Merhaba arkadaşlar. 45 yaşındaki abim için otomatik vites araç bakıyoruz. Otomatik vites olması şart. Tercihimiz tam otomatik olması. Yarı otomatik araç istemiyoruz. Cvt olabilir. Şu an kullandığı araç renault clio 2 Yeni araç olarak maksimum 550bin tl civarında hangi aracı önerirsiniz? 2010 model ve üzeri olsun istiyoruz. Parçası çok olan yollarda sürekli gördüğümüz arabalardan olsun istiyoruz. Ailecek hep cins ve az sayıda bulunan arabalar kullandığımız için ( clio dışında ) yıllarca yedek parça sıkıntısı çektik. Artık parçası bol olan bir araç arıyoruz =) b,c sınıfı farketmez. Marka model takıntısı yok. Dediğim gibi kesinlikle otomatik vites olacak. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. |
500-550 Bin tl arası otomatik araç.

-
-
2016 model 1.6 multijet fiat egealar 500-550 bin tl civarında bulunuyor epey. Otomatik vites. Yalnız bunlar tam otomatik mi onu anlayamadım.
-
Egea lar çift kavrama yarı otomatik dct kullanıyor hocam. O fiyatlara 2012 üzeri 1.2 90 hp swift bulunabilir tam otomatik ve sorunsuz. Ama piyasa aracı değil malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.6 etorq olan egealar tam otomatik. LPG ile oldukça az yakarlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
b segment olarak ford fiesta 1.4 tam otomatik titanium paket en fulu, opel corsa 1.4 enjoy 111. yıl en fulu tam otomatik ikisinide kullandım hiçbir sorun yaşamadım tabi 150 bin km altı olmalı,
c segment olarak honda civic fd6 600 bine temiz bulunabilir 200 bin km altı şanzıman motor sorunsuz ama boyalı değişenli çoğu
benim kullandığım ve tavsiye edeceğim modeller bunlar.
-
opel corsa baya hoşuma gitti hocam bi göstereyim abime çok teşekkür ederim.
-
Hocam konuyla ilgili değil ama clio2 hala alınır mı?
Hangi motor ve donanım seçeneği alınırsa daha iyi olur tabi alınır derseniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X