Bildirim
Zyxel VMG3312-B10B Turknet VDSL sorunu!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Atm değil de ptm olarak düzenleyebiliyor musunuz acaba? -
Hayır, denedim ama değiştirilemiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Michael Scofield
Atm değil de ptm olarak düzenleyebiliyor musunuz acaba? -
abonelikde verilen hız nedir size? ya da max ne alıyordunuz eski modemle -
Bana verilen hız VDSL 35Mbit idi, eski modemim ADSL olduğu için 14Mbps alıyordum. Yani şu ankiyle aynı... Bu gün destek konusu açtım hattımda sorun varmış, araştırılıyormuş.quote:
Orijinalden alıntı: The souls migration
abonelikde verilen hız nedir size? ya da max ne alıyordunuz eski modemle -
aboneliğiniz yeni galiba. o zaman ayar yapmalarını bekleyeceksiniz demektir. bu prosedür de bu kadar sürer mi ben bilmem. saha dolabına bakarlar muhtemelen. -
Normalde hattin vdsl olup modemi adsl kullanamazsin.(turknet yapa haric) muhtemelen paket vdsl gibi gorunuyor ama shat adsl. İsp ile konusun. -
Evet, bu gün sorumun düzeldi. Hattımı VDSL'e tanımlamışlar. Şu anda hızım 34Mbps görünüyor.quote:
Orijinalden alıntı: The souls migration
aboneliğiniz yeni galiba. o zaman ayar yapmalarını bekleyeceksiniz demektir. bu prosedür de bu kadar sürer mi ben bilmem. saha dolabına bakarlar muhtemelen. -
Evet, bu gün sorumun düzeldi. Hatla ilgili sorun varmış.quote:
Orijinalden alıntı: bozoo1903
Normalde hattin vdsl olup modemi adsl kullanamazsin.(turknet yapa haric) muhtemelen paket vdsl gibi gorunuyor ama shat adsl. İsp ile konusun. -
bağlantı değerlerin ve performans nasıl ss alalım..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X