Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -Ağırlıklı olarak enstrumental, soundtrack, new age vb dinleyeceğim,
    -Netliği ve gerçekçi sesleriyle öne çıkan
    -telefondan bilgisayara hayatın her dakikasına kullanacağım,

bir kulaklık aramaktayım. Şu anda gözüme çarpanlar mx 365 ve mx 470. Marka tercihim yoktur, her tercihe açığım.

En önemlisi kulağa tecavüz eden in-ear değil, earbuds tarzı bir kuluklık istiyorum. Acil öneriye ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.
  • kulaklıklar hakkında hıc bır bılgım yok hala 3~4 lıralık kulaklık kullanıyorum ve bu kulaklıklar kulağımı tırnalıyor :( tam bır teneke sesli :D

neyse kısa keseyım:
    ~max butçe 50 tl
    ~dınledıgım tarz: genellıkle yenı cıkan pop tarzı sarkılar (pal statıon :D)
    ~telefonumda kullanacagım (nokıa n97)
    ~agırlıklı olarak bass seslerini daha çok seviyorum, fakat bass dınlerkende şarkıyı boğsun istemiyorum :)
    not: teknosa ve gold dan olursa sevınırım. TEŞEKKÜRLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar buraya yazmam tavsiye edildi 70 tl ye kadar genelde film seyretmek için kullnıcam taplet yada laptopda müzik dinlerim ama cok fazla değil genelde jazz yada sagopa dilerim onun haricinde tek isteğim cok güçlü baslar yada tizlerden ziyade filmlerde sesleri net duymak konuşmaları ve efektleri ayırt edebilmek
  • 3 yıl önce Creative EP-830 um vardı, bozulduktan sonra aldığım 20-30 tl lik dandik kulaklıklarla idare ediyordum.Zen X-Fi 'ı kardeşime verip iPod Touch 32 GB a geçiş yapınca ses kalitesi olarak attan inip eşşeğe binmiş gibi oldum resmen

1 ay kadar önce HTC 8x aldım, ses kalitesi çok övülen bir cihaz ama bendeki kulaklıkla etkisini pek gösteremiyor açıkçası.

Genellikle türkü dinlerim, ama bazen farklı müzik türleri de dinlediğim olur arada İtüradyo-Jazz dinlerim, bazen Yabancı hareketli şarkılar dinlerim, ruh halime göre yani

İstanbuldayım, öğrenciyim :D
    Yani özetle :
    Ayırmak istediğim bütçe: 50-75 tl ------ Çıkabileceğim max. bütçe: 100 tl

Ortalama Bass kalitesi, dinlerken dışarıya ses vermemesi, ve enstrümanları birbirine karıştırmaması, en küçük vuruşları bile hissedebileceğim bir kulaklık olması benim kulaklıkta aradığım özellikler,

Öneriler için şimdiden teşekkürler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: popokio

3 yıl önce Creative EP-830 um vardı, bozulduktan sonra aldığım 20-30 tl lik dandik kulaklıklarla idare ediyordum.Zen X-Fi 'ı kardeşime verip iPod Touch 32 GB a geçiş yapınca ses kalitesi olarak attan inip eşşeğe binmiş gibi oldum resmen

1 ay kadar önce HTC 8x aldım, ses kalitesi çok övülen bir cihaz ama bendeki kulaklıkla etkisini pek gösteremiyor açıkçası.

Genellikle türkü dinlerim, ama bazen farklı müzik türleri de dinlediğim olur arada İtüradyo-Jazz dinlerim, bazen Yabancı hareketli şarkılar dinlerim, ruh halime göre yani

İstanbuldayım, öğrenciyim :D
    Yani özetle :
    Ayırmak istediğim bütçe: 50-75 tl ------ Çıkabileceğim max. bütçe: 100 tl

Ortalama Bass kalitesi, dinlerken dışarıya ses vermemesi, ve enstrümanları birbirine karıştırmaması, en küçük vuruşları bile hissedebileceğim bir kulaklık olması benim kulaklıkta aradığım özellikler,

Öneriler için şimdiden teşekkürler ...

İnternetten alabilirim diyorsanız: Vsonic GR06 yada GR04...

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Ben de kulaklık almayı düşünüyorum ama hiçbir fikrim yok.
    Genel olarka dinlediğim bir müzik yok yabancı şarkılar falan dinlerim öyle.
    Bassı çok severim ama müziğin sesini kısıp sırf bass vermeyecek doğru düzgün bir bass.
    Bütçe pek fazla değil max 60 falan açılabilirim.
    Sony Walkmanım var genelde ondan dinlerim.
    Teşekkürler.

Not: Vatanpcden olursa iyi olur. Netten almak istemiyorum.

Ep 630'dan başka çok iyi seçeneğiniz yok o halde.
    Eğer telefonculara bakabilirim diyorsanız da MH650c almaya çalışşın ep630 yerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehzade_35

arkadaşlar buraya yazmam tavsiye edildi 70 tl ye kadar genelde film seyretmek için kullnıcam taplet yada laptopda müzik dinlerim ama cok fazla değil genelde jazz yada sagopa dilerim onun haricinde tek isteğim cok güçlü baslar yada tizlerden ziyade filmlerde sesleri net duymak konuşmaları ve efektleri ayırt edebilmek

MH650c yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aywaz

-Maximum 60 tl değerinde,
    -Ağırlıklı olarak enstrumental, soundtrack, new age vb dinleyeceğim,
    -Netliği ve gerçekçi sesleriyle öne çıkan
    -telefondan bilgisayara hayatın her dakikasına kullanacağım,

bir kulaklık aramaktayım. Şu anda gözüme çarpanlar mx 365 ve mx 470. Marka tercihim yoktur, her tercihe açığım.

En önemlisi kulağa tecavüz eden in-ear değil, earbuds tarzı bir kuluklık istiyorum. Acil öneriye ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.

Earbud bakıyorsanız Sennheiser'ların fazla alternatifi yok malesef Türkiye'de. Bütçenize uygun bir modelini alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dR34m3R

Merhaba arkadaşlar 150 tlye kadar bi kulakiçi kulaklık bakıyorum?

İphone 3GS üzerinden dinleyeceğim agırlıklı dinlediğim müzik tarzı dubstep,yabancı pop,Blues..

Saygılar..

CKS90 veya CKS77 araştırınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

Bassı çok severim ama müziğin sesini kısıp sırf bass vermeyecek doğru düzgün bir bass.
    Teşekkürler.

Eğer telefonculara bakabilirim diyorsanız da MH650c almaya çalışşın ep630 yerine.

Bu kulağın te dibine kadar giren kulaklıklar zararlıymış dedikoduları doğru mu?
    Bir de kafaüstü kulaklık önerebilir misiniz?
    Bir soru daha, normalde sony walkmanın yanında verilen kulaklığı kullanıyordum. Bassı kuvvetli denebilir ve tizleri aşırı değil. Bunların bası tizi nasıl?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Bir soru daha, normalde sony walkmanın yanında verilen kulaklığı kullanıyordum. Bassı kuvvetli denebilir ve tizleri aşırı değil. Bunların bası tizi nasıl?

Çok yüksek sesle dinlerseniz zararlı olabilir.

Walkman'inizin yanında gelen kulaklığın modelini yazabilirseniz belki yorum yapabilirim.

Kafaüstünde Sony ZX300 - ZX600 modellerinden bütçenize göre bakabilirsiniz.

• quote:

quote:

arkadaşlar buraya yazmam tavsiye edildi 70 tl ye kadar genelde film seyretmek için kullnıcam taplet yada laptopda müzik dinlerim ama cok fazla değil genelde jazz yada sagopa dilerim onun haricinde tek isteğim cok güçlü baslar yada tizlerden ziyade filmlerde sesleri net duymak konuşmaları ve efektleri ayırt edebilmek

teşekkür ederim tavsiyenzi için ama burada hiç bir telefoncuda ve mağazada bualmadım dediğiniz ürünü
  • quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim tavsiyenzi için ama burada hiç bir telefoncuda ve mağazada bualmadım dediğiniz ürünü

Forumda 2. el bölümünde satan var. O da olmazsa ebay'den alabilirsiniz.

• yurtdışında alışveriş nasıl yapılır pek bilgim yok da foruma bakayım bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

samsung/htc demiş listede ama android olarak genelleyebiliriz herhalde?
    senin LG yazmıyor.
    tabloda yazdıgıgı gibi, benims S3de lsiten answwer - talk calısıyor, smartkey calısmıyor.

Bi sitede vardi incelemesi. Lg optimus 2x vardi listede. Herhalde benim telefonda da calisir

hocam naptın aldın mı?

bu arada bende ses seviyesi cok yuksek cıkmıyor endense,
    S3 yuzunden sanırım cunku

PC ye veya amfiye taktıgımda ses cok guclu. i5de deniycem arkadasın.
    Sony Mh1c
  • http://www.ebay.com/itm/3-5mm-In-Ear-Headphones-Headset-MH650c-f-Sony-Xperia-S-LT26i-P-Neo-Tapioca-ST21i-/330799295779?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item4d052cad23

uygun fiyata bitane buldum ama bu gelirmi güvenilirmdir kapıyamı gelio gümürükde sorun cıkarmı kargo nekadardır bilen birileri yardım edebilirmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattroi

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Walkman'inizin yanında gelen kulaklığın modelini yazabilirseniz belki yorum yapabilirim.

Modeli falan yok herhangi bir walkmana bakın göreceksiniz.
    Şu kulaklıklardan hangisini tavsiye edersiniz?(sony walkman için)
    Creative ep630
    Sony mh600c
    Sennheiser hd218
    Philips shs9500
    Pioneer se-cl521e
    Pioneer se-cl07k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 5 Mart 2013; 16:28:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

http://www.ebay.com/itm/3-5mm-In-Ear-Headphones-Headset-MH650c-f-Sony-Xperia-S-LT26i-P-Neo-Tapioca-ST21i-/330799295779?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item4d052cad23

uygun fiyata bitane buldum ama bu gelirmi güvenilirmdir kapıyamı gelio gümürükde sorun cıkarmı kargo nekadardır bilen birileri yardım edebilirmi acaba

3.5 dolarlık olanların sahte olduğu konuşuyordu başka bir forumda. 7 küsür dolara kargo dahil satanlar var. Veya forumda 25 liraya 2. el bölümünde satan bir abimiz mevcut. Oralardan almanız daha mantıklı olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quattroi

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Modeli falan yok herhangi bir walkmana bakın göreceksiniz.
    Şu kulaklıklardan hangisini tavsiye edersiniz?(sony walkman için)
    Creative ep630
    Sony mh600c
    Sennheiser hd218
    Philips shs9500
    Pioneer se-cl521e
    Pioneer se-cl07k

Kulaklığınız şu model gibiyse 100 liralara kadar çıkmadıkça kulaklığınızı değiştirmeye gerek yok.
     [sizer]✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu

Daha ucuz bir modelse MH650c almanız mantıklı olur. Pioneer leri hiç bilmiyorum o yüzden alın-almayın diyemem.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Kulaklığınız şu model gibiyse 100 liralara kadar çıkmadıkça kulaklığınızı değiştirmeye gerek yok.
     [sizer]✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu

Daha ucuz bir modelse MH650c almanız mantıklı olur. Pioneer leri hiç bilmiyorum o yüzden alın-almayın diyemem.

Yok bu model değil şu model ayrıca sağ taraf cızırdamaya başladı ondan alıyorum yenisini :D Üfleyince düzeliyor da tansiyonum düştü artık üfleye üfleye :D
    http://www.sony.com.tr/product/nws-b-series/nwz-b162

MH650C demişsiniz hiç kullandınız mı bunu? Sonynin yeni ucuz kulaklıkları çok dandik arkadaş mdr aldı bass denen bir şey yok o attığınız linkteki de arkadaşın mp4ünden midir nedir müziği tamamen kapatıp öyle bass veriyordu. Ayrıca vatanda yok sanırım sony kulaklıklar bundan sonraki tavsiyeniz ne olurdu?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.