|
Zyxel VMG3625-T50B Modem
-
-
vmg8623 inceleme konum var hocam, o konudaki ilk mesajımın sonunda kurulum için gerekli kodları ve yeni firmware paylaştım. bu iki cihazda aynı firmware kullanıyor gönlünüz rahat bir şekilde kurabilirsiniz. global romdur. umarım sorunlarınız çözülür buradan tekrar bildirirseniz sevinirim. -
Zaten geç farkettim.Öyle olsa Türknetli olarak 350 tlye alır 70 tl kar ederdim. Modemim yanınca Türknet hiç aklıma gelmedi abonelik harici satıyor olduğu.
Ben aslında root şifresini arıyorum modemin.Tp link gibi CWRMP yi kapatmak istiyorum.Bir çok şey eksik burada kablosuz gelişmiş gibi.
Birde bendeki yazılımda Voip hiç yok.Ama küresel firmware in üstünde yazılım var. V5.50(ABPM.2)G0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aslında çokta önemli değil software kısmı o kadar.Ben root erişimi istiyorum.Bir çok özellik kapalı tplink wd 9970 kadar müdahele edemiyoruz sisteme
Bu vmg 8623 ile 3625 arasındaki fark ne acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: harbi24Bu vmg 8623 ile 3625 arasındaki fark ne acaba?
Hiç bi fark yok. Aynısı. Türknet verince 8623 Zyxel dan alınca 3625 oluyo yani :)
quote:
Orijinalden alıntı: altuntepe2
vmg8623 inceleme konum var hocam, o konudaki ilk mesajımın sonunda kurulum için gerekli kodları ve yeni firmware paylaştım. bu iki cihazda aynı firmware kullanıyor gönlünüz rahat bir şekilde kurabilirsiniz. global romdur. umarım sorunlarınız çözülür buradan tekrar bildirirseniz sevinirim.Merhaba
neler değişti acaba? yüklemeye değer mi? bende 3625-t50b var da.
-
6.6 SNR değeri ile bu sıkıntı normal. 3mb felan olursa Snr düzelir biraz o zaman kopmalar düzelir. Bu değerler ile Vdsl 2 ye geçiş yaparsanızda çok verim alamazsınız. Şayet 16-24 mb paket vdsl 2 belki bu snr yi yükseltir ora kesin duyemem. çünkü adsl vdsl oranı ne olur bilemem. Bence millenicom vs gir altyapı sorgula.alabileceğiniz max hız görünür
quote:
Orijinalden alıntı: a manly man
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterValla modem sadece internete girmek isteyenler tak unut demeki isteyenler için kabul edilebilir bir modem. 8.2 snr ile kullanıyorum çok az sorunla. 35 Mbps pakete inersem o sorunda kalmaz gerçi. Ama ileri düzeyde kullanıcğlar için arayüzü ve erişelibilirlik yönetim biraz sıkıntılı. Modeme müdahele zor. Hala ebeveyn denetiminde ben sıkıntı yaşıyorum mesela.
quote:
Orijinalden alıntı: a manly man
Bu mesaj silindi.Sizi tavsiyem altyapı sorgulayı hergün sıklıkla sorgulayın.Port düştüğünde anında gjrür abonelik başlatırsınız.Ben öyle yapmıştım Türknet e geçmiştim.Sözleşme kağıdınada sadece Vdsl 2 baglantı için onay veriyorum diye yazıh imzalayarak port satılmış adsl veriyoruz numarası çekmesinlet diye.garantiye almıştım. 9ort geldiğunde anında sözleşme başlattım yani.Çünkü port işi başta.Santrale bağlı abonelerden biri taşınsa yada iptal etse port boşa çıkar ve hemen satılabilir.
Bana göre muhteşem bir modem.1 aya yakındır kulanıyorum ve hiç bir sorun ile karşılaşmadım.Başta 2.4 ghz ile 5 ghz bandı aynı isim taşıdığı için sorunlar olmuştu.Sonradan ikisini bir birinden ayırdım ve farklı kısa kısa isimler koydum.Şifrelerinide ayrı ayrı koydum.Sonuç mükemele yakın oldu.Bir sürü modemin üzerine en iyisi bu çıktı.Yapanın eline sağlık.
Benzer içerikler
- ping yerel domain 4/0
- dns probe finished no internet
- bu siteye ulaşılamıyor bağlantı sıfırlandı
- yükleyici bu videoyu ülkenizde kullanıma sunmadı
- sistemimiz bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı
- hotspot ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X