Zyxel vmg3312 b10b modem problemi (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu sorunun aynısı bende var. Modem üzerinde büyük kondansatörün altında tırnaklar mevcut. Oradan yazılım atmaya çalışacağım.
-
Bende cartayı çekti keenetic modem aldım 2 sene oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alette hayat var. 115200 bps ile bağlantı kurunca LUCI DRAM HELO CPUI L1CI HELO CPUI L1CI DRAM gibi anlamsız yazılar dönüp duruyor putty arabiriminde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı model Fw uçmuş 2 cihaza landan bağlanıp fw yüklemiştim. Lan ip tanımlayıp erişebiliyorsanız deneyin. Yalnız kendi arayüzü değil ve uzun sürebiliyor.
-
Hocam, cihazın lan girişlerinde hayat yok, hepsini denedim. Nasıl lan ip tanımlayabilirim? 192.168.1.22 ve 255.255.255.0 denedim ipv4 üzerinden olmadı. Teraterm programından attım .bin dosyasını olmadı. Siz nasıl yaptınız?
-
Belirttğiniz gibi girip denediyseniz ve olmuyorsa farklı bir sorun da olabilir. Ben tarayıcıdan bu şekilde bir ekrana ulaşıp fw yüklemiştim.
Uzun zaman önce yedek router olarak kullanmak için işlem yapmıştım neyseki ihtiyaç duymadım. Tavsiyem cihazı değiştirmeniz yönünde olur.
-
Yok bu şekilde ulaşamıyorum. Siz hangi ip adresi üzerinden ulaşmıştınız?
-
Router ip nosu 192.168.1.1 di. pc de 192.168.1.x bloğundan bir adres.
-
Teşekkürler hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X