Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.168
Cevap
42
Favori
190.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dediklerini yaptım ama 44 kısmını anlayamadım nasıl yapacağımı anlatır mısın bu arada sürümde türkçe dil seçeneği var

• Mr.Glass M kullanıcısına yanıt
    Türkçe menü sü varmı acaba yeni sürümün.
    Birde speedtest yapıyorum mi 8 tel 15 mbs

Mi box 4 21 mb hız alıyor. Bu fark neden olur sizce aynı yerde aynı şartta test ediyorum.2.4 hz de
  • Telnet kullanımı nasıl oluyor basit mi sıfır tecrübem var
  • Mr.Glass M kullanıcısına yanıt

Hocam kablosuz ayara girin.5 ghz si seçin ve hemen altında kanal var.Bu kanalıda 44 de getirin.En aşağıda tamam a basın bukadar.Bu arada türkçe olması güzel.Bende bir şekilde yükleyeceğim artık.Teşekürler..

• takıntım kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba.Şimdi mi box ların 5ghz wifi desteği mevcut.Madem sizde de bu modem var.Ozaman mi boxa 5 ghz bandında bağlantı kurun baya hızlı değerler alırsınız.Bende sizin gibi mi box s için aldım bu modemi.Niye? 5ghz bandında daha hızlı bağlantım olsunda rahat iptv seyredeyim diye.MR.GLASS arkadaşa anlatığım gibi wifiyi ayarlayın.

• mutlu7 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi 2side 2.4 g di zaten niye farklı hızlar aldım diye sormuştum.5 g de hız sorunu yok çok çok iyi zaten
    Hangi yazılımı kullanıyorsunuz.bendeki ilk çıkan türknet yazılımı

Benim kulandığım modem VMG3625-T50B.Türknetin verdiği modem ile aynı.Sadece ben türknetden değilde dışardan bağımsız satın aldım.Sürüm olarakda ilk geldiği ile aynı.Bende daha günceleme yapamadım.Bendeki sürüm şu şekilde: V5.50(ABPM.2)G0.5 ghz bandının iyi çalıştığına sevindim.2.4 ghz de bende de aynı sorun oluyor.Misal vereyim lg tel. de 35mb hız verirken samsung tel. 40 mb hız veriyor.Sanırım cihazların donanımı ile alakalı.

Başka bir sıkıntı yaşanıyor mu daha birşey fark etmedim.ana güncelleme yapacağım
  • Emeği geçen herkese teşekkürler düşündüğüm kadar zor olmadı.telnet giriş biraz zorladı yazmıyor sandım parolayı ama yazıyormuş göstermeden.
    5g kapalı kullanıyorum 5 g açık olduğu zaman ayrı ssid kurdum 4 harfli aynı şifre yaptım 2.4 ile. wps kapalı sra kapalı bitswap kapalı hatdeğerleriniz iyiyse kapayın( sra ve bitswap )hücresel kapalı .kablosuz da multicast forwarding açık.takılan olursa ekran görüntüsü atarım.
    Arabirim göstermiyordu düzeldi.
    Türknet orjinal yazılım dan geçiş yaptım global sürüme
    ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takıntım -- 10 Ocak 2021; 1:37:48 >

• Güncelleme yaptıktan sonra internete bağlanmıyor -_-

Bütün ayarları doğru yaptığıma eminim, acaba globalı yükledikten sonra putty ile yine bir şey mi yapmak gerekiyor? İlk defa global yükledim çünkü.

Online işlemlerden bakınca modem buluşuyor diyor ama durum OFFLINE.

Türknetin sitesine bir baktım da, şu ATM PVC yazan yer bende çıkmıyor. https://turk.net/cms/assets/Uploads/_resampled/ResizedImageWzY1MCw0MDdd/228799.jpg

Acaba güncellerken mi patladı bir şekilde? İlk link atan arkadaşın linkinden indirmiştim, yani buradan https://webstore.zyxel.eu/index.php/s/nLTZX9MdeCcBCbW

Mertcan-39 Hocam acaba siz farklı bir şey yaptınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan__ -- 10 Ocak 2021; 15:18:11 >

• Gökhan__ kullanıcısına yanıt
    Bir daha resetleyin bende 2. De geldi yada manuel kurdum

Reset manyağı yaptım ama bir etkisi olmadı malesef :/

Türknet'te de arıza acmaya basınca modemin kurulumu sıkıntılı diyor. Ama nerede yanlış yaptığıma dair en ufak fikrim yok.

Sizde de böyle mi gözüküyor acaba bu ekran? (Türknet'in sayfasındaki daha değişik)

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan__ -- 10 Ocak 2021; 16:19:24 >
    Birde tokat manyagi yap 😂
  • frknaknc kullanıcısına yanıt

Ona dayanabileceğini sanmıyorum :D

Bir de sonradan bir şey ekledim cevaba, bir bakarmısınız yine?

Vlan kismina 0,35

Yazın hocam diğer tarafa modem kullanıcı adı ve sifresi ni vdsl de 0/35 adsl de 8/35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknaknc -- 10 Ocak 2021; 16:27:5 >

Sıkıntı bende o 0/35 yazan kısımın çıkmaması. Türknetin sitesinde var, ama bende yok. Başka bir yere mi yazıyoruz?

(bir de PM atarsanız cevaplayamıyorum telefon onayını bir türlü yapamadığımdan)

Cikmazsa sen yaz hocam onemli degilki, türknetin yazılımında çıkar globel yazılımda cikmaz

Ben galiba anlayamadım tam senin ne dediğini. Yani nereye yazmam gerektiğini. Kullanıcı adı, şifre tamam da 0.35 vs nereye yazmam gerekiyor?

Vlan kısmına hocam üste 0 alta 35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknaknc -- 10 Ocak 2021; 16:41:9 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.