türknete geçip memnun kalmayanlar var. onlarda modemi satıyorlar diye düşünüyorum. |
ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (23. sayfa)
-
-
Ya şimdi adamın biri sürekli bu modemleri turknetten alip satmış. Adamın elinde hala birkaç kargo poşeti açılmamış modem var görüyorum. Satmasina hiç itirazım yok ama nasıl bu işi yapabiliyor yani daha ucuza satabiliyor, ona gelişi kaç tl ki? Alırım elimde patlar diye korkuyorum...
Sorunlu cihaz olsa diyeceğim ama öyle bir durum da yok sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: harbi24
Ya şimdi adamın biri sürekli bu modemleri turknetten alip satmış. Adamın elinde hala birkaç kargo poşeti açılmamış modem var görüyorum. Satmasina hiç itirazım yok ama nasıl bu işi yapabiliyor yani daha ucuza satabiliyor, ona gelişi kaç tl ki? Alırım elimde patlar diye korkuyorum...
Sorunlu cihaz olsa diyeceğim ama öyle bir durum da yok sanırım.bende yakın zamanda satacağım mesela. yeni modem aldım bunu satarım diye düşünüyorum.
-
dostum bu adam işi ticarete dökmüş hani alırsın bir kere satarsın sen gibi tmm da adam sürekli satmış ayni modemden. İşin bu yönünü çizemedim.
Merhabalar, Turknet'ten adres sorgulaması yaptığımda 100 MB FIBER desteği çıktı. Abonelik süresince modemi de ücretsiz veriyorlarmış..
Kullanan arkadaşlar modem nasıldır, iyi midir? Birde kendi kendime referans olup 2. aboneliğimi başlatabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 15 Kasım 2020; 23:43:34 > -
O senin şansına dostum. Fiberde yani ücretsiz modemde modemini Türk Telekom getiriyor. Yani sen her şeyini hazır ediyorsun eve kadar fiberse ve hat daha önceden çekili değilse kablolamanı falan yapıyorsun kuruluma TT ekibi geliyor. TürkNet işini TT yapıyor yani. Yanında gelirken de ZTE marka veya Tplink marka modemden biri ile geliyor. İkisi de performans olarak çok iyi. Zaten başka modem kullanamıyorsun fiberde. TT'nin bağlamış olduğu modemle devam etmek zorundasın. Diğer modemler çalışmıyor. İP/MAC/Seri No falan işliyorlar sisteme. Ayrıca TürkNet'te en sorunsuz fiber hizmeti. Düşünmeden abone olabilirsin. Ayrıca telefonla kayıt başvurusu için aradığında arkadaşını getir kampanyasından yararlanmak istediğini söyleyip KJM77NJ33GXV bu kodu verirsen 2. ayın ücretsiz olacaktır. (Tek şart ilk faturanı geciktirmeden ödemek.) Hem de yaptığım bu bilgilendirmeye bir teşekkürün olabilir :) ve fiber konusunda her türlü yardımcı olabilirim. buradan yazabilirsin de pm'de atabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt-_-05 -- 16 Kasım 2020; 9:18:15 >
-
merhabalar. vmg8623 için global frimware yükledim fakat modem de sürekli bağlantı kopması var. Neden kaynaklandığını anlamadım. Türknet kendi firmwareye dönmek istiyorum fakat yüklenmiyor. Telnetten modeme bağlanamıyorum. putty de password kısmında kalıyor herhangi bir şey yazamıyorum. Nasılt türknet firmware yükleyebilirim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
-
Kopmadan kastın nedir kardeşim ? Global sürüm daha stabil çünkü ? Seni rahatsız eden nasıl bir kopma ?
-
global firmware yüklerken off olarak girilen komutları tekrar off olarak girince türknet firmware yükleniyor
quote:
Orijinalden alıntı: bozkurt-_-05Kopmadan kastın nedir kardeşim ? Global sürüm daha stabil çünkü ? Seni rahatsız eden nasıl bir kopma ?
Üstad 5ghz ve 2.4 ghz açık ve aynı adla ortak olarak görünüyor. İnternet bağlantısı varken bağlantı gözükmüyor. Ya da bağlantı bilgisayar ve telefonlarda kendi kendine kesilip tekrar bağlanıyor. Anlamdım nedendir? Modemi açıp kapayınca 5-6 saat problem yok. Sonra tekrar aynı sorun baş gösteriyor. Türknet yazılımı kurayım dedim ama bu seferde putty de telnet ile password kısmına geçince hiçbir şey yazamıyorum.
-
dostum sana tavsiyem kablosuz ağları ayır. yani 2.4 ayrı olsun 5g ayrı olsun. Wifi adlarında da boşluk vs olmasın. Zyxel_2.4G ve Zyxel_5G olarak mesela. 5g destekleyenler 5g'ye bağlı olsun sadece. diğer cihazlar 2.4e. hem o hem o olmasın ynai. wps iptal et. bir de böyle dene. geçişler çok stabil değil bu modemde. hangi sürüm yüklersen yükle. o yüzden ayırmak en iyisi. 5g geç gözküyor ama bağlanınca kolay kolay kopmaz. kesilme olmaz. dene biraz sonra tekrar izlenimlerini yaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bozkurt-_-05dostum sana tavsiyem kablosuz ağları ayır. yani 2.4 ayrı olsun 5g ayrı olsun. Wifi adlarında da boşluk vs olmasın. Zyxel_2.4G ve Zyxel_5G olarak mesela. 5g destekleyenler 5g'ye bağlı olsun sadece. diğer cihazlar 2.4e. hem o hem o olmasın ynai. wps iptal et. bir de böyle dene. geçişler çok stabil değil bu modemde. hangi sürüm yüklersen yükle. o yüzden ayırmak en iyisi. 5g geç gözküyor ama bağlanınca kolay kolay kopmaz. kesilme olmaz. dene biraz sonra tekrar izlenimlerini yaz.
Evets sorunum çözüldü. Teşekkürler.
-
2.el birinden bu modemi alsam Türk Telekom da kullanırım değil mi ? Vdsl2 için.
Vatanda satilan nodemde bunun modeli farklı olunca acaba özel mi getirdi turknet dışında kullanılmaz mi diye düşündüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 21 Kasım 2020; 20:3:37 >
8623'ün global versiyonu satışa çıkmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknaknc -- 22 Kasım 2020; 0:28:11 > -
fiber hariç hiç farketmez kardeşim istediğinde kullanabilirsin. hiçbir fark yok. stok olarak alırsan zaten global fabrika versiyonu geliyor. ister türknet için yayınlanmış versiyonu kullan ister global yeni sürümü yükle konu başındaki anlatılan şekilde.
-
teşekkürler hocam dün aldım 250ye suan kullanıyorum sıkıntı yok içindeki yazılımı guncelledim türkçe oldu 5g isim ayrımı filan tamamladım burdaki yazılanlara göre suanlık güzel gidiyor her şey.
-
Biz de türknet aracılığı ile bu modemi sipariş ettik. İlk gelen modem arızalıydı DSL sinyalini hiç almadı geri gönderdik. İkinci modemde ise 5Ghz yayını sürekli kopuyor bağlanınca. Geldiği yazılım ile kullanıyoruz. Yazılımı değiştirerek deneyeceğim artık. Pek tavsiye etmiyorum ama araştırmalarıa göre bana uygun tplink vr400 var o da 580 lira civarında.
-
ilk modem de dsl sinyali alsa onun da 5g'nin sürekli koptuğunu görürdün kardeşim. modemin temel sorunu o. yani tam sorun da değil tek sıkıntısı çok staibl değil ama uygun fiyatlara alındığında üzmeyecek cihaz. zamanla daha iyi olacaktır.
-
Bende dün öğleden beri çalışıyor zyxel sitesinden 15gun önce koyulan yazılımı kurdum. Şuan 5G ye samsung tv, benim ve babamin telefon bağlı kopma yaşamadık fakat kardeşimin cihazinda gitti. Pcye oyunlarda filan kopar mi diye 2.4ghz bagladim. Bakalım nasıl gidecek şuanlik memmunuz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhabalar Zyxell'in yeni sitesinde Firmware kaldırılmış görünüyor siz hangi versiyonu kurdunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X