. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 28 Ocak 2021; 14:1:32 > |
ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (30. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: frknaknc=============================================================================
xDSLFwVersion: FwVer:5.12.12.0_B_A60901 HwVer:T14.F7_0.0
Line State: Up
Modulation: ITU G.993.2(VDSL2)
Annex Mode: ANNEX_B
=============================================================================
INP downstream: 51889
INP upstream: 15274
shineGINPdownstream: 0
shineGINPupstream: 0
reinGINPdownstream: 0
reinGINPupstream: 0
TPSTC type: 64/65B PTM TC
near-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
near-end fast channel bit rate: 35835 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
far-end fast channel bit rate: 6119 kbps
near-end FEC error fast: 415159639
near-end FEC error interleaved: 0
near-end CRC error fast: 8442
near-end CRC error interleaved: 0
near-end HEC error fast: 0
near-end HEC error interleaved: 0
far-end FEC error fast: 0
far-end FEC error interleaved: 0
far-end CRC error fast: 1
far-end CRC error interleaved: 0
far-end HEC error fast: 0
far-end HEC error interleaved: 0
DSL uptime : 2:24, 37 secs
DSL activetime :0 min, 13 secs
Downstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin downstream: 8.6 dB
output power upstream: 5.9 dbm
attenuation downstream: 12.7 dB
Upstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin upstream: 20.8 dB
output power downstream: 14.0 dbm
attenuation upstream: 40.9 dB
Bit table:
carrier load: number of bits per tone
tone 0- 31: 00 00 00 00 00 00 22 23 34 44 54 66 67 67 67 77
tone 32- 63: 70 0a aa aa a9 aa aa aa aa aa a9 aa aa aa aa aa
tone 64- 95: aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa
tone 96-127: aa aa a9 99 99 aa 99 a9 99 99 99 99 99 99 99 99
tone 128-159: 99 99 89 99 99 99 99 89 99 98 99 99 99 98 88 88
tone 160-191: 88 88 78 88 88 88 88 88 78 88 88 88 88 87 88 88
tone 192-223: 87 88 88 78 88 88 87 88 88 88 88 78 88 88 78 88
tone 224-255: 88 78 77 77 78 77 77 77 78 77 77 77 77 77 77 77
bu değerler nasıl hocalarım :)
hat değerleri baya kötü snr düşük hat zayıflaması çok fazla iç tesisat kontrolü ankastre kontrolü yapılması lazım crc hataları çok yüksek
-
Arkadaşlar bu modemin türknet versiyonunu değil, normal versiyonunu almak istiyorum. Netspeed ile kullanmak istiyorum. Tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Global'e yeni firmware düştü mü arkadaşlar? Ben her yeri kontrol ettim ancak bulamadım. -
sanırım düşmedi ben de bulamıyorum
Aralık 2020 diyordu ama hâlâ çıkmamış olması gerçekten ilginç. -
hiç sormayın 1 haftadır her gün kontrol ediyorum saçma sapan bir yazılımı var modemin. wifi gider durur 5 dk da açılmaz yeminle hg658v2 daha iyi idi hazirandan beri yeni yazılım çıkartamadı adamlar kendi ftp sunucusunda hala abpm0 yazılımı var
quote:
Orijinalden alıntı: a manly man
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterBende o modeli diyorum işte. Nasıl hocam tavsiye ediyor musun?
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterVar hocam satılıyor hepsiburada falan
quote:
Bu mesaj silindi.Hocam 2km uzaklık olsa benim vdsl alamam ki şimdi 40 anca aliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknaknc -- 31 Aralık 2020; 21:10:4 >
Arkadaşlar zyxele e-mail attım dedikleri aynen böyle alıntı olarak: Merhabalar ,
VMG 3625 T50B cihazımız yeni satışa sunulmuş bir ürünümüzdür ve şu an güncel firmware yüklü olarak gelmektedir. Bir firmware çıkarsa aşağıdaki linkte paylaşılacaktır.
https://support.zyxel.eu/hc/tr/sections/360003291340-Firmware
Ben modemi bu arada hepsiburada dan aldım.Çok ama çok memnun kaldım bu modemden.Bi ara tp-link vr 1200 almıştım,okadar rezil bir modemdiki anlatamam.Günde 10 kere ünlem işareti hatası veriyor ve bağlantı kopuyordu.Servise gitti geldi yine aynı.Bu modem kurtardı beni.Soran arkadaşlara kesinlikle alınacak en iyi modemlerden bu fiyat katogorisinde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan-39hat değerleri baya kötü snr düşük hat zayıflaması çok fazla iç tesisat kontrolü ankastre kontrolü yapılması lazım crc hataları çok yüksek
Alıntıları GösterBenim ev müstakil hocam direkten geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Joseph4
Arkadaşlar bu modemin türknet versiyonunu değil, normal versiyonunu almak istiyorum. Netspeed ile kullanmak istiyorum. Tavsiye eder misiniz?.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 28 Ocak 2021; 14:2:8 >
merhaba,
geçen hafta bu modemden sipariş ettim ve geldi. şimdilik de sorunsuz kullanıyorum. ancak,
samsung a3 telefonum sürekli "internet kullanılamıyor" hatası veriyor. wifi kapatıp açınca düzeliyor ancak bir kaç saat/zaman sonra yine kopuyor. telefonu formatlamaya kadar bir sürü şey denedim ama sonuç alamadım. 2.5g ve 5g ayırmam mı gerekiyor? bu cihazlar 5g bağlantı desteklemiyor ve bu yüzden mi bu hatayı veriyor bilmiyorum.
bilenler yardımcı olabilirse sevinirim.
-
Garajda unutulmuş ferari gibi .Güzel bir mizah,bende aynı sizin gibi hepsiburadan aldım.Ne tesadüf aynı fiyata hemde.Bende eğer modemi tanımasaydım adsl kategorisnde diye almazdım.Modem dediğiniz gibi türk telekomda bile bomba gibi çalışıyor.Bu kadar başarılı modem daha önce hiç görmemiştim hatta modemlerden hevesimi bile almıştım.1 yıl içinde aldığımı modemler.asus N16 sadece 2 hafta kulandım iss verdiği modemden bile rezil çıktı.2. olarak tp-link archer vr1200 aldım.Bu hepsinden berbat çıktı(söylemesi ayıb birde 700 tl ye satılıyordu en son).1 ay sonra gittim birde keenetic omni aldım onuda bir türlü sevemedim,çünkü dual band değildi.Ama yine diğerlerine göre iyidi.Sonradan dedimki 10 sene internet cafe işletin hep zyxel kulandın,maceraya ne gerek var düşüncesi ile bu modemi aldım.Hayatımın en doğru kararını vermişim bu sefer.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fakirpislik06merhaba,
geçen hafta bu modemden sipariş ettim ve geldi. şimdilik de sorunsuz kullanıyorum. ancak,
samsung a3 telefonum sürekli "internet kullanılamıyor" hatası veriyor. wifi kapatıp açınca düzeliyor ancak bir kaç saat/zaman sonra yine kopuyor. telefonu formatlamaya kadar bir sürü şey denedim ama sonuç alamadım. 2.5g ve 5g ayırmam mı gerekiyor? bu cihazlar 5g bağlantı desteklemiyor ve bu yüzden mi bu hatayı veriyor bilmiyorum.
Ünlem işareti veriyor değilmi? Aynı sorunu ben tp-link archer vr1200 de yaşadım.Gidikçe çoğaldı ve diğer cihazlarda da yapmaya başladı.Herşeyi denedim emin olun hiç bir şey fayda etmedi.Servise gitti,hiç sorunu yoktur diye geri gönderdiler.En sonunda sadece kablolu bağlantı ile kulanacak birisini buldum ve 2. el olarak satım.15 gün geri iade olayınız varsa bence aynı markanın hatta aynı modele karşı tekrar değiştirin derim.Bu sorun çözülemiyor.2 ay aralıksız uğraştım.Ama marka farklı yinede siz uğraşın,15 gün dolmaya yakın çözüm bulamıyorsanız öyle değiştirin.
Ha bu arada tabiki dual bandı ayrı ayrı isimlendirin ve hatta ayrı şifre verin.Band ları isimlendiriken kısa isimler olsun.Ben misal 2.4g ile 5g olarak adlandırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutlu7 -- 1 Ocak 2021; 17:4:16 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: fakirpislik06merhaba,
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 28 Ocak 2021; 14:2:31 >
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 28 Ocak 2021; 14:2:44 >
Kesinlikle yapmanı öneririm.Çakışma olmasın,ikisine ayrı ayrı isim,şifre yap.Wps i kapat ve 2.4 ghz bandını otomatikten hangi kanal temizse ona al.5 ghz de aynı şekilde yap.Ben misal vereyim kanal 6 ve 5 ghz bandında kanal 56 ya aldım.Şuan için tam istediğim gibi çalışıyor.Birde ağ ayarı,geniş band adsl ise adsl ve vdsl ise vdsl ayarlaya gir orda statik dns ayarı kullan şıkına da 8.8.8.8 8.8.4.4 ayarla.Cihaz hattın temiz ise stabil çalışacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X