Şimdi Ara

Zyxel VMG3625-T20A Kullanıcı yorumu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
11
Favori
32.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda bu ürünü aldım.Modemi 10 gündür kullanıyorum, şimdilik herhangi bir problem yaşamadım.Yalnız çekim gücü açısından bu model olsun başka model olsun modemi konumlandırma şekliniz çok önemli arkadaşlar, o zaman bir sorun olmuyor.Ayrıca modem estetik olarak gayet güzel tavsiye ederim.

• arkadaşlar merhaba. şu ana kadar yazılan bütün yorumları okudum.

ttnet aboneliğimi turk.net'e taşıma işlemlerine başladım ve ürünü bugün hepsiburada'dan sipariş verdim.

ttnet'in vermiş olduğu tilgin marka modemi iade edecektim ancak yalnız kaç haftadır araştırıyorum modemleri, gördüğüm her marka ve modelde acayip şikayetler var. bir türlü işin içinden çıkamadım.

artık diyorum en iyisi ttnet'in kendi modemini kullanmaya devam edeyim de gelen ürünü de iade edeyim.

sizce iptal etmeliyim? çok mu sorunlu bu modem?

• Selam herkese superonline adsl2+ abonesiyim kendi verdikleri huawei hg658 v2 modemi kullanırken sıkıntı yoktu. Taahhüt sonunda vdslye geçeceğim için fiyatlar artmadan güzel bir modem alayım dedim VMG3625-T20A da karar kıldım. Modem geldi kurulumu yaparken kullanıcı adımı ve şifremi girdiğim halde bana Current Internet settings are incorrect, click next to configure internet settings hatası veriyor. Ben de mecburen skip dedim atladım orayı. Kullanıcı adım şifrem doğru bugün 2 kere teyit ettim Superonline'dan ama hala bağlanamadım. DSL ışığı turuncu yanıyor Internet ışığı ise kırmızı. 10 kere factory reset attım modeme ama hala düzelmedi. Acaba vdsl kullanmadığım için mi internetim bağlanmıyor arkadaşlar çözümü yok mu bunun internetteki bütün videoları izledim söylenenleri yaptım ama internetim yok kafayı yemek üzereyim
    Zyxel VMG3625-T20A Kullanıcı yorumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weird al yankovic -- 11 Kasım 2020; 22:38:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• weird al yankovic kullanıcısına yanıt

Merhaba weird al yankovic, umarım sorununuz düzelmiştir.Eğer düzelmediyse ADSL kullanıcısıysanız

ATM PVC Configuration sekmesi altındaki resimde görülen

VPI [0-255] değerini 8

VCI [32-65535] değerini 35 olarak değiştirin

Eğer VDSL kullanıcıysanız VLAN sekmesini açıp

802.1p değerini 0

802.1q değerini 35 olarak değiştirin.İnternet bağlantınız hattınızda bir problem yoksa düzelecektir.

• arkadaşlar merhaba tam bu urün 400tl ye kadar alınabilcek en iyi modem derken bu konu altındaki olumsuz yorumlara denk geldim ve aklımda yine bir soru işareti olustu. gerçi asus olsun tp link olsun her modem kullanıcıının belirli şikayetleri oluyor. su an için 10 mb adsl kullanıcısıyım ama nette kopmalar olmaya basladı hattı kontrol ettirdim sorun modemde dendi dlink2640 u eski bir modem d smart vermişti zamanında şimdi hem ileride fiber ihtimaline karşın gelecek teknolojileri de destekleyen bir model alim bu sorunum da çözülsün diyorum keentic ile de bi ton sorun yazan olmus asus ile ilgili de

400 tl ye kadar ne önerirsiniz ?

• cermen_555 C kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi modem konusunu çok araştırmıştım ve ilk önce Keenetic Extra modelini aldım fakat inanılmaz derecede çekim gücü sorunu yaşadım ürünü iade ettim.Belki de sorunlu bir ürün olarak bana geldi bilemiyorum.İleriye dönük bir modem düşünerek Zyxel’in bu modelini aldım.Şu ana kadar bir sorun yaşamadım fakat kapsama alanı konusunda modemi konumlandırma yeriniz çok önemli.135 metrekare evde yaşıyorum, modemi evin orta kısımlarında bir odaya koydum kapsama alanı bazı uç noktalarda 1-2 diş azalıyor.Benim gözlemlediklerim böyle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

Modemi aldım ve kurulumu yaptım ancak tüm ışıklar yeşil yanmasına rağmen dsl ışığı hiç yanmıyor. 4 yıl ttnet'de oldukça sorunsuz kullandığım hizmet turk.net'e geçince baya canımı sıkmaya başladı.

Modemi birden fazla kez resetleyip kurdum, değerleri yukarıdaki gibi yaptım ancak herhangi bir değişiklik olmadı.

Sizce neden olabilir?

• ADSL mi VDSL mi kullanıyorsunuz ?

• VDSL kullanıyorsanız; ADSL sekmesindeki VLAN bölümüne girmiyorsunuz değil mi?

Resimdeki gibi değerleri yapınız.

802.1p değerini 0

802.1q değerini 35 Eğer değerler bu şekildeyse servis sağlayıcınızla görüşün lütfen.

• Cevabınız için teşekkür ederim.

Yok resimlerdeki gibi her şey doğru... Ben tekrardan turk.net e ulaşmaya çalışayım.

• Indaclub kullanıcısına yanıt

Merhaba, evet böyle yapınca sorunum düzeldi sorunsuz kullanıyorum 1 haftadır :) Teşekkür ederim yardımınız için.

• Sürekli wifi problemleri yaşıyorum gb ethernet nedeniyle asus ac750 den bu modeme geçtim ama pişman oldum. üzerindeki yazılımı v5.30 (abie.5)c0 güncel yazılıma ulaşabileceğim bir yer varmı kendi sitesinde bulamadım.

• Arkadaşlar almayı düşünenler varsa bir daha düşünsünler gerekiyorsa 10 defa düşünsünler ve almasınlar.

• aRsen_lupEn A kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indaclub -- 31 Aralık 2020; 3:30:39 >
  • İyi akşamlar arkadaşlar modeme IPTV ayalarını yapamıyorum daha doğrusu bulamadım böyle bir özellik yokmu acaba

• Modem iyi güzel kablosuzu da iyi de ben bu kadar kötü bir kullanıcı arayüzü görmedim, xdsl istatistiklerinde bile doğru düzgün bilgi vermiyor.

• Indaclub kullanıcısına yanıt

Hocam o fotolarda MTU kısmı bende 1492, onu 1500 yapayım mı ss teki gibi? Vdsl 75mbps kullanıyorum.

• Arkadaşlar superonline kullanıcısıyım modemim Huawei HG255s inanılmaz derecede wifi sıkıntıları yaşıyoruz. Bağlantı kopuyor yavaşlıyor belli aralıklarla. Wifi istatistiklerinde deli gibi hata sayısı yazıyor. Değişim talep ediyorum sorun görünmüyor diye cevap veriyorlar. Konuda bahsi geçen modemin Wifi hatalarını paylaşabilirmisiniz acaba mecbur bi modem almam gerekiyor önerilere açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Hocam o fotolarda MTU kısmı bende 1492, onu 1500 yapayım mı ss teki gibi? Vdsl 75mbps kullanıyorum.

Selamlar, 1492 olarak kullanıyorum hocam ama siz hattınıza göre "En iyi MTU değeri nasıl hesaplanır" diye aratırsanız kendiniz ayarlayabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.