Şimdi Ara

zzz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagizma -- 1 Aralık 2011; 18:36:03 >

• Müzik mi fotoğraf mı? Kendinize bu soruyu sorun, ondan sonra karar zaten bellidir. Çok ayrı telefonlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

Müzik mi fotoğraf mı? Kendinize bu soruyu sorun, ondan sonra karar zaten bellidir. Çok ayrı telefonlar.

.Benimde düşüncem bu doğrultuda.İlk önce beklentileriniz bir telefon için nedir?Kriterlerinizi belirleyin seçiminiz ortaya çıkacaktır.
  • kendi düşünceme göre w950 yi seçerdim
  • Ben f/p oranından dolayı w950i tavsiye etmiyorum, k810i modeli başarılı kamerası, hızı, konuşma süresi ve walkman serisi kadar olmasada tatmin edici ses çıkışına sahip olmasıyla k810i tavsiye ediyorum
  • Sony Ericsson W950i'nin fiyat / performans oranını düşük buluyorum. Aynı fiyat aralığında daha iyi modeller bulunuyor.
  • zzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagizma -- 1 Aralık 2011; 18:36:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru. W950nin 450ytlye kadar bulunabildiği söyleniyor.Sanırım Ankara ANKAMALLde 499 ytl imiş.
  • zzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagizma -- 1 Aralık 2011; 18:37:06 >
  • W950i mi?
    kullanmış biri olarak söylüyorum ki fiyaskodan başka birşey değil. ne işlemcisinde hayır var ne müziğinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hagizma

w950 nin yanılmıyorsam bazı arkadaşlar 499 ytl 12 taksitle satıldıgını yazmışlardı bu dogru degilmi acaba?

benim müzik agırlıklı olarak kullanacagım bi telefon arıyorum vede son derece kişiselleştirilebilir olması lazım yani tema olsun program yükleme olsun bu tip özellikleride yeterli olmalı. k 810 tipini cok begeniyorum w 950 nin de müzik alanında en başarılı model oldugunu okudum bicok yerde N 91 den iyi deniliyor dogrumudur acaba?

alakası yok canım N91'in 10 metre yanına yaklaşamaz ses konusunda. belki rakip bile olamaz. N91'de ses çipleri var onlarca donanım var ses için. W950i de hiçbiri yok ve yapılan bütün site ve dergilerin N91 ve w950i testinde açık ara farkla N91'in üstün olduğunu belirtmiş. ses kalitesi ses berraklıığı, ses çıkış gücü hepsinde N91 W950i ile karşılaştılmayacak kadar üstündür. bizzat bir zamanlar kendimde olan w950i ve arkadaşımdaki N91'le. aynı kulaklık ve aynı parçada dinledim ve fark gerçekten fazlasıyla hissedilir seviyede.
    sen nerde gördün onu ben hiçbir yerde W950i n91'den iyi müzik çalıyor yazan site vb. görmedim? aksine hepside müzik performansı değerlendirmesi açısından N91'i başarılı bulmuşlar hey yerde yazar bu!

• zzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagizma -- 1 Aralık 2011; 18:37:21 >
  • Bu konuda SE W950i ve N91 ile ilgili bilgi sahibi olabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_12975449/mpage_1/key_W950i%252CN91//tm.htm#12975449

zzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 22 Ekim 2007; 3:34:26 >
  • Evet Knight'ın verdiği linkteki yazıları okursan müzik performansı, ses kalitesi ses çıkış gücü olarak N91'in daha üstün olduğunu görürsün. Mobimag, T3 dergisi de yaptı bu kıyaslamayı. Ses olarak tartışmasız açık ara farkla Nokia N91 üstün. Yalnız W950i'nin sesi çok kötü değil, sadece N91'in sesi çok mükemmel
  • n91 kullamış biri olarak müzik kalitesinin acayip iyi olduğunu söylüyorum ipod dan bile kaliteli ve yüksek çıkarıyo
  • N91 ve w950 bence farklı telefonlar
    birisi stil sahibi kendi kendiyle yarışıyo w950
    digeri tamamen sıradan telefonlardan biri N91
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardocruz14

N91 ve w950 bence farklı telefonlar
    birisi stil sahibi kendi kendiyle yarışıyo w950
    digeri tamamen sıradan telefonlardan biri N91

:P

Tam tersi olmasın.(Dokunmatik işi bozdu yaa)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.