Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.168
Cevap
42
Favori
190.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türknet için verilen sürüm ile bir farkı oluyor mu globalin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak_yksl kullanıcısına yanıt

VMG3625-T50B fimware lazım arkadaşım benım modem paylaştığın resimde ismi var fimwareyı bulamadım veya resimdekı 4 modeme ayni fimwaremı verılmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADALI__ -- 1 Mart 2022; 10:40:15 >
  • var kurmayı diye yaziyor sitede

• ADALI__ A kullanıcısına yanıt
    evet hepsi ayni firmware kullanıyor, VMG3625-T50B konusuda var ordanda indirebilirsiniz bakabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turknet surumunde voip gibi seyler menuden gizlenmiş, turkiye icin ayarlari yapilmis sekilde geliyor,son sürümünün daha turknet versiyonu çıkmadı

tşkler kuruyorum

👍

kurulmadı arkadaş uyumlu deyil diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADALI__ -- 1 Mart 2022; 11:1:40 >
    konunun ilk msjinda nasil kurulmasi gerektigi anlatılmış, ufak bir işlem var, firmware sonundaki harfler ulke ve ozellestirmeleri belirtiyor, modem yazilim yuklerken hep ayni seride ayni harf grubunda firmware kabul ediyor, bunu aşmak için o komutlari girmeniz lazım, begenmeyip eski dönmek icinde yine ayni kodu giriyorsunuz istediginiz firmwareyi yukluyorsunuz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_yksl -- 1 Mart 2022; 11:9:13 >

telnet kullanıcı adi şifreyi giriyorum bir süre sonra kapaniyor neden acaba

bir fikrim yok,telefonda yapabilirsiniz, firmwareyi pcden kablolu şekilde yükleyin ama

https://forum.donanimhaber.com/zyxel-vmg8623-t50b-turknet-in-verdigi-yeni-modem-inceleme--142650232-40#147668017

ordaki uygulamaya ulaşılamıyor, bununlada olur
    play.google.com
    Mobile Telnet - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=mobiletelnet.feng.gao

sag ustteki 3 noktadan settings oraya 192.168.1.1 yazın tamam deyin sonra yine sag ustten connect deyin devamını getirirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_yksl -- 1 Mart 2022; 11:37:27 >

hallettim tşkler.telnet sonunda kabul etti :)

kopma sorunda olmadı daha bakalım iyi sanırım fimware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADALI__ -- 1 Mart 2022; 15:57:8 >
    rica ederim,mpro mesh programini modemde çalışıyo modemi görüyor artik, kisitlida olsa bazi modem ayarina ulasiyo

• modemleri herhalde iade etme vakti geldi sanırım zam geliyor abonelere

• prof01 P kullanıcısına yanıt

Bende bugün Huawei 12v 2a adaptör aldım ama uymadı modeme girmiyor sizinkinin model numarası nedir

• Hocam Ben Adaptör alırken modemi yanımda götürdüm modeme uyması için yanına Bir uzatma Aparatı verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof01 -- 1 Mart 2022; 22:1:50 >
  • TURKNET MODEMLER İÇİN FİMWARE ARKADAŞLAR LAZIM OLAN İNDİREBİLİR

VMG3625-T50B Türknet ( V550ABPM5F1 )

• Arkadaşlar bende Zyxel VMG3625-T50B modem kullanıyorum. Hergun reset atmak zorunda kalıyorum wifi çok yavaşlıyor. (6 cihaz bağlı) firmware güncelledim sorun aynı şekilde devam ediyor. Turknet 50mbps kullanıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

• LillemaN L kullanıcısına yanıt

Kablosuz ayarlarına girin. 2.4ghz için 20 mhz band genişliği, kanal 1-6 veya 11. Sadece 802.11n seçili olsun.802.11 korumalarını kapatın.WPS kapatın.

Dns ayarınızı değiştirin.

Ethernet ile bağlı cihazınız varsa, kablosuzda hız düştüğünde kablolu bağlantıda da hız düşmesi var mı mutlaka kontrol edin. Sorun dsl hattı yüzünden mi yoksa cihazın kablosuz bağlantısından mı oluşuyor anlamak lazım.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.