Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.168
Cevap
42
Favori
190.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abpm6 c0 sürümüne geçtim. DSL bağlantısı daha stabil. 75 mpbs e kadar telekom vdsl kullaniyorum. Speedtest te artis ping auresinde bir miktar azalma gozlemledim. Suan için memnunum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • orhan kullanıcısına yanıt

Merhaba. Kullandığınız V5.50(ABPM.4)F0 yazılımı var mı elinizde?

• Atakan A kullanıcısına yanıt

Merhaba burada var ama linki internet explorer ile açabilirsiniz, chrome açmıyor

ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/VDSL_MODEMLER/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 17 Mayıs 2022; 17:32:41 >
  • orhan kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler.

• Atakan A kullanıcısına yanıt

Rica ederim

• VMG8623-T50B Türknet ( V550ABPM.6 F0 )
    merhaba, yeni bir firmware güncellemesi paylaşıldı ilgili kullanıcılara haber vermek istedim.

https://spdestek.zyxel.com.tr/hc/tr/articles/360014615300-VMG8623-T50B-T%C3%BCrknet-V550ABPM-6-F0-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prof01 P kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Uzun süredir bekliyorduk.

• Güncellemenin ayrıntısını bilen var mı arkadaşlar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TürkNet forumlarında yeni güncellemeyi yükleyenlerin yorumları bulunuyor.

https://forum.turk.net/t/yeni-modem-yazilimi/24620

• Bende yukledim ama pek anlamam ne faydasi oldu

• güncellemeyi yaptıktan sonra internet bir tuhaf oldu devamlı kasıyor internet başkasındada bu sorun oluyormu?

• sonerdursun1 S kullanıcısına yanıt

Katılıyorum.2 saat test ettim Sonra GLOBAL6 CO ya geri döndüm.Suan en kararlı yazılım bu.

Dikkatimi ceken bir durum oldu TurkNet yazılımı ile Çekta Vodafone yazılımı 25.1 mbyt birebir aynı ben ikisini de denedim Sanki turknet cekya yazılımını alıp modifiye Edip kullanıcılarına sunmuş hissi uyandırdı ben de

• bende en son yazılıma güncelledim bir sorun yok gayet stabil internet

• Guncelleme sonrasi cihaz eskisinden biraz fazla isiniyor sanki

• selam arkadaşlar modemi bugün sabah yeni yazılım ile güncelledim...Türknetten almıştım modeli ZyXEL VMG8623-T50B..gayet sabil çalışıyor...şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor bir önceki yazılıma göre gayet güzel olmuş daha evvel bir önceki yazılım yüklemiştim sayfalarda video ve resimlerde geçikmeler vardı

• yazılımı test ediyorum şimdilik her hangi bir sıkıntı gözükmüyor...benim modem türknetin verdiği modeli VMG8623-T50B

• Zyxel VMG8632-T50B ile Zyxel VMG3625-T50B bu iki model ürün türknetin verdiği modemler bu iki modem arasında ne gibi fark var arkadaşlar...

• Birinde voip midir nedir ev telefonu baglaniyormus sanirim

• halilkan H kullanıcısına yanıt
    8623 demek istediniz sanırım. Fazladan internet telefonu desteği var. Yani ev telefonunun internet üzerinden çalışanı. Diğer herşeyi aynı.
    8623 servis sağlayıcılar için çıkarılmış, sabit telefonu hizmeti satanlar da olduğu için. Ama son dönemde neredeyse kimse kullanmayınca maliyeti daha ucu olduğundan 3625 le devam ediyorlar. Sabit telefonla işi olmayan için modemler tamamen aynı diye düşünülebilir. Zaten aynı FW ile çalışıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 modemin yazılımları bir birine uyarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilkan -- 5 Haziran 2022; 19:39:47 >
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.