Şimdi Ara

Zyxel P-660HN-F1Z win8 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zyxel P-660HN-F1Z modemi kullanıyorum. Laptopumda win7 kurulu iken kablosuz ağdan internete girebiliyordum. Dün makinama win8 yükledim. Gene internete bağlanabiliyorum fakat hızı aşırı yavaş.

Ayrıca masaüstü bilgisayarımda win7 kurulu, onda da kablosuz olarak şu anda hiç bir hız problemi yaşamadan bağlanıyorum.

Bir önerisi olan var mı acaba?

Çok teşekkürler

• kardeş sorunun modem ile işletim sistemi uyum sorunumu yoksa işletim sisteminden kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlaman gerekiyor windows 8 daha yeni çıktığı ve yaygın olmadığı için sorduğun soruya cevap bulamayabilirsin benim sana tavsiyem windows 8 kurulu makinen ile başka bir modeme kablosuz bağlanıp internetini test ettirmen durumu burda paylaşırsan sevinirim çünkü bende win8 e geçmek istiyorum böyle bir bug varsa geçişimi geciktireceğim.
  • Bende aynı şeyi düşünüp laptopu işyerine götürdüm. Orada hiç bi sorun çıkmadı. (modem farklı bu arada)

Biraz daha araştırıp bir şey bulamazsam win7 ye dönüş yapıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memilik

Bende aynı şeyi düşünüp laptopu işyerine götürdüm. Orada hiç bi sorun çıkmadı. (modem farklı bu arada)

Biraz daha araştırıp bir şey bulamazsam win7 ye dönüş yapıcam.

aynı sorun var bendede var buldunmu çözümünü ?
  • Modem'in update lerini win8 için yükledinmi? işletim sistemleri için ayrı sürücüler çıkar ve yapmadıysan win7 sürümünü win8 de kullanıyor olursun ve tabii ki dej avantajları olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su_şişesi -- 28 Şubat 2014; 21:59:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.