< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zyxel VMG3625-T20A Kullanıcı yorumu (8. sayfa)
-
-
Xtra DSl de cekim gucu konusunda memnun etmeyecektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
T50B vdsl2+ 35b profilini destekliyor
Alıntıları GösterMerhaba arkadaşım, bu profil Turknet de var mıdır? Vdsl2 kullanıyorum 100 mgbit hızım var. Bu özellikli bir modem alsam benim için ne değişir?
Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MyloveMerhaba arkadaşım, bu profil Turknet de var mıdır? Vdsl2 kullanıyorum 100 mgbit hızım var. Bu özellikli bir modem alsam benim için ne değişir?
Teşekkür ederim.
Alıntıları Gösterbazı turk telekom saha dolaplarında var.(nokia alcatel sanırım)
turknet yapada yok.
almışken 35b destekleyen model al bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkanbazı turk telekom saha dolaplarında var.(nokia alcatel sanırım)
turknet yapada yok.
almışken 35b destekleyen model al bence.
Alıntıları GösterTeşekkür ederim arkadaşım. Peki yazdığınız gibi yapıyorum ama 35b nin + sı ne olacak? Biraz ayrıntı rica etsem?
quote:
Orijinalden alıntı: MyloveTeşekkür ederim arkadaşım. Peki yazdığınız gibi yapıyorum ama 35b nin + sı ne olacak? Biraz ayrıntı rica etsem?
Alıntıları Göster2-3 kat fazla hız destekler hat
Peki santralin bunu desteklediğini nasıl anlayabiliriz?quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan2-3 kat fazla hız destekler hat
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mylove
Peki santralin bunu desteklediğini nasıl anlayabiliriz?
Alıntıları GösterKesin birsey yok o konuda
yeni koyulan Alcatel marka kabinler destekli diyorlardı
quote:
Orijinalden alıntı: TornadoDown
Arkadaşlar 5 Ghz modu stabil çalışmıyor bazen full hızda çalışırken bazen alt seviyelerde. Nasıl bir wireless yapılandırmasıyla kullanıyorsunuz.Aynen öyle 5 ghz berbat! Tp-link archer vr 300 daha iyiydi..
Sorun yaşar mıyım şuan 5 ping 100 megabit alıyorum Ac51 Asus var
quote:
Orijinalden alıntı: Kuzey2134
Selamun aleyküm arkadaşlar. Modemi 1 haftadır kullanıyorum. 2 defa aynı şey oldu. Sadece 5g kullanıyorum. Wifi şifresi doğru ve telefon tv de kayıtlı olmasına rağmen şifre yanlış hatası aldım. 2 3 defa Modemi kapatıp açtim sonuç değişmedi. Hatta kapatıp 15 dk bekledim. Bi an wifi hacklendimi acaba diye şüphelendim modem arayüzüne tam girecekken wifi'ye bağlandı.
Sorun neyden kaynaklanıyor fikri olan varsa paylaşabilir mi ?Sony TV lerde bu sorun var
Ben bu modeme geçtiğimden beri “Safari, sunucu yanıt vermeyi durdurduğu için sayfayı açamadı.” hatası almaya başladım sıklıkla. Birkaç farklı dns denedim ama çözemedim. Nedenine yönelik fikri olan var mıdır?
Sorun tv'de değil.
5G kanalı 2 telefon ve 1 televizyonda şifre yanlış hatasını verdi. En iyisi zyxeli aramak
Arkadaşlar bende zyxel 3625 ile keenetic extra dsl arasında kaldım.Keenetic'in beğenmediğim yanı beyaz,4 anten(2 olabilirdi) ve gigabit port durumu.Şu an 13 seneden beri us.robotics 9108'i kullanıyorum ve halada faal.Çok fazla sorun çıkarmadı bu makina bana ama artık biraz emekliye ayrılma,Yani demek istediğim yedek klübesine alınma vakti geldi(Kritik anlarda çıkıp çöken sistemi kurtarma açısından)
Sizce hangisini almalıyım keeneticmi yoksa zyxelmi?İkisinin arasında karar vermek çok zor.
quote:
Orijinalden alıntı: timurray
Arkadaşlar bende zyxel 3625 ile keenetic extra dsl arasında kaldım.Keenetic'in beğenmediğim yanı beyaz,4 anten(2 olabilirdi) ve gigabit port durumu.Şu an 13 seneden beri us.robotics 9108'i kullanıyorum ve halada faal.Çok fazla sorun çıkarmadı bu makina bana ama artık biraz emekliye ayrılma,Yani demek istediğim yedek klübesine alınma vakti geldi(Kritik anlarda çıkıp çöken sistemi kurtarma açısından)
Sizce hangisini almalıyım keeneticmi yoksa zyxelmi?İkisinin arasında karar vermek çok zor.Ben de Keenetic Extra DSL ile bu model arasında kalmıştım.Araştırmalarıma ve yapılan yorumlara göre Keenetic Extra DSL siparişi verdim ve 3 gün önce elime geçti, 4 adet 5 Dbi lik anten ile güçlü bir kapsama alanı yaratır diye düşünüyordum ama çekim gücü çok kötü olduğu için ürünü geri göndermek zorunda kaldım.Yan odaya geçince hız yarıya düşüyor, biraz daha uzaklaştığımda kopmalar oluyordu 5 Ghz açık olmadığı halde.Belki de benim şanssızlığımdan sorunlu ürün gelmiş olabilir, bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indaclub -- 17 Ekim 2020; 3:57:5 >
-
Bende bugün keenetic siparişi verdim ama aklımda da hep türknetin verdiği t50b var, onun donanımıda çok iyi.
Bu sorunu bende yaşadım ve çözümüde çok basit.Mesela wifi 2.4 kullanıyorsun ve 5 ghz kullanmıyorsun.Modem arayüzünde wifi 2.4'e bir isim verdin ve sonrada şifre koydun diyelim.Aynı şekilde wifi bölümüne(2.4 ve 5ghz wifiden hariç olan)wifi 2.4 deki wifi ismi ve şifresi yazmazsan,Kullandığın telefon,tv,pc yada tablete bağlayamıyorsun ve şifre kabul edilmiyor.Kısaca wifi ve wifi 2.4'de wifi ismi ve şifresi aynı olması gerekiyor.
Dostum bende zyxel 3625'i aldım ve şimdilik memnunum.Wifi olayındada bu modem senin istediğin çekimde(2.4ghz.).Daha önceki us.robotics modemimin daire içinde ulaşamadığı tuvalete sinyalini ulaştırdı.Yani wifi çekimi 3 dbi'lık antenle 130 yada 140 mk. yer için ideal diyebilirim.
Merhabalar, dün bu modemi satın aldım. Modemi kurmak için 2 kere reset attım. Sonunda kurabildim fakat kurum sırasında 2 kere arayüz şifresini doğru girmeme rağmen kabul etmedi. Şimdi her şey tamam, arayüz şifremi de değiştirdikten sonra not aldım. Ama yine arayüz şifremi kabul etmiyor, bu nasıl iş anlamadım. Sürekli reset yapmak zorunda kalacaksam işim var :( Bu sorunu yaşayan var mı?
-
Böyle bir sorunu hiç yaşamadım. İlk girişte kullanılması için modemin arkasında geçici arayüz şifresi var. İlk girişi onunla yaptıktan sonra bir şifre belirledim ve aynen kullanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X