root@OpenWrt:~# ubus call dsl metrics |
Zyxel P-2812HNUL-F1 Modeme Openwrt Kurma Rehberi (29. sayfa)
-
-
Teşekkürler en kısa sürede sonucu yazacağım.
Son birkaç gündür dikkatimi çeken farklı bir konu var nasıl çözebilirim Wi-Fi ağına bağlı telefonumda ağ uyarısı olarak ekli resimdeki uyarıyı alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
-
UART moduna geçmeden önce böyle bir hata alıyorum.
u-Boot yüklemesi bitince ilerlemiyor yine uart modeuna geçiyor aşağıdaki gibi. Cihazla ilgili bir sorun mu var acaba yoksa u-boot dosyası alakalı bir durum mu? Daha önce 2 farklı cihaza yükledim sorunsuz kullanıyorum bu cihazda böylr bir sorunla karşılaştım.
Çözüm önerisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admestos -- 9 Kasım 2021; 22:19:40 >
-
sorunu asus modem e dönerek çözdüm :)
-
@mbunal temas etmemiştir
edecek olsa kesiliyor hemen mesajı görüyorsunuz
-
Türknet internet hattımda sürekli kesilmeler yaşıyorum. İç tesisatı cat6 kablo ile değiştirdim.
Neleri kontrol etmem gerekir. nelere dikkat etmeliyim.
Kablolama ve ISP tarafında bir sorun olmadığı durumlarda internet bağlantımın Openwrt ile stabil olması mı gerekir ?
-
Yazılım sürümünü OpenWrt 21.02.0 ile değiştirin ve de AĞ > DSL sekmesinden SNR OFSET ayarını -10.0 ' a getirin yüksek ihtimal sorun düzelecektir kabloda ek var ise yekpare olarak ucuna RJ11 çakın öyle modeme takın DSL kablosunu.
-
Teşekkürler. Tavsiyelerini akşam deneyeceğim
-
merhaba, openwrt yi derleyenler varsa sitesindeki imaj ile derlediğiniz imaj arasındaki boyut farkını yazabilir misiniz? benim imajlar neden 2 katı gibi bir fark ile derleniyor?
-
-
ihtiyaçlar sonsuzdur :)) adaptörü nasıl yapıcaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: wa$abiihtiyaçlar sonsuzdur :)) adaptörü nasıl yapıcaz
Uydurulabilir bir adaptör, satıcı ben değilim.
-
- 21.02.0 , 18.06.2 , 19.07.0 sürümlerini denedim. sonuç aynı bağlantım stabil bir şekilde kalmıyor. sürekli kopuyor.
- ARCHER VR200 standrant rom ile sorunsuz bir şekilde internete bağlanabiliyorum.
modemi 2.el aldım. sorunsuz çalıştığı konusunda bilgim yok.
Cihazda sorun olduğunu düşenerek TP Link W8970'e openwrt kurup test etmeyi deneyeceğim.
-
hocam derme için hangi programı kullanıyorsunuz ?
-
Derlemede fark yok, sadece kendi istedigin modulleri/paketleri ekleyip cikarabiliyorsun
-
herhangi bir 12V 2A adaptor isinizi gorur, sadece soketi uygun olmayabilir onu da elektronikcilerden bulursunuz
-
Saticiyi tanimiyorum sadece ararken denk gelmisti favorilere eklemistim. Dusunen iletisim kurabilir
https://www.letgo.com/tr-tr/i/zyxel-modem-temiz-kutulu_793799df-e13a-4ee4-8b4b-6b081ee7b392
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 19 Aralık 2021; 22:49:50 >
-
Saha dolabımın çip setini göremiyorum neden kaynaklı olabilir
-
hocam merhaba, cihaz tavsiyeniz var mıdır?
evde yaklaşık 8-10 wifi cihaz bağlı, çekmeyen noktalar da mevcut.
mesh sistemine uygun 2 adet cihaz önerebilir misiniz, güncel modellerden. openwrt kullanımı da olabiilir.
bazı cihazlar belirli saatlerde nete girsin, bu önemli benim için. şimdiden teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X