Şimdi Ara

ZYXEL P-660HN-F1Z (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
27.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elindeki modem adsl router bu sebeple birden fazla bilgisayarı internete çıkartamazsın çünkü nat yalnızca dsl tarafında yapılıyor, sana ethernet tarafında nat yapan router gerekiyor bunun içinde en uygun ürün ZyXEL Nbg-416N.
  • merhaba modemle 300mb denilen çekim 2-3 oda ileride netbook da 135mbit olarak gözüküyor
    bu normalmidir?
    teşekkürler
  • Konu biraz eski olabilir fakat bakan arkadaşların faydalanması için yazıyororum daha önce zyxel 660t1 v3 kullanıyordum bu modemde 5db anten var ve gayet güzel çekiyordu sonra tp link td8961nd aldım almaz olaydım 35 lira fazla vermim die çekim gücü çok berbattı 5 db 9db hatta yagi antenle denedim hiç bi sonuç alamadım ardından çünkü bulunduğumuz bina alçı sıva neyse bu zyxel p-660 hn f1z aldım ve çekim gücünün gayet güzel olduğunu gördüm 2db lik anteni olmasına rağmen şuan için 5 saatir kesintisiz kullanıyorum ve herhangi bir kopmaya rastlamadım modem gayet güzel ve tavsiye ederim gold da indirim artı kargo bedava 137 tl
  • P-660HNF1Z candır hele birde antenleri 5 DBI yaptınmı tüm mahalleye yayın yaparsın
  • Bugün rt-204'ün 2 dk. arayla sürekli bağlantı koparmasından dolayı iyice kızıp bu ürünün siparişini geçtim.

Yorumlara göre genelde iyi bir cihaz gibi duruyor. Bakalım ofisteki 20 pc-telefon-tableti kaldırabilecek mi? inş. sorunsz çalışır.
  • 20 cihaz interneti yoğun kullanıyorsa marka model farketmez tüm modemlerde sorun yaşatabilir 20 ve üzeri kullanıcılara genellikle firewall cihazı öneriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HydroAcidX

Bütün dediklerin olurmu bilemem ama, güzel modemdir.

gecen hafta teknosada yılbasına özel 99 tl ye aldım.kablosuz olarak kullanıyorum su ana kadar 117 mbps altına düşmedim kalbolu daha hızlı yüklendigin zaman indirme yaparken 300 lere çıkıyor otomatik şidedetle tavsiye ederim ew için fazla bile her tarafta 5 diş çekiyor orta yerlere modem koymaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

gözünüzü seviyim kimse bu modemi almasın başıma gelmedik kalmadı servise yolladım düzgün diye geri yolladılar bu kadar sorunlu bir modem daha olamaz

mesajınızı okudum ama yinede bu modemden aldım 7 yıllık modemi mi arar oldum WIRELESS olarak gerçekten çok kötü müşteri hizmetleri dersen gelen şikayetlerden kendileri de bıkmış gibi müşteri bir an önce telefonu kapatsa diye bekliyorlar.
    5 db lik anten de taktım yine fıs.
    gerçekten de çok para verdim bu cihaz için bir kuruşunu bile hak etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CIBA

quote:

Orijinalden alıntı: tahago

gözünüzü seviyim kimse bu modemi almasın başıma gelmedik kalmadı servise yolladım düzgün diye geri yolladılar bu kadar sorunlu bir modem daha olamaz

mesajınızı okudum ama yinede bu modemden aldım 7 yıllık modemi mi arar oldum WIRELESS olarak gerçekten çok kötü müşteri hizmetleri dersen gelen şikayetlerden kendileri de bıkmış gibi müşteri bir an önce telefonu kapatsa diye bekliyorlar.
    5 db lik anten de taktım yine fıs.
    gerçekten de çok para verdim bu cihaz için bir kuruşunu bile hak etmiyor.

hocam ben 7db taktım gene bir işe yaramadı o modem kendinden kafayı yeme özellikli bir modem allah başkasına vermesin aynı derdi

• Yaklaşık 2 yıldır bu modemi kullanıyorum belki daha fazla, daha öncede yazdım bu modemden çok memnunum.Aynı anda 4-5 bilgisayar ve bazen telefonlarlada bağlantı yapılıyor ve sorunsuz çalışıyor.Evet ilk başta biraz ayar yapmak gerekiyor ve torrent çalışırken çok yavaşlıyordu ama güncellemelerini yaptıktan sonra sorunsuz çalışıyor.Belki benim bilmediğim yada anlamadığım sıkıntılar varsa onlara birşey diyemem.Download ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım.Port açmak vs falanda zor değil.Biraz kurcalayınca olay basitleşiyor.Özetle , ben memnunum tavsiyede ederim kullanan tanıdıklarımda var onlarda tavsiye ediyor.Hatta onların tavsiyesine uyarak almıştım iyikide almışım.
  • Berbat bir cihaz, son firmware de fıs çıktı. torentte hala kasıyor neti. misafir ağı falan kurulamıyor, aradım mh'ni bir o girdi bilgisayara bir bu, yol ettiler ama yapabilen olmadı. söylediklerinin yarısını bile yapamıyor.
  • Dün vatandan hafta sonu indirimden yararlanarak bende bu modemden satın aldım. Dünden bu yana sıkıntısız olarak kullanıyorum. Hiç bir problem çıkartmadı. İnş bundan sonra da herhangi bir sorunla karşılaşmam..
  • Zyxel icin birsey diyemem ama bu urun tam bir rezalet kablosuzu sac bas yoldurdu bana denemediğim fw kalmamisti o zaman sinirden arkadasa vermiştim sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • borcu bitsin ben de aynını düşünüyorum!
  • Arkadaşlar, sorunları %80 çözdüm gibi. Öncelikle son güncellemeyi yani 3.70(BJI.9) olanı iki defa üst üste kurun. Güncellemeden sonra reset yapın cihazı mutlaka (arkadaki minik tuşa 10 saniye kadar basarak, arayüzden değil). daha sonra ağ/nat Kullanıcı Başı En Fazla NAT/Güvenlik Duvarı Sezonu değerini 4096 yapın. Bunların tamamını yapmıştım ama sanırım iki defa üst üste yükleme sonrası reset işi değiştirdi.

EDIT : YALAN OLDU! 15 DAKİKA DÜZGÜN ÇALIŞTI, SONRASI SÜREKLİ RESET RESET RESET!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionisus -- 15 Nisan 2013; 18:50:19 >

• ürünleri servise gönderdiniz mi? belki ürününüzde donanımsal sorun oluşmuş olabilir.
  • Son zamanlarda benimde sıkıntılarım vardı ve sürekli TTneti aramam gerekiyordu.TTnet sürekli hattın normal değerlerde olduğunu söylüyordu bir takim işlemler yapıyorlardı( öyle dediler) falan filan. Sonra yetkili servisi aradım bağlantı kopuyor sürekli donwload değerlerim düşüyor çıkıyor çok oynak dedim.Son güncellemeyi mail attılar gerekli tüm işlemleri yaptım.Resetledim yükledim ayarlarımı eski haline getirdim.Torrent için port açmıştım onları yeniden ayarladım.Tanımlı mac adreslerimden bilgisayarlarıma ip atadım ve havuz içinde tanımlı makinalarım otomatik olarak atadığım ip adresleriyle bağlanıyorlar.Tabi bunları tecrübeli bir arkadşımdan yardım alarak yapmıştım aynı ayarları modemi resetlemeden önce ekran görüntüleri alarak kaydetmiştim.Sorunlar hala devam ediyordu,servisi bir daha aradım ve kanalları değiştirmemi söyledi bede 6 olan standart kanalı 11 yaptım ve modemin yerini değiştirdim.Telsiz telefonun yanından uzaklaştırdım şu anda eskiden 3 birim çeken wifi full çekiyor ki full hızda da download var.Hız 12-14 mb civarında dl aşşağı yukarı 1.2 gibi değerlerde. Ama şöyle birşey de var.Tüm bu işlemleri yaparken sanıyorum ttnet farklı bir şeyler yapıyordu.Ya kabloları değiştiriyorlar yada başka birşey.Çünkü bu işlemleri yaparken ki ip numaram ile şimdiki ip numaram aynı değil.ve ip numaramda sürekli değişiyor.Önceden ip numaram hiç değişmezdi.Sabit bir ip vardı yada bana öyle geliyor.

Çok uzattım biliyorum ama şu anda yapılan işlemler sonucunda modemden full performans yararlanabiliyorum ve tekrar eski memnuniyetimgeri gelmiş durumda.Torrent dosya indirirkende internetten gezinebiliniyor.Tabi full hız indirme yaparken sayfaların açılmaması zor açılması muhtemel ama o zamanda indirme hızını düşürüyorum sorun ortadan kalkıyor.Bu medim beğenmeyenler olduğu kadar beğenenler ve menun kalanlarda vardır.Ben memnun kalanlardanım bu modeme verdiğim paranın hakkını bana geri verdi.

• P-660HN-F1Z candır sorunsuz olarak kullandığım bir modem kesinlikle tavsiye ederim.
  • Bu modemle hipernet alabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionisus

Arkadaşlar, sorunları %80 çözdüm gibi. Öncelikle son güncellemeyi yani 3.70(BJI.9) olanı iki defa üst üste kurun. Güncellemeden sonra reset yapın cihazı mutlaka (arkadaki minik tuşa 10 saniye kadar basarak, arayüzden değil). daha sonra ağ/nat Kullanıcı Başı En Fazla NAT/Güvenlik Duvarı Sezonu değerini 4096 yapın. Bunların tamamını yapmıştım ama sanırım iki defa üst üste yükleme sonrası reset işi değiştirdi.

EDIT : YALAN OLDU! 15 DAKİKA DÜZGÜN ÇALIŞTI, SONRASI SÜREKLİ RESET RESET RESET!

Modemi ne yaptın dostum ?

Bendede Airties RT205 ve ZyxeL P-660HN-F1Z var. ( Her ikisinide genelde masaüstü pc den kablolu şekilde kullanıyorum)
    Modemleri kablolu şekilde Masaüstünde kullandığımda
    Rt205 gayet stabil sıfır sıkıntı.
    F1Z biraz yüklendiğin zaman hemen internet erişimi kopuyor.

Laptop tan kullandığımda ise;
    RT205 de çok uzaklaşmazsan sıkıntı çıkarmıyor kopma vs. yaşanmıyor. Wifi Çekim kalitesi düşük.
    F1Z de uzaklaşsanda wifi ağı çekiyor ama interneti kullandıktan bir süre sonra kopuyor wifi değil internet kesiliyor.

F1Z nin stabil gördüğünüz bir firmware si varsa burada yazarsanız sevinirim. Son sürüm işe yaramaz çünkü.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.