Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.168
Cevap
42
Favori
190.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burdaki güncelleme ile guncelledim modemi , ilk sayfadaki komutlara göre, modemi sıfırladım sonra kurulum yaptım kullanıcı adi şifreyi girdim.ancak İnternet bağlantısı koptu hiç bir sekilde gelmiyor bağlantı İnternet ışığı kırmızı yanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar turknet gunceemesine donebilirmiyim

• fotodaki ayarlari yap genis ag vdsl baglantisinda, global sürüm olduğu için ayarlari onceden hazir degil ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_yksl -- 27 Şubat 2022; 22:37:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muttaki_34

Tekrar turknet gunceemesine donebilirmiyim
    aynı komutları girerek istediginiz yazilima donebilirsiniz, fakat fabrika ayarina geri döndür seçeneğini seçerek yükleyin !

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burak_yksl kullanıcısına yanıt

Popoee yaptım ,yaomadan zaten kullanıcı ismide girilmiyor idi. Başka sorun var sanırım.. hangi guncellemeyi tavsiye edersiniz.8623 için

• vlan ayarınıda yaptınız mı 0/35 olan, hattiniz adsl mi vdsl mi, global surumlerde ayarlari yapmazsaniz baglanti olmaz turknet yaziliminda direk kullanici adi sifre ile baglanir son turknet yazilimini yukleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_yksl -- 27 Şubat 2022; 22:56:47 >
  • Turknet güncellemesine döndüm geldi bağlantı

Modemi aldığım dan beri kopma sorunu oluyor gunde 2 3 kez, modemi kapatıp açmadan bağlantı gelmiyor. Bu soruna çare olur diye global sürümü denedim ama nasip olmadı..

• hocam interneti getirip deneyemediniz ,V5.50(ABPM.4)C0 surumunu 1 yil kullandim sorun yasamadim son surumde iyi,

Yüklendikten sonra modemin arkasindan iğne ile fabrika ayarlarina döndüm sorun olmadı.dediginiz şekli bulamadım..

Global mi bahsettiğiniz sürümler

• @Muvahhid_34 kablosuz ayarlardan mesh kapatırsan 2.4 ve 5 mhz ayırabilrsin, kutucuk aktif olur

• 5ghz'i komple kapattım modem kopma sorunları 5ghz den kaynaklı olabilir. Biraz böyle deniycem..

• İyi Günler Forumdaslar yaklaşık 3 aydır Zyxel VMG8623-T50B Modemi kullanıyorum kopma crc yuzbinlerce crc hataları yavaşlama problemleri ile karşılaştım.ÇÖZÜM:Ankastre kutudan eve gelen Siyah kabloyu mutlaka gerdirin. şahsen ben böyle yaptım SONRA modeme gelen rj11 hattı tlf kablosu veya dal kablosu içi yüzde yüz bakır kablo olsun.ONEMLİ Modemle verilen adaptörü kullanmayın.Ben PC satan dükkanlardan Huawei marka 12 volt 2 Amper değerli adaptör aldım Son 1 aydır IPv6 aktif hâlde internetimi ve modemi sorunsuzca kullanıyorum.Suan 5 V50 ABPM 6 CO kullanıyorum.WİFİ 5 GHZ kopma sorunu için Kanal 36 ya sabitleyiniz.

• prof01 P kullanıcısına yanıt

Gerçekten modemle gelen adaptör piyasadaki en basit adaptörlerden. Gerçi cihaz hiç bir şekilde 12watt üstü çekmiyor. 12v x1.5a--18watt yetmesi gerekir. Birlikte gelen ürün üstünde yazanı verebiliyor mu şüpheli...

• prof01 P kullanıcısına yanıt

Kullandığınız sürüm global sanırım

• Aynen global sürüm hocam

• Gilth kullanıcısına yanıt

Hocam bu tip modem adaptörleri tam yükte sürekli güç üretecek şekilde tasarlanmaz. Modem 18 watt'a belki cpu ve ram tam yükteyken çıkabilir. Standart kullanım ve hız testleriyle 18 watt'a çıkması zaten imkansız.

• arkadaşım VMG3625-T50B  global sürümü bulamadım resimde varlink atabilirmıısn indirelim bir zahmet

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.