Şimdi Ara

Zyxel VMG-1312 199TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • firmware update yapmadan düzgün çalışmadı bu alet aylarca. servistekiler bişey bilmiyor. tr sitede yoktu günceli. Afrika da bi ülkeden indirip kurmuştum son fw. saolsun forumdan arkadaş yönlendirmişti. ondan beridir sorunsuz (rastgele reset atmadan) çalışıyor 2 senedir. az ısınır, çekim mesafesi iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemin kralı Airties dir...Hem de yerli ve milli...
  • 1312 tdsini kullanıyorum 239 tlye almıştım çekim gücü falan çok iyi. 2-3 gündür kullanıyorum ama henüz bi şikayetim yok. Özellikleri size yetiyorsa öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Modemin kralı Airties dir...Hem de yerli ve milli...
    yanında 200 gr çay ve keklerde dahilmi

• Oluculer savasiyor :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: codred

firmware update yapmadan düzgün çalışmadı bu alet aylarca. servistekiler bişey bilmiyor. tr sitede yoktu günceli. Afrika da bi ülkeden indirip kurmuştum son fw. saolsun forumdan arkadaş yönlendirmişti. ondan beridir sorunsuz (rastgele reset atmadan) çalışıyor 2 senedir. az ısınır, çekim mesafesi iyidir.
    Fw linkini koyarsan daha sonra lazım olup da konuya bakanlara veya yeni alanlara bir hayrın dokunur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Valla kek ve çayı göremedik henüz ama sütün hesabını soruyoruz şimdilik...
  • Hypericum kullanıcısına yanıt
    2.5 sene olmuş link yokta, tr sitede v5.11 varmış v5.13 yüklemişim düzgün olan. şimdiye tr site yüklemiştir heralde.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Parasıyla bile vermiyorlar.İss lerin verdiği modemler kiralık hep.Tahaüt biter bitmez 15 gün içinde iade etmezseniz 500 lira modem parasını ceza kesiyorlar üstelik ceza kesildikten sonra modemi verseniz bile istemiyorlar parayı vericen diyorlar.
    Ne kadar garip değil mi?İnterneti alırken faturaya ek 5 6 tl modem ücreti alıyor ama kiralık demiyor senin olacakta demiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 26 Ocak 2020; 21:5:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.