Şimdi Ara

0-55.000 TL Arası 0 KM Dizel Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sıfır araba alacağım.Donanımı full veya fulle yakın olmasını istiyorum.Mutlaka dizel olmalı ve mutlaka sedan olmalı.Aile için istiyorum.

0-55000 TL fiyat aralığım var.

"Sedan alma hatchback al" ya da "2.el bak" gibi tavsiyeler değil de,aradığım kriterlere uygun araba tavsiyesi istiyorum.

Toyota Corolla dışındaki tavsiyelerinizi bekliyorum.Malum yıllardır Toyota Corolla kullanıyorum,biraz değişiklik istiyorum.Ay sonuna kadar arabanın siparişini vermek istiyorum onun için yardım ederseniz sevinirim.

İyi günler,iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ut80 -- 9 Mart 2011; 21:13:03 >

• elektrikli otomobil tavsiye ederim.ne dizel ne benzinli artık ikisinide gorunce kaçmak lazım elektrikli bi araba bulun yanlamanıza bakın
  • D sınıfı Latitude Expression 1.5 dCi 110 bg Euro5 normlu versiyon. Donanım olarak en alt özellikli versiyonu ama yine baya dolu. 55.000 TL. Sınıfının en büyük ve geniş aracı olmasıda Aile arabası olarak kullanılması için daha uygun hale getirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıncı017 -- 9 Mart 2011; 18:25:11 >
  • Artık benzinliye de dizele de binilmez. Ya elektrikli araba al yada CNG li. En kötü lpg li.

Caddy nin CNG li versiyonu var sanırım. Ona bir bak derim. Evdeki doğalgazdan depoyu doldurursun tamamdır. Küçük bir benzin deposu da var diye biliyorum, o yüzden sıkıntı da olmaz. 2-3 yıla cng istasyonları da yaygınlaşırsa ohh keyfe gel.
  • Aile için SW daha uygun olmaz mı mesela Hyundai i30 CW
  • Dizel alacaksaniz motor Yuro5 ise mutlaka dpf fiyatini ve degisim araligini sorun. Googleda dpf sorunsali diye aratirsaniz ne demek istedigimi anlayacaksiniz. Ekonomi yapmak icin dizel alip bu sekilde pisman olan cok benden soylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 9 Mart 2011; 19:34:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mourners

http://www.skoda.com.tr/new/fiyatlistesi.asp?islem=fiyatlar&KatID=1

Skoda'ya karşı ülkemizde bir önyargı olduğunun bilincindeyim.Ama Skoda Octavia'nın modelini beğenmiyorum.Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Dizel alacaksaniz motor Yuro5 ise mutlaka dpf fiyatini ve degisim araligini sorun. Googleda dpf sorunsali diye aratirsaniz ne demek istedigimi anlayacaksiniz. Ekonomi yapmak icin dizel alip bu sekilde pisman olan cok benden soylemesi.

Uyarınız için çok teşekkür ederim.Bunu göz önünde bulunduracağım.

quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Aile için SW daha uygun olmaz mı mesela Hyundai i30 CW

Hyundai i30 donanım bakımından özellik çok tatmin edici bir araç.Ama Hyundai almayı düşünmüyorum.Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: HITM@N

Artık benzinliye de dizele de binilmez. Ya elektrikli araba al yada CNG li. En kötü lpg li.

Caddy nin CNG li versiyonu var sanırım. Ona bir bak derim. Evdeki doğalgazdan depoyu doldurursun tamamdır. Küçük bir benzin deposu da var diye biliyorum, o yüzden sıkıntı da olmaz. 2-3 yıla cng istasyonları da yaygınlaşırsa ohh keyfe gel.

Metalurji ve Malzeme mühendisiyim.Doğalgazın arabada kullanımına karşıyım.Biyodizel konusunda projelerim ve araştırmalarım var.Dizelin önünün açık olduğunu düşünüyorum.Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Başka fikri,tavsiyesi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.Şimdiden çok teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinOMÜ

D sınıfı Latitude Expression 1.5 dCi 110 bg Euro5 normlu versiyon. Donanım olarak en alt özellikli versiyonu ama yine baya dolu. 55.000 TL. Sınıfının en büyük ve geniş aracı olmasıda Aile arabası olarak kullanılması için daha uygun hale getirir.

Bu fiyata, bu donanıma , dizel motora ve ekonomik tüketime sahip başka bir D sınıfı araç yok. (508 dahil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezginaydogan

quote:

D sınıfı Latitude Expression 1.5 dCi 110 bg Euro5 normlu versiyon. Donanım olarak en alt özellikli versiyonu ama yine baya dolu. 55.000 TL. Sınıfının en büyük ve geniş aracı olmasıda Aile arabası olarak kullanılması için daha uygun hale getirir.

Bu fiyata, bu donanıma , dizel motora ve ekonomik tüketime sahip başka bir D sınıfı araç yok. (508 dahil)

55.000 TL verip Latitude alacağımı düşündüm de,pek mantıklı gelmedi açıkçası.Bir yerlerden 3.000 TL bulup,kendimi biraz sıkıp Full donanımlı 4X2 Nissan Qashqai almak daha mantıklı geliyor.Tabi ki bu benim görüşüm.Latitude kesinlikle küçümsenecek bir araba değil.Sonuçta bütçemin max.sınırında olduğu için düşündürüyor.

• Sedan değil ancak yine bir aile aracı olarak Ford C-Max Titanium 1.6 TDCi 115 Ps - 55.150 Tl yada Vw Jetta 1.6 TDi 105 Ps Comfortline - 54.100 öneririm.İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ut80

quote:

Orijinalden alıntı: sezginaydogan

quote:

55.000 TL verip Latitude alacağımı düşündüm de,pek mantıklı gelmedi açıkçası.Bir yerlerden 3.000 TL bulup,kendimi biraz sıkıp Full donanımlı 4X2 Nissan Qashqai almak daha mantıklı geliyor.Tabi ki bu benim görüşüm.Latitude kesinlikle küçümsenecek bir araba değil.Sonuçta bütçemin max.sınırında olduğu için düşündürüyor.

Nissan Qashai sınıfının popüler aracı, aranılan ve beğenilen, çoğu insanın hayalindeki araç. Burada sizin kişisel düşünceleriniz ve kararlarınız ön plandadır.

• Nissan Qashai,sportage,passat,civic
  • Hocam Premium paketli Volvo S40 D2 Drive alabilirsin 55.000 TL civarına, donanım olarak ta yeterince tatmin edecektir.
  • Fiyatınız C sınıfı için yüksek D sınıfı içinde limit bir fiyat. Tam arada yani.
    Benim tavsiyem Renault Latitude, Volvo S40, Focus C-Max, 3008, gibi alternatifler var...

Önemli olan burada C sınıfı mı D sınıfımı, yoksa Qashqai tarzı hafif SUV mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Dizel alacaksaniz motor Yuro5 ise mutlaka dpf fiyatini ve degisim araligini sorun. Googleda dpf sorunsali diye aratirsaniz ne demek istedigimi anlayacaksiniz. Ekonomi yapmak icin dizel alip bu sekilde pisman olan cok benden soylemesi.

DPF sökülüp temizlenebiliyor. Servislere makinası geldi. YA da tamamen sökülüp içine plakalı susturucu konuluyor. Arıza vermiyor.
  • D2 s40 ya da octavia elegance + dsg.........
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.Ay sonunda karar kılıp,burada yazacağım.

Bu süreçte tavsiyeleri olan arkadaşlar varsa belirtebilirler,sevinirim.

İyi forumlar...
  • takipteyim. bende aynı dertten muzdaribim. şu sıralar Hyundai İ30cw yi gözüme kestirdim. ama jette yı inceleyince aklım çelindi biraz. hadi hayırlısı. bende buradaki yorumlardan feyz almak için takip edeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.