Kısaca hemen sorunumu danışayım ben; 1'i dizüstü 1'i masaüstü olmak üzere 2 tane bilgisayarımız var ZyXEL P-660W-T1 v3 modeme ikimizde wireless üzerinden bağlanıyoruz. Fakat ben bağlanınca o arkadaş bağlanamıyor. O bağlanınca da ben bağlanamıyorum. Sinyal Full, bağlan diyorum değişiklik yok. İp çakışması ile ilgili hiç bir uyarı da almadık. En son kendim manuel ip almayı denedim gene olmuyor. Şimdi pc'min mac adresini modemin arayüzünden girdim rezerve dedim. Şuan internetim var fakat istemci listesinden bakıyorum arkadaşın makinasını göremiyorum demek ki o çıktı. Sorunu 3 gündür araştırıyorum yabancı forumlarda da gezdim fakat olumlu bir sonuç alamadım. Hiçbir router kullanmıyoruz direk wireless modemden bağlanıyoruz bundan mı kaynaklı ki sıkıntı? Benim makinamda Xp sp3 yüklü arkadaşın Win 7 sanırsam emin değilim. Bu sorunla karşılaşmış ya da çözümünü bilen birileri varsa yardım etsin lütfen.
yok mu arkadaşlar bir bilgisi olan?
mac adresini rezerve edince düzeldi sanırsam günlerdir sorun belirtisi yok teşekkür ederim ilginiz için.