< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (24. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim ben Global yazılımdan bahsediyorsunuz sanmıştım bu Türknet Firmware
-
Arkadaşlar bu modem de Samsung j7 (çift sim çin versiyonu) telefon internete bağlanmıyor neden acaba? 2.4 ghz olmuyor 5 ghz de -
Global yazılımı yükledikten sonra tekrar Türknet yazılımına dönmede bir sıkıntı yok, değil mi? Garanti vs. icin
-
Evet ufak tefek kopmalar bendede başladı. Önceden de vardıysa fark edemedik sanırım. 5Gyi kapatınca sanırım azalıyor ama 24saatte 2 3 kere gidiyor 10 20 saniye sürüyor gelmesi. Online işi olan anlık kopma işini etkileyen varsa almasın derim.
Ha bizim için Netflix youtube sosyal medya için sorun olmuyor suanlık. Ama cansıkıcı bir durum
-
Beyler türknetten 35 mbs vdsl internet alıcam. Modemim yok.
Modem olarak türknetin verdiği t50b modeli ve yine zyxel in t20a isimli modemi var. Öyle özellikle filan işim yok. İnternet hızımı kesintisiz versin. Oyun oynarken internet kopup durmasın. Wifi de iyi kötü çeksin. Siz hangi modemi tavsiye edersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim eğer özellikli bir şey aramıyorsan. her hangi bir modem alabilirsin. burada tek kriter iss yani türknet, türk telekom vb. gibi firmaların ürettiği ya da sattığı modemleri kesinlikle alma başına dert alırsın. bir de hız arttırımı yapmam çift band modeme gerek yok dersen ikinci el tp-link td-w9970v3 antenli model var onu almanı tavsiye ederim. çok hoş bir modem. (Antensiz olan türk telekom modemiyle karıştırma). çift band alayım yarın öbür gün 50mb üstü internet kullanırım dersen yine tp-link serisi çift bant her hangi bir modem alabilrsin. kesinlikle üzmez tplink. bunları düşük bütçe için söylüyorum. beklentin çok yükselirse de keenetic. ama anladığım kadarıyla gerek yok.
-
Diğer firmware kurdum ama herşeyi doğru yapmama rağmen türlü bağlantı kuramıyorum. Mecburen, Modem ile verilen firmwaree geri döndüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torontoidmanyurdu -- 9 Aralık 2020; 17:50:54 >
Herkese Merhaba, Zyxel VMG8623-T50B modemin en son global firmware'i var mı? Türknet tarafından kontrol edilmesini istemiyorum. o kadar para verip kilitli modem kullanmak istemiyorum. yardımcı olabilr misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: koraycakirHerkese Merhaba, Zyxel VMG8623-T50B modemin en son global firmware'i var mı? Türknet tarafından kontrol edilmesini istemiyorum. o kadar para verip kilitli modem kullanmak istemiyorum. yardımcı olabilr misiniz?
-
Hocam bu son sürüm global firmware mi? Eğer değilse ve mümkünse bulabilirseniz son sürüm global firmware indirme linkini atabilirseniz sevinirim gerçekten. // Ha pardon, son sürüm bu herhalde, dimi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aflyingobject -- 10 Aralık 2020; 12:34:0 > -
Yükleyin attığım link -
Çok teşekkürler. -
turknet sürüme güncelleme gelmiş sanırım 12 gün önce güncellenmiş site bende kurdum bakalım kopmalar vs olacak mı hala
-
Malesed güncelleme yok sadece bot güncelliyor üstlerde çıksın diye
Vatan'dan %18 indirimle 400 TL ye VMG3625-T50B model siparişi verdim. Hayırlısı bakalım, inşaallah pişman olmam..
Arkadaşlar, wifi bağlantısında en fazla 15 dakikada bir kopmalar yaşamaya başladım. 100 mbps internetimiz varken evde telefonların kendi internetini kullanmaya başladık.
Var mı çaresini bilen, tavsiyede bulunacak bir arkadaş?
-
Sahibinden de herkes satmaya başlamış. Bol sorunlu bir modem gibi.
Merhabalar
Bende WPS kapalı, DHCP üzerinde IPv6 kapalı, hücresel yedekleme kapalı.
Wifi ayı anda iki yayın açık 2.4G ve 5G olarak isimleri de maksimum 4 karakter
Hiç bir kopma yaşamıyorum
-
Şuan sıfırı 375TL değer mi acaba, alternatifi var mıdır, maks 400 limitim var, 5 sene yetecek öneriniz varsa 500e de çıkabilirim, tabi ona göre garantisi olmalı :) Network sektörüne çok çok uzak kaldım, en son opera build sürümleriyle ücretsiz nete giriyorduk telefonlarda o derece uzaktayım..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X