Şimdi Ara

ZyXEL p-660HW-TI - modem kablosuz ağ yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ZyXEL p-660HW-TI - isimli modemim var Bu modemin kablosuz ağını uzun süredir bulunduğumuz yer şartlarındaki güvenlik sorunları nedeniyle fazla bilmediğimizden kullanmaktan vazgeçmiştik. (malum kablosuz nette güvenlik önlemleri alınmadıysa diğer kablo ile girilen nete göre çok yüksek sorunlar olacağı için de bilgimiz nazarında kullanmama kararında idik.) Laptop ta belli bir yerde kablo ile bağlanmak biraz bize zor geldiği içinde bu kablosuz ağda biraz bilgi almak istiyorum .

Bu modemi bilenler bana yardımcı olabilirlerse memnun olurum . Modemi üreten şirkete mail atmıştım . Bu modeme harici beslemeli daha yüksek alana sahip anten takmak istiyorum diye metin yazmıştım . Belli bir süre sonra da bana aynı kanal ile geri döndüler. cevapları ise şu şekilde idi ;
    aldığınız modem yüksek çekim alanına sahiptir , bu bile yeterdir size , daha yüksek anten takmaya gerek yoktur ... diye mail yazdılar . Benim ihtiyaçlarımı bilmiyorlar . benim için yeterli olduğunu nasıl bilebilirler . bunu anlayamadım .

modemi kendi odamda masamın altına koymuştum ve kablosuz ağı açmıştım . laptop masanın üstünde , modemde masanın hemen altında ama çektirmek için canım çıkmıştı . masanın altında o zaman çekmemişti. Acaba bu tür modemler havada mı durması gerekiyor iyi çekmesi için ....
    bizim buradaki bina ve yer kolonları çok kalın yapıya sahip bu yüzden de çekim alanı düştüğüne inanıyorum .

bana bu konularda bilgi verebilirmisiniz.
    -kablosuz ağda kesinlikle bilmem gerekenler
    -güvenlik konusu
    -ağa sızılmaması için alınması gereknler
    -güvenlik şifreleme tekniği , aklıma gelenler sanırım bunlar bilemediklerimden ....

bu konunun bilenlerinden ve uzmanlarından yardım rica ediyorum ....
    Saygılarımla
    Selman Güleç
    Konya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmangulec -- 24 Kasım 2009; 18:53:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.