Şimdi Ara

0-2200TL ARASI GTA V AÇAN IYI NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onerisi lazim arkadaslar butcem 2300tl ye kadar en fazla cikar yardimci olursaniz cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu fiyata zor hocam verimli oynayamazsınız. İade kampanyasından yararlanarak hp modellerine bakabilirsiniz en uygunu öyle olacaktır. 2600-3000 lirayı gözden çıkarmanız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

Bu fiyata zor hocam verimli oynayamazsınız. İade kampanyasından yararlanarak hp modellerine bakabilirsiniz en uygunu öyle olacaktır. 2600-3000 lirayı gözden çıkarmanız lazım

GTA V açmayan ama oyun oynatan öneri var mı hocam arkadaş istiyor max. 2000₺.
    Komik rakamlar laptop için ama.
  • 2012 yılında monster notebooku 2000tlye alırdık. Hey gidi heeyt

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyusuf01

2012 yılında monster notebooku 2000tlye alırdık. Hey gidi heeyt

Öyle hocam 2.500'e çıkarttırdım arkadaşla konuşup var mı oneriniz?
  • vlkn216 kullanıcısına yanıt
    Hadi ya hocam aileme yuk olmak istemiyorum isin acikcasi bakmayin bu fiyat bile cok fazla bana ama uni hediyesi olacak insallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Saolasin hocam ne kadar pahalı laptoplar yurt disindan getirsek bu kadar pahali mi hocam bunda da 10000 tane vergi var mi

• bu bi de indirimli :) yurtdısından alma imkanın varsa olabilir
    Oyy ne para ya saolasin hocam

• Noontime kullanıcısına yanıt
    fiyat fazlaysa şunu da araştırabilirsiniz

http://www.epey.com/laptop/hp-star-wars-special-edition-15-an000nt.html
    Hocam yaza alacagim isin acikcasi tip fakultesini kazanip kazanamama bagli hersey ygsde 20.000.ci oldum tip icin 10.000 ve icinde olmak lazim eger olursa insallah olur yaza alacagim o zamana belki dolar düşer tek umudum bu

• indirimleri de takip et. belki daha iyi bişey denk getirebilirsin.
  • http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-k555uq-dm028dc-i5-6200-15-6-4g-1tb-2g-dos-276352210?aff_id=21&ggap_s=Gelirortaklari&ggap_m=aff&ggap_n=21&ggap_c=&ggap_c=&ggmktg=Affiliate|GO|21|1774|banner|||&mpch=ads&ggap_s=Gelirortaklari&ggap_m=aff&ggmktg1=Affiliate*GO******&scxid=14489-197538-2357-0

Al bunu direkt olarak kullan.Rahatlıkla orta ayarlarda 1366*768 çözünürlükte 30-30 fps alırsın ama 4 gb ram eklemeyide unutma

• quote:

Orijinalden alıntı: Noontime

Hocam yaza alacagim isin acikcasi tip fakultesini kazanip kazanamama bagli hersey ygsde 20.000.ci oldum tip icin 10.000 ve icinde olmak lazim eger olursa insallah olur yaza alacagim o zamana belki dolar düşer tek umudum bu

lys'ye bu kadar az kalmisken sen buralarda dolar dussun diye dolaniyorsan kusura bakma havani alirsin o sinavda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werkzeug

quote:

lys'ye bu kadar az kalmisken sen buralarda dolar dussun diye dolaniyorsan kusura bakma havani alirsin o sinavda.

aynen nefes almaması bile lazım.altina sıçsın hatta tuvaletede gitmesin

lan ne abartiyonuz yemin ederim

• Werkzeug W kullanıcısına yanıt
    Hocam fazla abartmadin mi ayda 1 foruma girelim dedik 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

quote:

Ayni bolumu hedefleyen rakipleri su an onu yapiyor. Git onlara da de abartiyorsunuz. Sonra ellerinden tut nargileye gotur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

quote:

Ayni bolumu hedefleyen rakipleri su an onu yapiyor. Git onlara da de abartiyorsunuz. Sonra ellerinden tut nargileye gotur

ondan sonra 18 inde kalp krizi geciriyorlar.abartmanin anlamı yok.fazladan bes dakika ile kimse profesör olmaz

sonuçta alt tarafı 3.dunya ülkesi olan turkiye de okuyacak ne bu telaş ben anlamadım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin- -- 12 Mayıs 2017; 13:0:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.