Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.168
Cevap
42
Favori
189.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ppp kısmına gireceksiniz işte o bölüm yokmu
  • takıntım kullanıcısına yanıt
    Orasi dogru zaten ppoe sadece 0,35 yazak vlan kismina
  • frknaknc kullanıcısına yanıt

Buradan saygıyla ellerinizi öpüyorum hocam :)

Çok teşekkürler, yeni bir şey öğrenmiş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan__ -- 10 Ocak 2021; 18:51:51 >
  • Gökhan__ kullanıcısına yanıt
    Sen sağol hocam teşekkürler 👍
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 28 Ocak 2021; 14:5:25 >
  • ZYXEL 8623 T50 birisi rica etsem bilgiler okunacak şekilde orjinal adaptör resmini paylaşabilir mi ? emanet bir adaptörle kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takıntım -- 11 Ocak 2021; 12:30:58 >
  • 12v 1.5a adaptor. orjinal adaptor icin zyxel müşteri hizmetlerini ara. 25 tl idi 1 ay önce. yan sanayi yerine orjinal bu fiyata bedava

orjinal metin:

Değerli Müşterimiz,

Adaptör talebiniz tarafımıza ulaşmıştır ve adaptörün gönderimi 25 TL karşılığında yapılabilmektedir. Gönderimin yapılabilmesi için ilgili tutarı aşağıdaki banka hesaplarına yatırıp, dekont ile beraber aşağıdaki bilgileri doldurarak mailimize geri dönüş yapmanız yeterli olacaktır. Bu aşamadan sonra 2 (iki) iş günü içerisinde adaptör gönderim bilgileri tarafınıza iletilecektir.

İyi günler dileriz.

BEYOĞLU TİCARİ ŞUBESİ

GARANTİ BANKASI TL HESAP NUMARASI 1671-6297307

ALICI ADI: Zyxel İletişim Teknolojileri AŞ.

IBAN NO: TR41 0006 2001 6710 0006 2973 07

Şahıs adına gönderim yapılacaksa;

Cihaz Seri no:

Ad Soyad:

T.C. Kimlik No:

Adres ve posta kodu:

Cep Telefonu:

E-mail:

Firma adına gönderim yapılacaksa;

Cihaz Seri no:

Firma Adı:

Telefon Numarası:

Vergi No:

Adres ve posta kodu:

E-mail:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinemrah -- 11 Ocak 2021; 14:48:17 >

• teşekkür ederim iyi oldu valla arıyorum birde cevap verseler :) tel ile ulaşamadım mail ile yardımcı oldular. ( spdestek@zyxel.com.tr ) verdim siparişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takıntım -- 11 Ocak 2021; 15:17:53 >
  • Gökhan__ kullanıcısına yanıt

hocam bildirim gelmemiş üzgünüm sorununuz giderildi sanırım

bu modem ile türknet ipv6 kullanabilen var mı ip atandı dnsler girili olmasına rağmen ipv6 ile internete çıkamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 11 Ocak 2021; 18:31:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

Çok teşekkürler, acaba bu yazılımın pdf olarak sürüm notlarını içeren dosyaya sahipmisiniz? Neler değişti, düzeltildi okumak isterim.

Selam. Sen yükledin mi hocam? Sayfa, hosting sayfası gibi bir şey gibi geldi bana. Yükleyen kişinin adı da Hakan. Ben pek güvenemedim. Ben cihazı artık Almanyada kullanıyorum. 100Mbitlik hatta 104 civarı down, 42 civarı up alıyorum. Hemde down snr 8 civarı olduğu halde. Dsalm kapı önü. Baglantı 35b Gfast. Ancak ISS 24 saatte bir yeni IP atadığı için, IP alması tam 6,5 dakika sürüyor. Acaba bu yazılım ile düzelir mi diye sordum. Bu yazılımı başka hiç bir yerde bulamadığım için huylandım.

• ilidili kullanıcısına yanıt

Evet yükledim, endişeniz olmasın öyle herkes firmware yazamaz hocam yüklemeden önce cihaz zaten kontrol ediyor yazılımı nedir ne değildir diye. Bence sizde kurun açıkcası hızda bir fark göremedim ama yazılım içerisindeki DSL firmware'i güncellenmiş belki sizin durumunuza bir nebze olsun çare olur stabilite ve çabuk ip alması açısından.

• Vmg3625 T50B almayı düşünüyorum. Şu an altyapım adsl. 3 ay sonra vdsl bağlatacam. Bu modem adsl destekliyormu?
  • IKadavra kullanıcısına yanıt
    Destekliyor
  • Tenda V1200 kullanıyorum güzel de wifi sorun var ondan yeni modem almak istiyorum, Keenetic omni almıştım arızalı çıktı packet loss durmada oluyor iade ettim, bu modem zyxel almak istiyorum iyi mi yada başka önerisi var mı türknet vdsl kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakaaaa -- 12 Ocak 2021; 19:50:14 >
  • Bakaaaa kullanıcısına yanıt

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 28 Ocak 2021; 14:5:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb dosya paylaşım hızı çok düşük bende 500 kb yazma , 1,5 mb okuma, deneyen varmi normal mi
  • burak_yksl kullanıcısına yanıt

evet maalesef çok düşük usb 3.0 güzel bir bellek takıyorum pc de 30 40 mb hızla dosya aktarırken modemde maksimum 2.5mb hızı görüyor o da anlık sonra tekrar 1 lere düşüyor

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

iyide modem usb 2.0 saten 3.0 değil ki.

• frknaknc kullanıcısına yanıt

bunu ben de biliyorum fakat satış politikası gereği 3.0 gibi mavi usb takılmış ayrı olarak huawei hg658 2.0 olmasına rağmen 4 mb/sn olarak veri aktarıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Doğrudur, hocam yazılımsal kısıtlama ve problemler falan olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknaknc -- 13 Ocak 2021; 23:6:54 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.