< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18yusuf -- 15 Ocak 2025; 16:50:14 > |
ZYXEL EX3501-T0 MODEM ARAYÜZÜNDEN PPPOE BİLGİLERİNİ ALMA YÖNTEMİ
-
-
tt altyapısında turknet kullanıyorum . o bilgiler açık durumda. zaten turknette paylaşıyor.
-
Kral eline sağlık. Bende de çalıştı çok teşekkür ederim.
Burayı sonradan okuyacak arkadaşlar için söylüyorum: Kodu terminale direkt yapıştırıp çalıştıracaksınız ama bunu yapmadan önce sakın şifre kutucuğuna tıklamayın çünkü şifre kayboluyor. Eğer ki tıklarsanız ve şifre kaybolursa sayfayı yenilemeniz yeterli olur durumu düzeltmek için.
Bu arada superonline'ın yaptığının yasal olup olmadığını kesin olarak bilen varmı? Demek istediğim bugün arayıp kullanıcı adı ve şifre istediğimde bunu veremediklerini ifade ettiler. Diğer operatörlerde böyle bir şey var mı? Eğer yok ise superonline'ın bu muameleden kazancı nedir?
-
Doğrudur hocam fakat ne yazık ki herkes gigafiber'e ulaşamıyor. Güle güle kullanın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tt altyapısı diye belirtmiştim.gigafiber turknetin kendi altyapısı
-
Merhaba
Konu Superonline bölümüne de yansıtılmıs vaziyettedir.
-
Ipv4 Ipv6 kısmını nasıl açtınız?
-
güncelleme istedim demişsiniz. Zyxel'de şuan yazılım versiyonu nedir? benim bu şekilde şuan ve sadece IPv4 olarak kilitli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X