Sorun halen aynı hocam dediklerinizi yaptım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (87. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dediğim gibi kablosuz kullandığınız cihazlarda hız düştüğü anda, ethernet kablosuyla bağlı bir cihazınızda bu hız düşüşü var mı? Eğer kablolu cihazda da hız düşükse bağlantı durumundan crc hataları çok mu , snr değeri ne vs bakmak gerekir.
-
Merhaba
ZyXEL VMG8623-T50B modemi fiber olarak kullanan var mı.?Türk netin vermiş olduğu
-
Fiber olarak derken? gpon mu ftth mi yoksa fiber+cat7 yada 6 mi ya da dsl saçmalığı olan xdsl, vdsl ve vdsl 2 dedikleri bakirspor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba arkadaşlar arkadaşım türknet kullanıcı tarifiye ek olarak bu modemi aldırttım modemi kendim altım ben türktelekom kullanıcısıyım modemi kurulum yapmaya çalışsamda bir türlü yapamadım 192.168.1.1 adresine girip modem arkasında kullanıcı adı şifreyi giriyorum ama kabul etmiyor şifre yanlış veya kilitli diyor sıfırladım reset attım bir türlü düzelmedi bu sadece türknettemi çalışıyor acaba nasıl bir yol izleyebilirim acaba bu arada evde pc yok telefondan yapmaya çalışıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Telefon karakterleri ikişer ikişer girebiliyor. Telefondan kullanıcı adı şifre yazarken göze tıklayıp ne yazdığınıza bakın
-
hocam mesaj kısmına yazıp kopyaladım yine olmadı anlamadığım wifiye bağlanıyor onda sıkıntı yok ama ttnet kullanıcı bilgilerimi gireceğim ekrana giriş yapamıyorum telefonla wifiye bağlayınca internet yok uyarısı veriyor bunla alakası olabilirmi ama şifreyle ne alakası var çözemedim modemi sıfırladım yine aynı hatayı veriyor bu turknetten başka hatta çalışmıyormu acaba?
-
Hocam internet olmasa da alttaki yere girebilmeniz lazım. Benim ayarlar alttaki gibi bakın isterseniz. Benim modemi 192.168.2.1 yapmıştım onu dikkate almayın.
-
Hocam şimdi jeton düştü sanırım siz aşağıdaki arkadaş gibi modem arayüzüne giremiyorsunuz doğru mu? Ne yapılır bilmiyorum.
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152199344
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 9 Mart 2022; 18:8:7 > -
-
zyxel vmg8623-t50b ile vmg3625-t50b her iki modem arasında her hangi bir fark varmı?
-
admin den ve password dan sonra klavye otomatik boşluk atıyor bunlara dikkat edin.
Diikkatimi çeken şu oldu sizin password 10 karakter. Benim 2 tane de 8 karakterdi.
Diğer konuya gelecek olursak önceden zycli default_save komutu kullanıp firmware attıysanız üstüne reset sonrası morem kendini kilitliyor ve arayüze hiç bir şekilde ulaşılamıyor. Benim 2 tane modem rahmetli oldu. Servise gönderdim şimdi 3 cü sıfır gelecek bana garantiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaslar yazilimi global yapmistim. bugun reset attigimda broadband de ppp kullanici adi sifresi girme yeri yok :D ne yapabilirim yardimci olur musunuz
Orijinal yazılımına geri dön. Sonra tekrar denersin yine.
globale bu isleri kurcalamayi sevmeyen gecmesin beyler. simdi zor duzelttim. yok kullacini adi yeri yok geri tr ye gec, yok tr yi yukledikten sonra sifrem dogru olmasina ragmen yanlis desin fln hic gerek yok. resetle sifreyi kurtaramazsan al basina belayi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisArt5k -- 11 Mart 2022; 23:57:19 >
nasıl düzelttiğiniz anlatır mısınız?
-
ilk mesajdaki telnet kodlarını anlatıldığı şekilde giriyorsun. zyxel tr nin modemin için paylaştığı en güncel yazılımı indirip modem arayüzünden yüklüyorsun. ben yükledikten sonra doğru girdiğim şifreme yanlış demeye başladı. modeme reset attım. girdiğimde türknetin yazılımı olmuştu. globalde reset attığınızda hep aynı sorun olacak
-
Hocam arayüzde şifre yanlış diyen modeme reset atmama rağmen hala etiketteki arayüz şifresini kabul etmiyordu. arayüzü aşmadan nasıl yazılım atacağım?
-
valla bende ondan korktum neyse ki tek seferde kabul etti. şöyle bişey duydum turknetten alınan modemlerde supervisor şifresi varmış supervisor olarak girip arayüz şifresini atayabiliyormuşsun. onu bi araştır hocam turknetten veya direk zyxelden supervisor şifresi iste
-
Geçmiş olsun. Gerçekten erişim sağlayamıyorsan
https://support.zyxel.eu/hc/tr/requests/new?ticket_form_id=360000009533 buradan kalğt olupseri no ile garanti kontrolü yapıp Altında çıkan RMA kaydı oluştura tıklayarak servis talep edeceksin. Prosedürü yaşayarak öğrenirsin RMA dan sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X