Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.168
Cevap
42
Favori
190.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dsl stabil.Bir sıkıntı yok.ipv6 açık yaptırdım ben ama testlerde yok çıkıyor.Bu sefer elle ipv6 yı kendim kapattım çünkü Google servislerinde sorun oluşturdu.Sanırım ipv6 için türknet sürümü yüklemek gerekebilir.Çokta önemli değil zaten şu anda.

Wifi kopması diye bişi yok bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mate123 M kullanıcısına yanıt

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Ben bir şekilde eski android versiyonlu bir telefonla WPS üzerinden bağlantı kurup, QR kod ile wifi paylaşımı yaparmış gibi başka telefondan da QR scanner ile taratıp wifi şifresini buldum ve öyle bağlandım. O da modemin arkasındaki ile farklı şifre. Ama en azından modemi kullanabiliyorum en kötü durumda bile.

• Servise gönderdim modemi guncellemisler. Geri geldi simdi sorun yok.

• mate123 M kullanıcısına yanıt

Hangi versiyonu var cihazınızda kontrol edebilir misiniz ?

• Kusura bakmayın yeni gördüm.

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

• bu modem alınır mı ? 5 ghz wifisine cep telefonundan nasıl bağlanılıyor ve wifi hızı kaç ? ayrıca ipv6 alıyor mu

•  (V5.50(ABP M6b5), 26.1.2022 guncel yazilimi ama denemedim arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_yksl -- 2 Şubat 2022; 13:35:23 >
  • burak_yksl kullanıcısına yanıt

Ben denedim. Büyük bir hata yapıp Rom kaydını temizle demesem 3 saatim gitmeyecekti. Lakin güzel haber ipv6 kusursuz hem pc de hem telde.

• Bir sorunum yok 5 cihaz neredeyse sürekli bağlı . Güncelleme yapmak zorunda mıyım yapmasam olurmu ne kaybederim 🧿🧿🧿

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • takıntım kullanıcısına yanıt

Hiçbir şey :)..

• Bu modemi almış alalı bu sorunu günde 10 defa yaşıyoruz telin kendi wifisini açıp kapatmadan düzelmiyor. Tek taraflı işaret oluyor wifi kapatıp açana kadar düzelmiyor.

Yok mu çözümü

• Wifi yayınında 2.4 Ghz ve 5 Ghz yayınlarını ayrı ayrı isimlendir. İşaretlediğim kutucuktaki tık ı kaldır. Bunlarda çözüm olmazsa Modem ayar yedeğini al.Sonra arkasından format at giriş yap ayar yedeğini at.

• hakankanmaz H kullanıcısına yanıt

Bunu bende yaşadım ama kendi hatam yüzünden. Supervisor şifremi bildiğim için Romu temizle dedim. Sonra gidip Çekkla yazılımını attım.Yazılım sonrası eski şifremle açtı.Ben üstüne format attım tekrardan tam temizlik olsun hiçbişi kalmasın diye eskiye dair. Tabii bir daha modeme ulaşamadık. WPS li eski wifi alıcısı ile pc üzerinden şifreyi öğrendim. Başı şifreyerin aynı oluyormuş ama sonuna 6 karakter daha ekliyormuş. Tabiiki modem arayüzüne girmeye yetmiyor wifi is şifresi. Çünkü 443 bağlantı noktası hariç hiç bir bağlantıyı kabul etmiyordu. Bunuda Fing programı üzerinden açık noktalarını öğrenerek keşfettim. https://home/login -bu direkt modem arayüzünü açıyor.Sonra herşeyi ayarladım.

• aklınyolubir kullanıcısına yanıt

Dediğinizi yaptım umarım olur hocam bakalım . Çok teşekkür ediyorum. Yaptım fakat iki tane wifi çıktı şimdi buna kendisi otomatik mi bağlanacak acaba hocam nasıl olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 9 Şubat 2022; 8:44:49 >
  • burak_yksl kullanıcısına yanıt

Ben denedim.

Wifi ekranına birkaç ek özellik gelmiş.

MPro Mesh gelmiş fakat denemedim.

8623 modeli için VOİP desteği açık.

Ipv6 desteği de var.

Wifi ile sıkıntım yoktu. Bu sürümde de yok.

C0'dan geçtim. Pek bir değişiklik çözemedim. (standart kullanıcıyım. İnternete girsin donmasın yeter.)

Yine de şimdilik sıkıntı yok diyebilirim.

• Sıkıntı yok.Hangisini stabil görürseniz onu kullanın.Sinyal seviyesi iyiyse 5 Ghz olana bağlanın. Daha iyidir

Hocam çok sağolun bir sıkıntı yaşamadık bugün , çok teşekkür ederim tekrardan.

• Sorunsuz devam eder umarım.Ederse 2 şıkkı uygulayın yazıda bahsettiğim

🤝

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.