Şimdi Ara

Zyxel P-2812HNUL-F1 Modeme Openwrt Kurma Rehberi (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 18yusuf Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
920
Cevap
28
Favori
68.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

v21.02.1 çıkmış deneyen oldu mu?

• LiberaL kullanıcısına yanıt

Aynı soruyu başka bir konu altında ben de sordum ama yazan olmadı. Sanırım kimse denememiş. Zyxel P-2812HNUL-F1 Modeme Openwrt Kurma Rehberi 

• admestos kullanıcısına yanıt

şu an kullanıyorum. wifinin aktif olması için gene ayar gerekiyor ancak bu sefer galiba stabil. çıktı çıkalı kullanıyorum wifide sorun çıkarmadı.

• gayet güzel. arayüzden yükleyin kolayca ve deneyin

Zyxel P-2812HNUL-F1 Modeme Openwrt Kurma Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wa$abi -- 29 Ekim 2021; 18:11:58 >
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt

normal adblock'da bunu nasıl yapıcaz Blocked Hosts URLs yi bulamadım. dolayısıyla adblock'u kaldırıp luci-app-simple-adblock ı kullanıyorum

• x-wrt'de wifi varsayılan olarak açık geliyor biliyorsunuz. openwrt'de wifi neden kapalı. openwrt kurulum sonrası kablo bağlamadan router'a erişim sağlanmıyor

• eskibirkurt kullanıcısına yanıt

Ben de denemeye başladım ilk dikkatimi çeken arayüzün hızlı tepki vermesi oldu menü butonları arasında geçiş gayet hızlı geldi bana. Görünüm olarak da menü butonlarının yeri değişmiş.

• wa$abi kullanıcısına yanıt
    Zyxel P-2812HNUL-F1 Modeme Openwrt Kurma RehberiEyerexyoutube
    Quick video showing how to install and setup Adblock on a Router running OpenWRT which is a alternative to PiHole Adblock adblock luci-app-adblock libustream-mbedtls DNS Report tcpdump-mini Another good package to add is luci-app-https-dns-proxy (DNS over HTTPS) which will encrypt your DNS look-ups, just install and it will set it's self up and work out of the box Have Fun #PiHole #OpenWRT #Adblock
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DMrWhbw-zoqE&q=EgQuLZpEGLvt8IsGIhBPGxJVb0IXAqOtBdoN1aeFMgFy

Burdaki ayarlar ve uygulamalarla kullanıyorum reklamların tamamına yakınını engelliyor. Buranın reklamlarında da sadece çerçevesi görünüyor içerik görünmüyor. Google dan arama yaptığınızda çıkan alışveriş sitelerinin reklamlarını doğrudan engelliyor sayfa açılmıyor tıkladığınızda.

İkisini birden kullansak ne gibi sıkıntı olur?

bilmiyorum valla herhangi bir sıkıntı olmaz herhalde şu an Adblock u yüklemek istediğimde böyle bir uyarı veriyor

Alıntı

metni:
    Collected errors: * resolve_conffiles: Existing conffile /etc/config/adblock is different from the conffile in the new package. The new conffile will be placed at /etc/config/adblock-opkg. * resolve_conffiles: Existing conffile /etc/adblock/adblock.blacklist is different from the conffile in the new package. The new conffile will be placed at /etc/adblock/adblock.blacklist-opkg.

@admestos un mesajındakini deneyeceğim sonucu yazarım

Sanırım daha önce yükleyip kaldırmışsınız. Burda şöyle farklı bir durum var yüklediğiniz paketi software remove yapsanızda cihazda o paketin dosyası kalıyor. Sadece program listesinde adı görünmüyor. Eski kuduğunuz sürümle yenisi çakışmış olabilir. O yüzden winscp ile belirtilen klasöre ulaşıp ya silin ya da en temizi cihaza güncel yazılımı yükleyip öyle kurulum yapın.

Edit: libustream-mbedtls yüklenemediği için (wolfssl yüklü olduğu için) 19 sürümde işe yarayan uygulama 21 de işe yaramadı. Reklamları engelliyor (genel olarak) ama burdaki reklamlar çıkmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admestos -- 31 Ekim 2021; 23:57:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bir kere kurulan uygulama kaldırıldığında parçaları kalıyor hatta tekrar kurduğunda ayarlar bile aynı geliyor :) bu sebepten dolayı formatladım hatta @eskibirkurt un 21.02.1 in stabil mesajı ile sürümü de yükselttim. Şimdi tekrar adblock mu simple mı kursam diye düşünüyorum.

19 sürümü kullanırken adblock dan memnundum ama 21 sürüme geçince önceki kadar memnun kalmadım. Özellikle buranın reklamlarını engellemiyor artık. Sanırım adblock un yanında kurulan uygulamalardan kaynaklı. libustream-mbedtls 21 de yüklenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admestos -- 1 Kasım 2021; 16:11:0 >
  • admestos kullanıcısına yanıt

21 sürümünde simple ı kullanma fırsatın oldu mu peki olduysa eğer simple ile ilgili de yorum yapabilir misin? Ben özellikle ios android uygulamaları kullanırken karşıma çıkan enteresan reklamların çocuk kullanıcılarda çıktığını düşünemiyorum bu sebeple evimde bunları engellemeyi çok istiyorum.

• Bu arada PuTTY ile;

/etc/init.d/dsl_control status

Yaptığımda "running" dışında bir mesaj gelmiyor. Bu bana özel mi yoksa 21 sürümünde herkeste böyle mi?

Daha önce 18 sürüm kullanırken kısa bir süre simple adblock kullandım. Daha sonra normal adblock kullanmaya başladım. Sebebi blacklist te istediğin engelleme uygulamalarını seçebilmemdi. Ama şuan 21 de baktığımda Blacklistte o uygulamaların birçoğunun olmadığını görüyorum. Bu yüzden sanırım buranın reklamlarında mobilde engelleme olmuyor. Simple adblock denemeyi düşünüyorum tekrar.

• modemi bazen acip kapattığımda power isigi kirmizi yanip sönüyor bu sorunu yaşayan oldu mu nasıl düzeltilir bu sorun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emreozgerr kullanıcısına yanıt

Sürekli kırmızıda kalmıyorsa sorun yok bende de oluyor aynısı sıkıntısız kullanıyorum şimdilik.

• arkadaşlar lokalde ki hızınız kaç acaba iki bilgisayar arası ftp ile dosya kopyalama benimki 10MB bu normal mi

modem ve xiaomi router 4a gigabit openwrt kablo ile bağlı

Zyxel P-2812HNUL-F1 Modeme Openwrt Kurma Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wa$abi -- 4 Kasım 2021; 19:36:4 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.