Bildirim
Zyxel VMG3312-B10B Turknet VDSL sorunu!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Atm değil de ptm olarak düzenleyebiliyor musunuz acaba? -
Hayır, denedim ama değiştirilemiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Michael Scofield
Atm değil de ptm olarak düzenleyebiliyor musunuz acaba? -
abonelikde verilen hız nedir size? ya da max ne alıyordunuz eski modemle -
Bana verilen hız VDSL 35Mbit idi, eski modemim ADSL olduğu için 14Mbps alıyordum. Yani şu ankiyle aynı... Bu gün destek konusu açtım hattımda sorun varmış, araştırılıyormuş.quote:
Orijinalden alıntı: The souls migration
abonelikde verilen hız nedir size? ya da max ne alıyordunuz eski modemle -
aboneliğiniz yeni galiba. o zaman ayar yapmalarını bekleyeceksiniz demektir. bu prosedür de bu kadar sürer mi ben bilmem. saha dolabına bakarlar muhtemelen. -
Normalde hattin vdsl olup modemi adsl kullanamazsin.(turknet yapa haric) muhtemelen paket vdsl gibi gorunuyor ama shat adsl. İsp ile konusun. -
Evet, bu gün sorumun düzeldi. Hattımı VDSL'e tanımlamışlar. Şu anda hızım 34Mbps görünüyor.quote:
Orijinalden alıntı: The souls migration
aboneliğiniz yeni galiba. o zaman ayar yapmalarını bekleyeceksiniz demektir. bu prosedür de bu kadar sürer mi ben bilmem. saha dolabına bakarlar muhtemelen. -
Evet, bu gün sorumun düzeldi. Hatla ilgili sorun varmış.quote:
Orijinalden alıntı: bozoo1903
Normalde hattin vdsl olup modemi adsl kullanamazsin.(turknet yapa haric) muhtemelen paket vdsl gibi gorunuyor ama shat adsl. İsp ile konusun. -
bağlantı değerlerin ve performans nasıl ss alalım..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- re.tenda.cn açılmıyor
- windows yazıcıya bağlanamıyor bu işlemi tamamlamak için yeterli bellek yok
- adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
- ppp ağ geçidine erişilemiyor
- bu ağ yakındaki diğer birçok ağ tarafından kullanılmakta olan wi-fi kanallarında çalışıyor ne demek
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X