Şimdi Ara

ZYXEL EX3501-T0 MODEM ARAYÜZÜNDEN PPPOE BİLGİLERİNİ ALMA YÖNTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sabahtan beri saçma sapan yöntemlerle çözmeye çalıştığım soruna Copilot (gpt) çözüm buldu.

Modem arayüzüne giriyorsunuz(Varsayılan giriş bilgileri kullanıcı adı: admin şifre: superonline ).

[link=https://192.168.1.1/Broadband][/link] bağlantısına girdiğiniz zaman çıkan satırın en sağında düzenlemeyi ifade eden bir kalem işareti var. Şu an için oradan bir ekran görüntüsü veremiyorum. Oraya tıkladıktan sonra ve F12 ile geliştirici araçlarını açtıktan sonra önünüze böyle bir arayüz gelecek.

Konsol sekmesine tıklayacaksınız. Alttaki kodu yapıştıracaksınız ve PPPOE şifreniz resimde göründüğü gibi hemen altta yeni bir kutucukta belirecek.

Ben bu işlemleri Firefox ile yaptım. Konsolu açarken yapıştır eylemini yapabilmeniz için konsola "izin ver" komutunu girmenizi isteyebilir. Modem yazılım sürümü v5.44(ACGX.1)b9.

kod:

document.querySelectorAll('input.maskPassword').forEach(input => {
     input.classList.remove('maskPassword');
     input.classList.add('unmaskPassword');
     input.style.display = 'block';
    });
    document.querySelectorAll('input.unmaskPassword').forEach(input => input.style.display = 'block');

kod java'ya uygun dizayn edilmiş. yazarken kod ekleme seçeneğini bulamadım. umarım başarırsınız hepinize sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18yusuf -- 15 Ocak 2025; 16:50:14 >

• tt altyapısında turknet kullanıyorum . o bilgiler açık durumda. zaten turknette paylaşıyor.

• Kral eline sağlık. Bende de çalıştı çok teşekkür ederim.

Burayı sonradan okuyacak arkadaşlar için söylüyorum: Kodu terminale direkt yapıştırıp çalıştıracaksınız ama bunu yapmadan önce sakın şifre kutucuğuna tıklamayın çünkü şifre kayboluyor. Eğer ki tıklarsanız ve şifre kaybolursa sayfayı yenilemeniz yeterli olur durumu düzeltmek için.

Bu arada superonline'ın yaptığının yasal olup olmadığını kesin olarak bilen varmı? Demek istediğim bugün arayıp kullanıcı adı ve şifre istediğimde bunu veremediklerini ifade ettiler. Diğer operatörlerde böyle bir şey var mı? Eğer yok ise superonline'ın bu muameleden kazancı nedir?

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam fakat ne yazık ki herkes gigafiber'e ulaşamıyor. Güle güle kullanın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 18yusuf 1 kullanıcısına yanıt

tt altyapısı diye belirtmiştim.gigafiber turknetin kendi altyapısı

• Merhaba

Konu Superonline bölümüne de yansıtılmıs vaziyettedir.

• Ipv4 Ipv6 kısmını nasıl açtınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncelleme istedim demişsiniz. Zyxel'de şuan yazılım versiyonu nedir? benim bu şekilde şuan ve sadece IPv4 olarak kilitli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.