Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.168
Cevap
42
Favori
190.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3925 b10b modemde bunu denemiştim , sorunu çözmeyince servise yolladım .

• Arkadaşlar bu modemde DNS over https veya DNS over TLS kulllanilabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bu modemi kullanıyorum kafayı sıyırcam artık. Hergün reset atmak zorunda kalıyorum. sorunum şu;

wifi sürekli kopuyor gibi oluyor. ama kopmuyor aşırı yavaşlıyor hiçbiryere bağlanmıyor reset atınca düzeliyor bir çözümü varmı?

• LillemaN L kullanıcısına yanıt
    kronik kardeş tüm yeni modellerde var, 3925 de vardı, servise yolladım 3625 ile değişim yaptılar modem yolda. forumda 3625 de onda da var görüyorum, 8623 de de,. Garanti varsa yolla kesin değişim olur zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar VMG3623-T50B ile VMG3625-T50B arasında ne fark var . 2. El alacağım Türk net kullanıyorum hangisini tercih etmeliyim .
    Biri türknete özel sanırım diğeri global versiyon

• ikiside aynı cihaz, ikiside aynı yazilimi kullaniyor, birinde ekstradan voip var sadece , en ucuz buldugunuzu alin

• burak_yksl kullanıcısına yanıt
    En yeni olan VMG3625-T50B olan sanırım . Yazılımlar ikisinde de ortak mı acaba firmware güncelleme açısından .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ikiside aynı firmware kullanıyor, voipli olan daha cok yurtdışında satılıyor vodofone filan veriyor

• burak_yksl kullanıcısına yanıt

Ayrıca birde VMG8625-T50B var bunların hangisi iyidir anlayamadım

en güncel cihaz hangisidir.

VMG3623-T50B

VMG3625-T50B

VMG8625-T50B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedSovietX -- 28 Nisan 2022; 0:13:11 >
  • diğer modelleri bilmiyorum ilkkez duydum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar Türk.Net'e abone oldum bu cihazı verdiler. Daha Önceki modeme Xiaomi Wi Fi Pro menzil arttırıcıyı rahatlıkla tanıtabiliyorum ama buna tanıtamadım nedendir acaba ?

• Bu modemi aldim sizce nasil

• Diridiri06 kullanıcısına yanıt

Cihaz güzel , bende kullanıyorum.

Snr kararlılık ayarı da olsaymis mükemmel olurdu.

yazılım sürümünü kontrol edin , abpm6 c0 sürümü yüklü değil ise bu linkten ;

https://support.zyxel.eu/hc/tr/articles/4418482981266-SEC-Consult-un-sundu%C4%9Fu-G%C3%BCvenlik-Dan%C4%B1%C5%9Fmanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-%C3%87oklu-g%C3%BCvenlik-a%C3%A7%C4%B1klar%C4%B1

yazılım güncellemesini yapın. Aksi halde sorun yaşayan kullanıcılar olabiliyor.

• DADAŞ33 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Verdiğiniz firmware linki Türknet modemlerine uyumlumu yoksa global sürümmüdür?

• ozan47 O kullanıcısına yanıt

Global sürüm.

Aynı yazılımı gerekli ayarlamaları yapıp turknet internetimde kullanabiliyorum. Modemi harici internetten satın almıştım.

Ancak sorumluluk size aittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ33 -- 11 Mayıs 2022; 13:53:9 >
    ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

Cihazım güncel mi kardeşim bi bakarmisin birde turknet benim cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diridiri06 -- 11 Mayıs 2022; 14:38:6 >
  • ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

Evet son attığınız resimdeki yazılım güncel olup turknet için özelleştirilmiş bir firmwaredir.

Global güncel yazılım ise abpm6 c0 dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ33 -- 11 Mayıs 2022; 22:8:23 >

Başka bir ayar yapmama gerek varmi acaba pek fark göremedim eski modemle arasinda

Yüklediğiniz sürüm hakkında bir bilgim yok

fakat abpm6 c0 sürümünde wpa3 desteği ve mesh desteği geldi, play stordan bir uygulama ile de kontrol sağlanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ33 -- 11 Mayıs 2022; 22:32:36 >
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.