Şimdi Ara

Zyxel VMG-1312 199TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah mediamarktdan modem almaya gittim evdeki bozulduğu için adsl vdsl fiber destekli Zyxel VMG1312 199TL ye düşmüş şuanda fiyat olarak güzel cihaz ihtiyacı olan kaçırmasın.

Zyxel VMG-1312 199TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dipsit54 -- 29 Kasım 2019; 10:42:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyat iyiymiş ama cihaz kötü bence, çabuk arızalanıyor, bende bundan kullanıyorum, pek memnun değilim.

• 199tl ye aldım arizalansa da çok problem değil. Garantisi var 3 yıl.

• Internet servis sağlayıcı bedava veriyor. Modeme bu kadar para veren de varmış demek.
  • kalpakci kullanıcısına yanıt
    Bedava değil internet paketinin içine yediriyorlar modem paralarını. Ben mi yanlış biliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

Internet servis sağlayıcı bedava veriyor. Modeme bu kadar para veren de varmış demek.
    evet size kesinlikle bedava geliyor çünkü issler hayrına modem dağıtmaya bayılıyorlar çok haklısınız
  • bende bundan var. 199 liralık kanser olma aleti diyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZYXEL VMG3925 B10B <<ANA KONU>>
    8 yıl önce açıldı
    zyxel Vmg3312-b10b hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erho95 kullanıcısına yanıt
    Ayda 3 lira isslere modem parası verenler var doğru. Superonline fiber internetini kullandığın sürece hayrına modem ödünç veriyor.

Bir de 199TL'ye modem var diye sıcak fırsat başlığı açıp bunu savunanlar var.
  • ıss ler bedava vermiyor aylık 20tl karşılığı 12 ay tahhattut le türk Telekom veriyor turknet 340tl ye veriyor D-Smart milenicom vs onlarda aynı şekilde . Turkcell zaten faturayı yüksek kestiği icin modem i zaten faturaya eklemiş oluyor 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

Ayda 3 lira isslere modem parası verenler var doğru. Superonline fiber internetini kullandığın sürece hayrına modem ödünç veriyor.

Bir de 199TL'ye modem var diye sıcak fırsat başlığı açıp bunu savunanlar var.
    Zaten yorumu yapan da faturaya yediriyorlar o miktarı zaten diye belirtmiş ne garip yorumlar var ya
  • Zyxel modemi bedava alanlar bile memnun değil bi de üstüne para vermeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: haksancan

Zyxel modemi bedava alanlar bile memnun değil bi de üstüne para vermeyin
    Zyxel bir tane mi modem üretiyor hocam? Bir sürü model var
  • DallasPage kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl argüman sinbo da bi tane model satmıyor ama hepsi dandik

• quote:

Orijinalden alıntı: haksancan

Bu nasıl argüman sinbo da bi tane model satmıyor ama hepsi dandik
    Zyxel, Sinbo mu?
    Zyxel'in tüm ürünleri dandik mi? Varoş genellemesi yapmayı bırakmanız lazım acilen yoksa yarın öbür gün tüm gevurlar ateisttir gibi şeyler de yapabilirsiniz..
  • Sizce
    www.hepsiburada.com
    Asus DSL-N16P Torrent-Bulut-DLNA-4G-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-USB Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/asus-dsl-n16p-torrent-bulut-dlna-4g-vpn-adsl-vdsl-fiber-usb-modem-router-p-HBV00000K4EPM

Bumu yoksa Zyxel VMG1312 bumu
  • Bu konu acilali 2-3 ay olmuş hortlatmissiniz konuyu . Forum yöneticisi silinebilir konu.

• kalpakci kullanıcısına yanıt
    Her yerde super fiber var da biz mi ödünç modem almadık acep? Kendimden şüphe ettim sitesine girip fiber nerede sorgusu yaptım, benim adreste yokmuş şansıma 15mbit hız için 90 lira ödemiyorum.

• 1312 siyah Media Markt da 239 TL
    Beyaz i 219 TL Media Markt da
    www.vatanbilgisayar.com
    ZYXEL VMG1312-T20B 300MBPS VDSL2 DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-vmg1312-t20b-300mbps-vdsl2-destekli-kablosuz-n-4-port-adsl2-modem.html

VDSL destekli modem bu fiyata alınır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.