Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.168
Cevap
42
Favori
190.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam modem sıfır arkadaşın ttnet aboneliği üzerinden aldım uygun ve iyi modem olduğu için ileriye doğru sıkıntı çekmemek adına fibere geçecektim portta yer olmadığı için geçemedim ama kopmalar oluyor eski modemide arkadaşa verdim şimdi başka modemede para vermek istemiyorum açıkcası.

• orhan kullanıcısına yanıt

hiç bir ayar yapmadım eski yazılama geçmek zormudur? Son yazılımda şuan sizin gibi yapsam ayarları düzelirmi acaba yazılım düşürmeden.

• sonerdursun1 S kullanıcısına yanıt
    Düzelir dene istersen. Bir de güvenlik bölümünden dos ayarını kapatmanı öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhan kullanıcısına yanıt

dos ayarı nedir birde bu kapatacağımız ayarlar nedir eksisi artısı nedir acaba

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/148157177 Burada yazmıştık, bu modemdeki dos ayarı internetin donmasına neden oluyordu. Yeni firmware ler ile çözüldü mü bilmiyorum

• ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

Bende bu şekilde çıkıyor aç gözükmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok fazla şey yapmanıza gerek yok koruyu iyice okursanız bayağı bilgi sahibi olursunuz. Kısaca kablosuz ayarlarından 2.4 ve 5 ghz sinyalini ayrı ayrı isimlendirin ayrı ayrı qayın yapmasını sağlayın

• arkadaşlar merhaba bugün bu modemi aldım ikinci el yazılım versiyonu V5.50(ABPM.0)F2 en güncel versiyon mudur hangi versiyonu önerirsiniz teşekkürler

• ckm kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar merhaba, modem arayüzünden gerekli tüm ayarları yapmama rağmen IPv6 çalışmıyor. Türknet ile iletişime geçtim IPv6'yı sistemden kontrol ettiğimizde sorunsuz olarak kullanabileceğinizi görüntülüyoruz diyorlar. Bu konuda bilgisi olan var mı?

• ckm kullanıcısına yanıt

Kaç paraya aldın?

• Arkadaşlar vmg8623 V550ABPM5F1 sin sürüm yüklü modem gün içinde 2 defa kopuyor ve kapatıp acmadan hiç bir şekilde İnternet gelmiyor. Wifi kapalı sadece bilgisayar bagli şekilde denedim sonuç aynı. Türk telekomu aradigimda bir kopma veya hız düşüklüğü görülmediğini söylüyorlar. Modemmi sorunlu acaba.. snr değerlerim assagidaki gibi..

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muttaki_34 -- 2 Nisan 2022; 23:43:29 >

• Aynı problemi yaşadım oldukça sınır bir değerdesiniz bu modem için. Ya hızınızı düşüreceksiniz ya da bina iç tesisat kablolarınızı yenileteceksiniz. Ben tesisat kablolarımı yenilettim 150 tl gibi bir ücret çıktı özel bir firmadan yaptırdım. Önceden 35 mbps ile kopuyordu şimdi 75 mbps alabiliyorum ve en ufak problem yok.

• Merhaba arkadaşlar. TTNET'in abonelikte verdiği modem performans düşüklükleri yaşamaya başlayınca Zyxel VMG3625-T50B modem satın aldım ve bu arada Tivibu abonesiyim. Cihazın kurulumunu yapıp Zyxel'in IPTV ayarlarını cihaza girince, Tivibu cihazım zamanlama hatası vermeye başladı. Ardından DH forumda, VMG3925-B10B modeli için bir kullanıcının deneme yanılma yaparak bulup paylaştığı Tivibu için ayarları kendi modemimde kullandım ancak Tivibu cihazım sık sık donma yapıyor, fişini çıkarıp tekrar takmam için uyarı alıyorum. VMG3625-T50B cihaz ile Tivibu'yu sorunsuz kullanan varsa ayarlarını paylaşabilir mi acaba?

• senkals kullanıcısına yanıt
  • Merhaba Herkese,

Türknet Gigafiber kullanıyorum.. Verilen Zyxel VMG3625-T50B modem kapanıp açıldıktan kısa süre sonra 5G bandı askıya giriyor ve hiç bir şekilde bağlantı sağlanmıyor. Modemi kapatıp açsam bile bir süre sonra tekrar aynısı oluyor. Tek çözümü modem arayüzünden 5G bandını kapatıp tekrar açmak..

Bu durum artık sıkıcı bir hal aldı ve sinirimi bozuyor.. Bu sorunla alakalı bir çözüm üreten yada bilen var ise lütfen açıklasın.. Aylardır V5.50(ABPM.5)F1 sürümü için güncelleme bekliyorum ama gelmedi.

2G ve 5G bantları ayrı şekilde tutuyorum, aynı değil..

Adresler ise;

2G için Zyxel_E721

5G için Zyxel_E721_5G

Modemin ilk zamanları böyle bir sorun yoktu. Daha sonradan elektrik gidip gelmesi ile askıda kaldığını fark ettim. Kendim reset attığım zamanda yine aynı şekilde askıda kalıyor..

Teşekkürler şimdiden..

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Sizde i30 vardı sanki değil mi :) İsmi nereden hatırlıyorum diye düşünürken hatırladım :). 3925 b10b vardı bende de . Dün garantiye yolladım bahsettiğiniz aynı hatalardan dolayı. Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak. Kronik midir yazılım sorunu mudur belli değil . Ama Hiç memnun değilim açıkcası modemden.

• Merhaba,

Evet doğru, hala kullanıyorum :) ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı ne yazık ki değişme şansı bulamadım aracımı..

Modemi firma kendisi verdi ücretsiz şekilde. benim eski modem de ZyXel marka idi modeli gelmiyor şimdi aklıma. hiç böyle sorunlar yaşamamıştım.

Umarım bir çözümü vardır..

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    değişimden de t20a yolladılar, madem olmuşken t50b talep ediyorum, verelim dediler. Onun da derdi çok. Daha doğrusu aynı sorunları mevcut.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben 5Ghz bandında kopma ve askıya girme sorununu hallettim..

5Ghz kanalı oto da olunca modem kapanıp açıldığında askıya giriyor ve boş kanal bulana kadar bağlantı sağlanamıyor. Birde belli periyotlarda birden bire 5Ghz kopuyor ve kayboluyordu. Bir süre sonra geliyordu.

5Ghz ayarlarından kanalı oto modundan Manuel olarak 36 ile 48 arasında sabit tutunca sorunlar ortadan kalktı. Hiç bir şekilde kaybolma, kopma yada askıda kalma olmuyor..

Bununla alakalı sorun yaşayanlara da bilgi olması açısından paylaşayım istedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.