Dsl stabil.Bir sıkıntı yok.ipv6 açık yaptırdım ben ama testlerde yok çıkıyor.Bu sefer elle ipv6 yı kendim kapattım çünkü Google servislerinde sorun oluşturdu.Sanırım ipv6 için türknet sürümü yüklemek gerekebilir.Çokta önemli değil zaten şu anda. Wifi kopması diye bişi yok bende < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (83. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Ben bir şekilde eski android versiyonlu bir telefonla WPS üzerinden bağlantı kurup, QR kod ile wifi paylaşımı yaparmış gibi başka telefondan da QR scanner ile taratıp wifi şifresini buldum ve öyle bağlandım. O da modemin arkasındaki ile farklı şifre. Ama en azından modemi kullanabiliyorum en kötü durumda bile.
-
Servise gönderdim modemi guncellemisler. Geri geldi simdi sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi versiyonu var cihazınızda kontrol edebilir misiniz ?
-
bu modem alınır mı ? 5 ghz wifisine cep telefonundan nasıl bağlanılıyor ve wifi hızı kaç ? ayrıca ipv6 alıyor mu
-
www.vodafone.cz
Modem pro Pevný DSL internet Zyxel VMG8623-T50B - Vodafone.czhttps://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-dsl-optical/modem-zyxel-vmg8623-t50b/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber(V5.50(ABP M6b5), 26.1.2022 guncel yazilimi ama denemedim arkadaslar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_yksl -- 2 Şubat 2022; 13:35:23 > -
Ben denedim. Büyük bir hata yapıp Rom kaydını temizle demesem 3 saatim gitmeyecekti. Lakin güzel haber ipv6 kusursuz hem pc de hem telde.
Bir sorunum yok 5 cihaz neredeyse sürekli bağlı . Güncelleme yapmak zorunda mıyım yapmasam olurmu ne kaybederim 🧿🧿🧿
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiçbir şey :)..
-
-
Bunu bende yaşadım ama kendi hatam yüzünden. Supervisor şifremi bildiğim için Romu temizle dedim. Sonra gidip Çekkla yazılımını attım.Yazılım sonrası eski şifremle açtı.Ben üstüne format attım tekrardan tam temizlik olsun hiçbişi kalmasın diye eskiye dair. Tabii bir daha modeme ulaşamadık. WPS li eski wifi alıcısı ile pc üzerinden şifreyi öğrendim. Başı şifreyerin aynı oluyormuş ama sonuna 6 karakter daha ekliyormuş. Tabiiki modem arayüzüne girmeye yetmiyor wifi is şifresi. Çünkü 443 bağlantı noktası hariç hiç bir bağlantıyı kabul etmiyordu. Bunuda Fing programı üzerinden açık noktalarını öğrenerek keşfettim. https://home/login -bu direkt modem arayüzünü açıyor.Sonra herşeyi ayarladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Ben denedim.
Wifi ekranına birkaç ek özellik gelmiş.
MPro Mesh gelmiş fakat denemedim.
8623 modeli için VOİP desteği açık.
Ipv6 desteği de var.
Wifi ile sıkıntım yoktu. Bu sürümde de yok.
C0'dan geçtim. Pek bir değişiklik çözemedim. (standart kullanıcıyım. İnternete girsin donmasın yeter.)
Yine de şimdilik sıkıntı yok diyebilirim.
-
Sıkıntı yok.Hangisini stabil görürseniz onu kullanın.Sinyal seviyesi iyiyse 5 Ghz olana bağlanın. Daha iyidir
Hocam çok sağolun bir sıkıntı yaşamadık bugün , çok teşekkür ederim tekrardan.
Sorunsuz devam eder umarım.Ederse 2 şıkkı uygulayın yazıda bahsettiğim
🤝
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X