Şimdi Ara

zyxel dx3301-t0 en güncel firmware hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sitesinde güncel firmware buldum tabi başka yerde var mı bilmiyorum ama seçili olan mı en güncel yani 3.1 olan veya bir üstte ki 3.4 mü ? 3.4 altında 3.1 olan sürüm görünce aklım karıştı ben 3.4 olanı yüklemiştim zyxel dx3301-t0 en güncel firmware hangisi?

• Merhaba;

Sitesinde 20 Ekim tarihli 5.50(ABVY.4)C0 firmware mevcut...

Kolay gelsin.

• Zyxel dx3301-t0 kullanan arkadaşlar bende almak istiyorum.Modemin wifisi vs nasıl,memnunmusunuz?

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Baya baya iyi TT teknik servisi modeminiz bozuk dedi ki ben olduğunu zannetmiyordum neyse kendileri boktan bir modemi kitleyeceklerdi baktım 200 veya 400 TL daha fazla verip fıstık gibi modem alırım dedim ki öyle yaptım çakal TT ye kanmadim bir de diyor ki işte bugün haber vermeniz lazım dedim bir düşüniyim Felan iyi dedi de salladım m.ö kalma modemi kitliyorlar 140m2 alanda modem evin ortada ise yeterli oluyor sadece uzak noktada hız düşüyor ama ping yine düşükte kalıyor o beni bayağı şaşırtmıştı ki bunda cihazı algılayıp hızı yönlendirme teknolojisi de var mesh denen cihazını da alırsan zaten hız konusunda kesintisiz bir wi-fi ye sahip olursun modem arayüzünde cihazların türlerini seçebiliyordun telefon,PC,TV gibi herhalde ona göre interneti yönlendiriyor. 2 ve 5 GHz aynı ağ isminde verebiliyor bir alt modeli var biraz daha ucuz dedim hiç gerek yok güzel teknolojilerde barındırıyor bir de internette resmi mağazada benim aldığım zaman için diyordum f/p de en iyisiydi gidip Trendyol dan Felan almadım full çakma ihtimali olduğundan fiyatlar yakındı ama belki Trendyol veya firma kendi satıyor olsa guvenebilirdim kısacası 4 ay olmuştur ve bayağı memnunum modemle internet kaliteni gerçekten bayağı arttırmış oluyorsun önceki modemim de d-link dsl-224 o zaman 180 TL ye en ucuz aldık ama wi-fi de hızı kısıtlı veriyordu sanırım tabi arayüzü şahaneydi ve otomatik güncelleme yapması vardı zyxel arayüz bayağı kötü

• Merhaba,

Güncel 5.50(ABVY.5.3)C0 firmware mevcut...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.