Amazonda ucuz gördüğüm için Faber grip 1337 aldım. Salak kafam okumamış ve 0.5 almışım normalde 0.7 kullanıyordum .Kalemi iade etmek ile uğraşmak istemiyorum .Çok fark eder mi sizce? |
Bildirim
Amazonda ucuz gördüğüm için Faber grip 1337 aldım. Salak kafam okumamış ve 0.5 almışım normalde 0.7 kullanıyordum .Kalemi iade etmek ile uğraşmak istemiyorum .Çok fark eder mi sizce? |
0.5 azıcık bastırdın mı kırılıyor muhtemelen en büyük sıkıntı bu olur. Bak ben ayı olduğum için 0.9 kullanıyorum elimin ayarı yok çünkü.
|
Dursun bir köşede hocam. Yalnız 1337 değil 1335 almışsınızdır siz. Sondaki rakam 7 ise 0.7 5 ise 0.5 dir kalem. |
|
|
Bunu beğendim.Önceden de aynı kalemi kullanıyordum 4.senesinde denemede ortadan kırılmıştı.Önerin için teşekkürler |
Evet öyleymiş teşekkürler |
Bende. Bir ara 0.9 uç bulsam alacağım kutu kutu ama denk gelmiyorum. |
Sürekli uç kırdığın durumda olursan farklı marka uçla deneyebilirsin, kaliteli markalar arasında da fark ediyor bu durum. Tutuşa da bağlı uç kırma durumu ama umarım beğenirsin. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 3 Ekim 2020; 21:27:38 > |
|
0.3 0.4 0.5 0.7 0.9 hepsini kullanmış biri olarak tavsiyem şu: yazı yazarken 0.5 2B/ 0.7 H hesap kitap işlerinde 0.7 HB |
|
|
|