Şimdi Ara

150 bin km de clio 4 1.5 dci 90 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhabalar. ben henüz dün 150 bin km de clio 4 1.5 dci icon 90 lık aldım. araç 150 bin km de benden önceki sahibi 130 bin km de dyno ya sokmuş araç %99 olarak çıkmış. ben de kullandım şeytan kulağına kurşun gaza bastınmı koltuğa yapıştırıyor ama tanıdıklarım bana hep km si yüksekmiş diyor sizce bu motorların bakımı zamanında yapıldıktan sonra sıkıntı çıkarırmı ? bir de benden önceki aracın ilk sahibi bayandı bu yüzden arabada çizikler bolca var o pek önemli değil ama aracın içindede çocukların yaraladığı yerler var mesela arka cam düğmesinin olduğu piano black olmayan kısım baya çizilmiş onun çözümü var mıdır acaba şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

• Siz milletin dediğine bakmayın millete sorsanız Volkswagen grubu haricinde alınmaz dsg saatli bomba ama kimse kabul etmez ek olarak bende 2013 model SYMBOL var şirket aracı araç 85 bin km den beri bende şu an 351 bin km de bakım dan bakıma gitti herhangi bir masraf çıkarmadı 300 bin de isteğe bağlı bı enjektör temizleyici attirdim bakım dayken onun haricinde araç hala sıkıntısiz kmye bağlı performans düşüklüğü var onu da kullana kullana anlıyorsunuz zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de 1.5 90 lık var ama koltuğa yapışmak nasip olmadı.

• Bakımlarını aksatma yeter. 500.000 her türlü yapar. Şirkette en düşük km 330.000 olan 90 lık Fluence taş gibi. 500.000i geçen bir sürü Duster ve Meganlarda var ayrica. Kimin bindigi belli degil.

• Siz aracı aldıktan sonra km yüksekmiş gibi kıskançlıktan çamur atanları takmayın hocam.
    Hayırlı olsun aracınız.
  • 150 bin km normal 100 bini gectikden sonra arac alinmaz diyen boyali araca pert muamelesi yapanlar yuzunden araclarin km dusurulmus oluyor onemli olan aracin kondisyonu bakimlari ticari taksiler 600 bin km leri goruyor onlar o zaman her yil arac degistirsinler

• byhackermstf kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim içimi rahatlattınız iyi günler dilerim

• Bu 100 binden sonra dizel alınmaz diyenlerle 2023'te tüm madenleri çıkaracağız diyenler aynı kişiler bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.