|
Zyxel P-2812HNUL-F1 Modeme Openwrt Kurma Rehberi (38. sayfa)
-
-
modem kernel panik moda geçmiş modemi dinlendirince sorun düzeldi bir sey daha sormak istiyorum size acaba bu modemi full bridge moda nasıl alabilirim.
-
Relayd eklentisinden bahsediyorlardı hiç denemedim ama, bu eklenti olmadan network ayarlarından dsl portunu herhangi bir lan portuna köprü olarak ayarladınızmı? Açıkcası openwrt forumu daha fazla yardımcı olacaktır orayıda araştırın mutlaka -
Ben şuan p2812 yi full bridge modda kullanıyorum. Arkadaş ile hangi dosyamı paylaşmam gerek? Network dosyamı paylaşmam yeterli mi ? Ki zaten onu paylaşmıştım. -
Network dosyasını paylaşın hocam, ekstradan yaptığınız bir ayar varsa onuda anlatabilirsiniz -
-
Aynen tahmin ettiğim gibi bu ayar ile siz kullanıyorsanız arkadaşında rahatça kullanabilmesi lazım aslında.. -
bu full bridge mod ne demek oluyor tam olarak?
-
Modemi almayı planlıyorum fakat merak ettiğim bu bahsedilen yardımcı programların windows 11 desteği var mıdır?
-
P2812 yi köprü modunda kullanıyorum. P2812 dsl bağlantımı ethernete çevirip Router cihazıma veriyor. Başka işlevi yok. Tüm ağ yönetimini Router cihazım yapıyor. -
O zaman herhalde sağlam bir Router kullanıyorsun? Paylaşabilir misin? Marka model?
-
Yardımcı program derken?
-
Keenetic giga kullanıyorum uzun zamandır, memnunum. -
Konuda verilen programlar. Serial bağlantı ve rom atmak için kullanılan hocam.
Özellikle de teraterm ve tftp.
-
programların her windowsta çalışan versiyonları veya türevleri bulunur. illa aynısı olmak zorunda değil. sadece nokta atışı işlem yapamazsınız. biraz menülerle boğuşmak gerekebilir...
-
bunda xdsl desteği yok herhalde. wifi hariç 2812 ile de tüm özellikleri kullanabiliyorsunuz... tabiiki openwrt olmak şartı ile.
güle güle kullanın...
-
Hocam D-Smart ile kullanacağım config nasıl olacak Openwrt 21.02.05 sürümü yardımcı olursaniz
-
Elinize sağlık. Başka bir ZyXEL modelinde buradaki bilgilerden yararlandım.
Bir firmware içinden bootbase dosyasını çıkarmak mümkün mü? Eski yazılıma dönmek istiyorum ama sanırım bootbase sürümünden dolayı yüklenemiyor.
-
Hangi model acep? DSL Modem de çalıştı mı?
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/134523295
İkinci mesajımda stok yazılıma dönüş anlatımı var hocam. Rahatlıkla dönüş yapabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X