Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.168
Cevap
42
Favori
189.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vdsl mi gelmiş bana adsl 16 vardı en fazla bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem üstündeki ilk 3 ışık sabitmi sizlerde
    İlk 2 sabit 3. İnternet ışığı sabit değil sürekli göz kırpıyor
  • takıntım kullanıcısına yanıt

Evet bende de göz kırpıyor.İnternet kulanımına göre yanıp sönüyor.Misal bir şey indirirken neredeyse sabit yanıyor.Normal kulanımda göz kırpıyor.

• https://webstore.zyxel.eu/index.php/s/nLTZX9MdeCcBCbW burdan güncel sürümü V5.50(ABPM.4)C0'ı indirebilirsiniz

• Mr.Glass M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

Hocam merhaba, bu sürüm bu modele de geçerlimi acaba: Zyxel VMG3625-T50B

• evet

• Sizin vermiş olduğunuz linkten firmware indirdim.Masaüstü bilgisayarda kablolu bağlantı ile günceleme bölümünden inen dosyayı seçtim,yükler gibi yaptı ama yüklemedi.Modemdeki bütün ışıklar söndü sonradan eski ayarlar ile beraber açıldı.Ama güncelemedi.Demekki VMG3625-T50B ile uyumlu değil galiba.Yinede teşekür ederim.
  • Arkadaşları benim internet gidince veya yavaşladığında modemi kapatıp açınca internet düzeliyor bu sorunu nasıl düzeltirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyvaan

Arkadaşları benim internet gidince veya yavaşladığında modemi kapatıp açınca internet düzeliyor bu sorunu nasıl düzeltirim?

internet yavaşladığında modem hat değerlerinize bir bakın modem çok fazla crc ürettiyse yavaşlama olabiliyor

Çok teşekkürler, acaba bu yazılımın pdf olarak sürüm notlarını içeren dosyaya sahipmisiniz? Neler değişti, düzeltildi okumak isterim.

Ne gibi farkları var
  • Yazılımı kurdum temiz kurulum yaptım her şeyi sıfırdan ayarladım modemin açılışı ip alması hızlanmış 2.5 dakikada ip alıyor

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Hocam bu kesilme problemlerine bir etkisi var mı acaba? Deneme şansınız oldu mu?

Bir de bu Global değil mi?

• Gökhan__ kullanıcısına yanıt

evet global. kesilme problemini deneyimleyemedim biliyorsunuz bazen günde 2 3 kez wifi kopuyor bazen 3 gün kopmuyor ama bu 4 5 saatlik dilimde kesilme yaşamadım

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Neyse ben de yarın yüklerim artık. En kötü zararını görmeyiz herhalde.

• benim 5ghzde kopma sorunum vardı yazılımı yükledim ama gene de işe yaramadı mutlu7 ben de vmg3625 kullanıyorum bende yüklendi eğer sıkıntı yaşıyorsun zyxel email atmalısın

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 28 Ocak 2021; 14:4:29 >

Hocam 5 ghz bandında sıkıntı yaşıyorsan şunu bi dene.Bende işe yaradı.İki bandı ayrı isimlendir ve ayrı şifre ver.İsimleri 4harf ve sayı olarak yap.Birde en önemlisi kanalı 44 de al.Başta bende de sürekli 5 ghz bandı kopma ve hızı yavaş veriyordu.Bu şekilde sorunu çözdüm.Yeni firmware peki türkçemi?Global de türkçe yok galiba.

• mutlu7 kullanıcısına yanıt

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 28 Ocak 2021; 14:4:45 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.