Gizlim saklım yok demişsin. Yalanın ve hayal dünyandan uydurduğun şeylerin gizlisi saklısı olması komik olur zaten. Forumu ciddiye almıyorum diyorsun. 7/24 peşimde dediklerimi takip ediyorsun. Senin dediklerine inanan 7-8 yaşında küçük cocuklardir. Boş safsata söylediklerin. Hiçbir inandırıcılığı yok. Çünkü 3 gün önceki dediğinle bugun dediğin tutmuyor. Stres yapacak bişey yok. Bu kadar stres yaptıysan girme kardesim foruma. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 1 Mart 2022; 0:15:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
0.9 TCE MOTOR TUTULMADIMI ??? (9. sayfa)
-
-
Forumu ne stres yapacağım be ya? Burası ciddiye alınacak bir yer olmaktan 10 yıl önce çıktı. 2005'de mi ne üye oldum. O zamanlar iyiydi.
Reel dünyada stres bol. Ay sonu idi bugün. Vergiydi, muhtasardı, bir kamyon koştum durdum. Öncesinde de para ayarla, onu ötele, bunu geri çek. Dolar kaç oldu? Bizim etheriumlar ne alemde falan. Gergin yani. Burası reel dünyanın stresini atmak için bir alan benim için. Sen de bu birkaç gün stres topum oldun. Teşekkür ederim.
Eh seni de takip etmiyorum. Bana cevap veriyorsun. Bildirim geliyor. Görüyorum. Bir de aynı konunun içinde sana cevap verirken dedikodumu yapar gibi arkamdan konuşurken gördüm seni. Merak etme yani, rüyalarıma girmiyorsun. Başka konularda hakkımda atıp tutsan görmem vallaha. Takip etmiyorum zira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 1 Mart 2022; 2:21:46 >
-
İyi güzel, bak ne iyi olmuş. Birbirimizin üstünden stres atmışız. Bu forum bu günler için...
Bana cevap verdiğin konuda başkası ile dedikodu yaparsan da görürüm. Cevap verirken, geçmiş yazılar sayfanın altında çıkıyor ya... Daha doğrusu desktopta öyle oluyor. Telefonu bilmem. Yoksa işim mi yok lan Benfakedegilimtaammı falan gibilerinden bir herifi stalklayacağım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 1 Mart 2022; 13:3:52 > -
Ah be kolpa Hüseyin. Algılayamadığın nokta, her zamanki gibi, orası nick yeri isim yeri ayrı ve benim ismim açık açık yazıyor. Sende ise tek gerçek olan şey yarım ismin. Geri kalan bütün herşeyin yalan dolan. Buradaki küçük kardeslerimizde inaniyor. Bişey sanıyor.
Bunlarin hepsi turbonun bitmediği ve araçların büyük motorlara geçmediği gerçeğini değiştirmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba, 2020 icon 0.9 tce alma düşüncem var 40bin km civarında. Dolu bir araç cam tavanlı, anahtarsız giriş, yarı deri koltuk, piyasada genelde joy paket var. Araştırmalarım sonucu icon paketlerde izolasyon baya bir fark ediyormuş. Buradan yola çıkarsak min. 100 kg civarında bir ağırlık söz konusu. 0.9 tce motor tek kişi ile veya aile kullanımında (4 kişi) performans kaybı bu ağırlık ile ne düzeyde olur sizce?
-
Hocam 0.9 Tce motor her konuda basarili bir motordur.
Motor konusunda kafanizda soru isareti kalmasin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şaka maka fındık motor diyoruz ama benim 1.6 atmosferikten daha iyi hızlanıyor.
-
Benim 1.6 dizelden de iyi hizlaniyor Bosken tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X