Şimdi Ara

Zyxel G-202 Wireless Adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugun zyxel G-202 wireless adaptör aldim masaüstü bilgisayarima kurdum güzel sekilde daha sonra laptopumun wirelessi ile baglandim ancak internete giremiyorum.baglanti gözüküyor ama internet yok.ne yapabilirim.simdiden teşekkürler
    not:masaüstü Windows Xp Laptop:Vista Home Premium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lythari -- 24 Şubat 2008; 21:10:54 >

• laptopunla nereye bağlandın ?

zyxeli masaüstü pc ye neden kurdun ?

laptopunla masaüstü pc ye mi bağlanmaya çalışıyorsun internete mi ?

ne yapmaya çalışıyorsun ?

biraz daha açar mısın konuyu ?
  • simdi zyxel wireless adaptörü masaüstü bilgisayarima kurdum cünkü elimde wireless bir modem yok laptopumla internete baglanamiyorum haliyle...
    olay su programi kurdum gerekli sekide laptopun wireless özelligi ile arattim ve kablosuz agi buldu baglan dedim ve baglandi ancak baglanmis oldugu halde internete baglanamiyorum.
    anlatabildim mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lythari

simdi zyxel wireless adaptörü masaüstü bilgisayarima kurdum cünkü elimde wireless bir modem yok laptopumla internete baglanamiyorum haliyle...
    olay su programi kurdum gerekli sekide laptopun wireless özelligi ile arattim ve kablosuz agi buldu baglan dedim ve baglandi ancak baglanmis oldugu halde internete baglanamiyorum.
    anlatabildim mi ?

http://www.amazon.de/Zyxel-G-202-802-11g-Wlan-Adapter/dp/B000HXDFT8/ref=sr_1_11?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1203965393&sr=1-11

• ONLARIN SÜRÜCÜSÜ VAR:Biliyorsun
    • bastan her ikisinin giris sifrelerini SIFIRLA daha sonra windows firewalli da kapat otomatik ver....

• quote:

simdi zyxel wireless adaptörü masaüstü bilgisayarima kurdum cünkü elimde wireless bir modem yok laptopumla internete baglanamiyorum haliyle...
    anlatabildim mi ?

Technische Details
    # Kompatibilität mit folgenden Standards: IEEE 802.11b/g Standard
    # Anwendung: Notebook/Desktop-PC
    # Frequenzbereich: 2,4 ~ 2,4835 GHz
    # Datenübertragungsrate (Automatic Fallback): 54M/48M/36M/24M/18M/12M/11M/9M/6M/5,5M/2M/1Mbit/s
    # Modulationstechnik: DBPSK/DQPSK/CCK/OFDM
    # Netzwerkarchitektur: Ad-Hoc-Modus (Peer-to-Peer ohne AP) & Infrastructure-Modus
    # Host-Schnittstelle: USB 2.0
    # Antenne: Interne Steckantenne
    # Sicherheit: 64/128/256-Bit WEP/WPA/WPA2
    # Roaming: IEEE 802.11-kompatibel
    # Übertragungssendeleistung: 802.11b: 17 ± 2 dBm @11Mbit/s (normal 18 dBm), 802.11g: 14 ± 2 dBm @ 54 Mbit/s (normal 15 dBm)
    # Empfangsempfindlichkeit: 70 dBm @ 54M, 85 dBm @ 11M
    # Abmessungen: 95 (L) x 30 (B) x 16(H) mm
    # Gewicht: 21 g
    # Betriebstemperatur: 5°C ~ 50°C
    # Feuchtigkeit: 20% ~ 95% nicht kondensierend

• ya acaba sadece desktop mı kurmam lazim driveri yoksa laptopada kurmam lazim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lythari -- 25 Şubat 2008; 21:03:23 >
  • quote:

anlatabildim mi ?

http://www.zyxel.ch/products.cfm?action=detail&lang=d&area=3&art=2415 abi senin laptopta zaten adaptör VARDIR HERHALDE ......O ADAPTARI CENTRINO OLMAYAN ESKI LAPTOPA TAKARSIN..... ZYXEL GÜVENLIGI YÜKSEK OLAN SYSTEM ICERIR ..... WINDOWSU KANDIR ANA VERICIYE GATEWAY DE SWITC YAP YANI ANA AGI BÖL....lokallestir.... sayet VERICI DE ZYXEL SE eger.....
    quote:

http://www.cepforum.com/forum/network-bolumu-289/zyxel-wireless-modeme-baglanamiyorum-154248.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala olayı anlamadim ve cözemedim :)
  • http://www.zyxel.com/web/support_download_list.php?indexflag=20040906164721&ModelIndexflags=0,420060126090414
    BU TÜR ISLEMLERE YAPMADAN ÖNCE Wireless LAN kod sifre hepsini SIFIRLA ...Driverleri yükle antivirüs vs kapat ilk islem ANINDA HERSEY NÖTR olsun...
  • arkadaşın problemi de bana benzer galiba, şimdi wireless olmayan bir modemim var ve buna pc bağlı. Ben bu wireless adaptörü internete kablolu modem ile bağlı pc me takarak var olan internet bağlantısını bir wireless lan a önüştürmek ve laptopumla da diğer odadan internete girmek istiyorum. Lakin satıcılara sorduğumda bu aletin sadece wireless alıcı olduğunu söylüyorlar. Yani ortamda wireless lan varsa ve laptop veya pcnizde wireless cardı yoksa bu adaptörü kullanarak var olan kablosuz ağa bağlanıyorsunuz. bense bu aletin aynı zamanda var olan bir internet bağlantısını wireless olarak havaya yayıp yaymayacağını merak ediyorum.Yani wirelees vericisi olup olamayacağını. Satıcılar ısrarla "bu alet sadece wireless alıcısı" diyorlar. Lakin bir arkadaşta vardı bu adaptörden, ayarlarını filan kurcalarken send-receive gibi bir seçenek gördüm,laptopum yanımda değildi, fazla kurcalamadım deneme yapamadım, acaba diyorum??!! Bu konuda bilgisi olan var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bufalu -- 14 Şubat 2009; 19:11:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.