108 arasinda kaldim. Genel olarak ozellikleri ayni olsa da Zyxel'de daha fazla ozellik var fakat USR'deki bazi ozellikler de Zyxel'inkilere gore daha guncel. Cekim alani sorunu yasayacagimi sanmiyorum cunku en uzaktaki pc 2 duvar otede olacak. Baglayacagim makinalardan 1 veya 2'si kabloyla modeme baglanacak, bu kablosuz baglanan makinalara gore bir oncelik taniyacak mi, yani kablolu baglananlar kablosuz baglananlara gore nete veya aga daha hizli mi erisecek? Bir de Zyxel'de tek harici anten gorunuyor. Bu anten 2 dBi mi, sokulebilir mi ve de dahili anten var mi? Alinacak modemin markasindan da 1 veya 2 wireless pci veya usb adapter de alinacak. Sizce hangisini almaliyim? Simdiden tesekkurler!!

• ikiside oldukça kaliteli modemler ama ben USR 9108 derim.Kendi antenini sökerek harici bir anten bağlayabilirsin tabiki diğeri içinde geçerli
  • Ben USR derim ama diğer modemi kullanmış değilim yani onun hakkında bilgim yok ama şuanki modemim USR ve oldukça memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.