Şimdi Ara

Zyxel VMG3625-T50B

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.3 aydır türknet kullanıcısıyım.Türktelekomdan kalma eski modemim bozuldu.Şimdi yeni modem alıcam ve başlıkta yazdığım modem var aklımda.Bu modemi kullanan varmı?Tavsiyesi nedir almalı mıyım? Biraz araştırma yaptım kopmalar oluyor vs. gibi kronik sıkıntıları var diyenler var.Kullanan birisi tavsiye de bulunabilir mi ne yapmaliyim.800 ₺ olmuş az para değil ve sorun yasamak istemiyorum.Kullananlar fikrini ve ne kadar suredir bu modemi kullandigini yazarsa cok mutlu olurum.Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu kullanan

• Merhaba,

Konu açtığınız sayfada bu modemin kendi 39 sayfalık konusu zaten görünüyor. Hiç mi arama yapmıyorsunuz ben anlamadım ki?

Zyxel VMG3625-T50B

ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUM

https://forum.donanimhaber.com/zyxel-vmg3625-t50b-modem-router-kisa-inceleme-karsilastirma-yorum--147607278

DH forum arama özelliği. Konu açmadan evvel kullanmanızı tavsiye ederim.

https://forum.donanimhaber.com/search.asp

• Arkadaşlar acil . Dun turknete geçtim. Bu modemı verdiler. Aksam ınternet kesıldı kırmızı yandı. Mh telde yapamadı. Saha ekıbı sozde bugun gelecektı gelmedi.
    Benım nete gırmem lazım pc de var. Modem ayarlarını sıfırlayıp gırebılır mıyım buradakı bılen anlayan arkadaşlar ın yardımıyla.
    Sorun modemın yanındakı kucuk kutudakı los ısıhı kırmıxı yanıp sönüyor. Normal modemdekı de dunya ısaretı kırmızı yanıyor. Sorun nedır. Halledebılor mıyız ? Acil yardım. Gerekırse wp den gorusuruz.

• wakara kullanıcısına yanıt

LOS ışığı yanan cihaz ONT olmalı. Fiber altyapı kullanıyorsunuz muhtemelen. LOS ışığına siz müdahale edemezsiniz. Ya altyapı problemidir yada evinizde ona giren kabloda bir kopukluk vardır.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Evet ont ama ılk ıkı-uc saat sıkıntı yoktu sonra ne olduysa oldu. Bekliyorum dun gelmediler bugun gelecekler mı bakalım. Internette arastırdım bende bulamadım. Ont a reset atsam mı dedım sonra vazgectım.

• wakara kullanıcısına yanıt

Atın birşey farketmez. LOS = Loss of Signal kısaltmasıdır. Sinyal yoksa kırmızı ışık yokar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZYXEL VMG3925 B10B <<ANA KONU>>
    8 yıl önce açıldı
    ZyXEL VMG3625-T50B alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    zyxel Vmg3312-b10b hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Modemı mi box s kutuma baglayamadım. Sebebı nedır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.