Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony MH1CB Mikrafonlu Kulakiçi Kulaklık
    Link: TIKLA

Sony Ericsson MH1-BL LiveSound Hi-Fi
    Link:TIKLA

Şimdi bu iki kulaklık arasında kaldım. Ama bir kaç sıkıntı var. Ben kulaklığı LG Optimus Black cep telefonu ile kullanacağım. (bugün telefonun kulaklığı hakkın rahmetine kavuştu )

Acaba sıkıntı yaratır mı bu kulaklıklar?

İlk kulaklığın açıklamasında; "Akıllı Mikrofonlu Kulaklık Seti Sony Ericsson telefonlarda çalışmaz." diye bir not yazmışlar. İşin garip tarafı kulaklığın fotoğraflarında kulaklık sony telefona takılmış.

Bir de bu iki kulaklıktan hangisi daha iyidir acaba? Bilgisi olan veya kullanıp öneren var mı?

150TL'ye kadar bütçem var. İlla bu kulaklıklar olacak diye bir şey yok. Güzel bir kulaklık önerisinde bulunursanız sevinirim.
    En önemli unsurlardan birisi kulaklığın üzerinde düğme olmalı. Şarkılar arası geçiş yapmak için.
    Müzik tarzım karışık diyebiliriz aslında. Ama genel olarak Türkiye'deki tabir ile slow müzikler, ara sıra yabancı pop ve metal. Bass delisi bir insan değilim. Sadece müzikleri orta kalitede dinlesem yeter.
    Tabi birazda kulaklık şık olursa iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

@mehmet 52

Bence Creative ep-630 düşünmelisiniz. Benim fiyat / performans kralım kendisidir.

Tıkla

geçen hafta vatan bilgisayardan 35 tl ye aldım.çok güzel bass veriyor.benim mp3 ümün kendine özel bass ıyla daha da mükemmel oluyor.tavsiyeniz için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Sony MH1CB Mikrafonlu Kulakiçi Kulaklık

Şimdi bu iki kulaklık arasında kaldım. Ama bir kaç sıkıntı var. Ben kulaklığı LG Optimus Black cep telefonu ile kullanacağım. (bugün telefonun kulaklığı hakkın rahmetine kavuştu )

İlk kulaklığın açıklamasında; "Akıllı Mikrofonlu Kulaklık Seti Sony Ericsson telefonlarda çalışmaz." diye bir not yazmışlar. İşin garip tarafı kulaklığın fotoğraflarında kulaklık sony telefona takılmış.

Bir de bu iki kulaklıktan hangisi daha iyidir acaba? Bilgisi olan veya kullanıp öneren var mı?

150TL'ye kadar bütçem var. İlla bu kulaklıklar olacak diye bir şey yok. Güzel bir kulaklık önerisinde bulunursanız sevinirim.
    En önemli unsurlardan birisi kulaklığın üzerinde düğme olmalı. Şarkılar arası geçiş yapmak için.
    Müzik tarzım karışık diyebiliriz aslında. Ama genel olarak Türkiye'deki tabir ile slow müzikler, ara sıra yabancı pop ve metal. Bass delisi bir insan değilim. Sadece müzikleri orta kalitede dinlesem yeter.

Kesin olarak bilemeyiz ama optimus un standart kulaklığı iphone 4 4s üzerinde sorunsuz çalışıyorsa mh1c sorunsuz çalışmalıdır diyebilirim.
    Çünkü c kodlu sony kulaklıklar iphone'lar ile uyumlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro
    Kesin olarak bilemeyiz ama optimus un standart kulaklığı iphone 4 4s üzerinde sorunsuz çalışıyorsa mh1c sorunsuz çalışmalıdır diyebilirim.

SENSATİON XE'nin Beats kulaklığını almaya karar verdim. Sizce hangisi? Bunlardan biri mi yoksa Beats mi?
  • quote:

quote:

SENSATİON XE'nin Beats kulaklığını almaya karar verdim. Sizce hangisi? Bunlardan biri mi yoksa Beats mi?

Ben şahsen beats'lerin ses karakterini sevmiyorum. O açıdan düşünmezdim.
  • quote:

quote:

quote:

Ben şahsen beats'lerin ses karakterini sevmiyorum. O açıdan düşünmezdim.

Peki hocam önerebileceğiniz bir kulaklık var mı? Kafamda Sennheiser CX 275s'de var. Hangisini alacağıma karar veremedim.

• quote:

Hocam MH1C yi dün rusyadan aldım,
    teknosa ayarında bilinen ünlü bir magazasından Kutulu olarak 60 TL ye aldım.

Galaxy S3 için aldım.
    Gizli F/P bombası olarak ün yapmıştı çeşitli yabancı forumlarda.
    şimdiye kadar reviewlerdeki gibi , baslar harika bu fiyata, ki diger sesler de kaybolmuyor,

ama şu var: ses seviyesi çok düşük kaldı benim galaxy S3 ile.
    PC ye taktım, amfiye taktım yine harika.
    daha ayrıntıl ıdeneme yapmadım 30-40 saat burn den sonra bakmak lazım bir de.

bu sayfada linkler var: hatta mh1c ve mh1 livesound farkları da demiş, ama genelde farktan öte LS nin incelemesi var.
    http://www.tipidpc.com/viewitem.php?iid=21046265

Uyumluluk dersen işte tablosu:

[sizer]✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Hocam MH1C yi dün rusyadan aldım,
    teknosa ayarında bilinen ünlü bir magazasından Kutulu olarak 60 TL ye aldım.

Galaxy S3 için aldım.
    Gizli F/P bombası olarak ün yapmıştı çeşitli yabancı forumlarda.
    şimdiye kadar reviewlerdeki gibi , baslar harika bu fiyata, ki diger sesler de kaybolmuyor,

ama şu var: ses seviyesi çok düşük kaldı benim galaxy S3 ile.
    PC ye taktım, amfiye taktım yine harika.
    daha ayrıntıl ıdeneme yapmadım 30-40 saat burn den sonra bakmak lazım bir de.

bu sayfada linkler var: hatta mh1c ve mh1 livesound farkları da demiş, ama genelde farktan öte LS nin incelemesi var.
    http://www.tipidpc.com/viewitem.php?iid=21046265

Uyumluluk dersen işte tablosu:

[sizer]✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu

Hocam cok tesekkur ederim. Zaten bu kulaklikta karar kildim. En kisa zamanda alacagim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• samsung/htc demiş listede ama android olarak genelleyebiliriz herhalde?
    senin LG yazmıyor.
    tabloda yazdıgıgı gibi, benims S3de lsiten answwer - talk calısıyor, smartkey calısmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12345543

Merhaba ;

C6-01 de kullanacağım ses oldukca güzel ama farklı kulaklığım mevcut ama o kulaklıkla radyo çekmiyor yanında gelen eski tip kulaklıklardan kulağımı ağrıtıyor buyuzden en fazla 100 tl radyo ile kullanabileceğim mikrafonlu kulaklık önerisi bekliyorum ek olarak kabloların boyu eşit olursa çok iyi olur :)
  • Bütçe 25-35 TL
    Telefonumda ve MP4 Çalarda kullanacağım
    Genellikle rap, r&b tarzı dinlerim.

Bana uygun bir kulaklık önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

samsung/htc demiş listede ama android olarak genelleyebiliriz herhalde?
    senin LG yazmıyor.
    tabloda yazdıgıgı gibi, benims S3de lsiten answwer - talk calısıyor, smartkey calısmıyor.

Bi sitede vardi incelemesi. Lg optimus 2x vardi listede. Herhalde benim telefonda da calisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Kablo kalitesi, malzemesi sağlam, dengeli, 75TL civarı kulakiçi kulaklık arayışındayım.

Creative EP630'un bir kaç tık üstü gibi düşünebilirsiniz.

Ebay'den de getirtebilirim ancak o durumda sahtesi çok yaygın olmayan bir marka/model olursa sevinirim ki güvenle alabileyim.

Şimdiden teşekkür ederim tavsiyelere.

(İkinci el almayı düşünmüyorum)
    (Sennheiser almayı düşünmüyorum)
  • Dengeli ses o bütçede bulunmaz. O yüzden ebay'dan Sony Ericsonn mh650c alınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Dengeli ses o bütçede bulunmaz. O yüzden ebay'dan Sony Ericsonn mh650c alınız.

çok teşekkür ederim öneri için ama malzeme kalitesi kötü diye duymuştum mh650c için?
    peki o zaman sorumu şöyle değiştireyim: dengeli istemiyorum. malzeme kalitesi iyi olsun sadece.
  • Brainwavz M2
  • quote:

Brainwavz M2

ben önerdiğiniz iki kulaklıktan da (farklı kullanımlar için) almaya karar verdim.

mh650c'nin methini duymuş ama fazla dikkate almamıştım. siz onu önerdikten sonra tekrar araştırdım ve yorumlara baktığımda gerçekten denemek gerekli olduğunu anlıyorum.
    Brainwavz'ın o modelinin ise malzeme kalitesinin iyi olduğunu ve fiyatlarının da alabileceğim düzeyde olduğunu bilmiyordum.

özetle: ne kadar teşekkür etsem az.
  • quote:

Dengeli ses o bütçede bulunmaz. O yüzden ebay'dan Sony Ericsonn mh650c alınız.

Size son bir sorum olacak;
    Benim telefonum S.Ericsson Live With Walkman
    mh650c mi almalıyım yoksa mh650 mi?
    Tekrar teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar 150 tlye kadar bi kulakiçi kulaklık bakıyorum?

İphone 3GS üzerinden dinleyeceğim agırlıklı dinlediğim müzik tarzı dubstep,yabancı pop,Blues..

Saygılar..

• Ben de kulaklık almayı düşünüyorum ama hiçbir fikrim yok.
    Genel olarka dinlediğim bir müzik yok yabancı şarkılar falan dinlerim öyle.
    Bassı çok severim ama müziğin sesini kısıp sırf bass vermeyecek doğru düzgün bir bass.
    Bütçe pek fazla değil max 60 falan açılabilirim.
    Sony Walkmanım var genelde ondan dinlerim.
    Teşekkürler.

Not: Vatanpcden olursa iyi olur. Netten almak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 27 Şubat 2013; 17:13:53 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.